Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sikebahce-siketas voleybol macinda 2 kisi bicaklandi. ama türkiye kafasini kuma gömdü. cünki olay yeri Trabzon degil
    Evet kardeşim

Trabzon şehrine ve Trabzonspor'luya hep önyargıyla yaklaştıkları için böyle
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• NİSAN 'da yapılacak demişti başkan Televisyonlara çıkıp. ne oldu o BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI YÜRÜYÜŞÜ ?

Nisan bitmek üzere ses yok.. yine ayakda uyuttu
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben fb nin önümüzdeki sezon avrupada olma ihtimalini çok az görüyorum.
        +1 aynisini bende düsünüyorum. ilave olarakta 8tas, basaksehirspor'da gidemicek

Yorum

• şikebahçe bu yıl da Avrupa'ya gidemese bayram yaparım.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şikebahçe bu yıl da Avrupa'ya gidemese bayram yaparım.
            imkani yok gidemez. son 5 yil temiz kagitini nasil verecekler? sikeden cezayi daha almadilar. hepimiz sikenin cezasinin küme düsmek oldugunu biliyoruz. yani bu yaz cok eglenceli gececek

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              NİSAN 'da yapılacak demişti başkan Televisyonlara çıkıp. ne oldu o BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI YÜRÜYÜŞÜ ?

Nisan bitmek üzere ses yok.. yine ayakda uyuttu
              Başkan RTE'den izinsiz hiçbir şey yapamaz. Hele ki şu otobüs olayından sonra RTE bu yürüyüşe izin vermez.
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• CNN'de seçim bildirgesinin sunulduğu yerde CHP milletvekili Ağbaba gururla, şike davasında hep mağdurun yanında durduklarını söylüyor. Bunu da haktan adaletten bahsederken örnek vermek için yapıyor. Güzel.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Ben şunu gördüm.

Kim ne derse desin Trabzonspor kimliğini siyasi kimliğine tercih eden adam sayısı çok ama çok az.

Adam en fanatiğinden Trabzonsporlu ama ne olursa olsun bu üç şike destekçisi, şerefsizleri kollayan partilerden bir tanesini tuttuyor, destekliyor.

Hiç haybeye burada birbirinize sallamayın.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Aslında bunun Trabzonspor kimliğiyle de ilgisi yok. Adamlar açık açık yalancı dolandırıcı sahtekar şerefsizleri destekliyor, savunuyor. Bunu yapanlar her şeyi yapar arkadaş. Bu adamların samimiyetine nasıl inanıyorsunuz!? Akıl alacak iş değil. Sırf oy uğruna ilkelerini ahlakını satan bu siyasi partilere nasıl kalkıyorsunuz da oy veriyorsunuz yemin ediyorum aklım fikrim almıyor.
                    Murat

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      imkani yok gidemez. son 5 yil temiz kagitini nasil verecekler? sikeden cezayi daha almadilar. hepimiz sikenin cezasinin küme düsmek oldugunu biliyoruz. yani bu yaz cok eglenceli gececek

uefa bilmem ne başkanı fb nin cezası bitti, avrupa kupalarına katılabilir diye açıklama yapmıştı. yani böyle bir şey söz konusu değil, beklenti içinde olmayın.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslında bunun Trabzonspor kimliğiyle de ilgisi yok. Adamlar açık açık yalancı dolandırıcı sahtekar şerefsizleri destekliyor, savunuyor. Bunu yapanlar her şeyi yapar arkadaş. Bu adamların samimiyetine nasıl inanıyorsunuz!? Akıl alacak iş değil. Sırf oy uğruna ilkelerini ahlakını satan bu siyasi partilere nasıl kalkıyorsunuz da oy veriyorsunuz yemin ediyorum aklım fikrim almıyor.
                        geriye hangi partinin kaldığı malum ona mı verelim

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oy vermemek de bir seçenektir. Oy pusulasına 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor, şikecilere oy yok yazmak da bir seçenektir.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uefa bilmem ne başkanı fb nin cezası bitti, avrupa kupalarına katılabilir diye açıklama yapmıştı. yani böyle bir şey söz konusu değil, beklenti içinde olmayın.
                            kim demis nerde demis resmi agiz mi bu sahis? hayir degil. lütfen böyle yalanlara inanmayin

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hep bir bahaneniz var. AKP'lisinin ötekiler de aynı bahanesi, CHP'lilerle MHP'lilerin de çıban başı AKP bahanesi. Hiç bahaneniz Trabzonspor safhından olamıyor anasını satayım. Verin kardeşim verin. Sahtekarlığa, hırsızlığa, ahlaksızlığa taraf olup koruyup kollamışlara verin.
                              Murat

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Bu 5 yıl temiz kağıdı olayında şbnin avrupaya gitme konusunda bi sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Uefa nezdinde kulübe turnuvalara katılmama ceza kısmı kapandı. Biz sadece yaptırımları bekliyoruz. Tabi bu benim bildiğim. Başka bir şey bilen renktaş düzeltebilir.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X