böyle halka böyle adalet gerekir diyorum kısaca. böyle halkında seçtiği başbakan anca bu kadar olur. anlayan anladı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesinirden küfür etmemek için pek okuyamıyorum
yeniden yargılama talepleri
kumpas:ret
tutanak sahtekarlığı: ret
asliye ceza baksın: ret
ancak mahkeme CMK 311-1 göre yeniden yargılama veriyor
peki CMK 311-1 de ancak yeni delil ve yeni olaylar diyor
bunlar da yeni delil ve yeni olay sunmuyor
neye göre böyle bir karar alabiliyor?
hukukçularımız ne diyor?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bir hukukçu cevap verebilir mi?Yargıtayın onadığı kararı yerel mahkeme tekrar niye görüşür?Kararı nasıl bozar?Bu normal olan bir işleyiş mi?Yıllardır üst mahkemeleri son karar mercii olarak biliyorduk,bu iş nasıl oluyor?Yargıtay veya Danıştay kararından sonra her dava için savcı yerel mahkemeye tekrar mütalaa mı sunar,mahkeme kararın uygulanıp uygulanmayacağını tekrar mı görüşür?Bu durumda temyiz mahkemesinin ne fonksiyonu var?Birisi beni aydınlatabilir mi?
Yorum
-
Hedef Ankara olmalı.
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy Trabzonspor taraftarı büyük İstanbul yürüyüşünü yapmak için daha ne bekliyoruz neden haykırmıyoruz yapılan şerefsizliği organizasyon yapmayacakmıyız.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri bana hangi gerekçe ile yeniden yargılama istendiğini açıklayabilir mi?Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy Trabzonspor taraftarı büyük İstanbul yürüyüşünü yapmak için daha ne bekliyoruz neden haykırmıyoruz yapılan şerefsizliği organizasyon yapmayacakmıyız.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri bana hangi gerekçe ile yeniden yargılama istendiğini açıklayabilir mi?
Güçlünün hukuku
Yorum
-
Trabzon insanina Trabzonspor'mu RTE'mi diye sorsan IHO gibi cevap verir basbakan'in omrune allah benim omrumden katsin,
o yuzden hiç takmiyorum kafama bi hak ettik hatta bence az bile ediyolar bulmusken boyle kulubu iyice somureceksinIbrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy Trabzonspor taraftarı büyük İstanbul yürüyüşünü yapmak için daha ne bekliyoruz neden haykırmıyoruz yapılan şerefsizliği organizasyon yapmayacakmıyız.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri bana hangi gerekçe ile yeniden yargılama istendiğini açıklayabilir mi?Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Turkiyede adalet yok bir tane halife var ama deccal...simdi hani gavur dedigimiz uefadN bekliyoruz 17 temmuzda anlariz artik ne yin ne olacaginitut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
Yorum