Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• böyle halka böyle adalet gerekir diyorum kısaca. böyle halkında seçtiği başbakan anca bu kadar olur. anlayan anladı
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Yargıtayın onadığı bir dosyayı 13. ACM nasıl yeniden açabiliyor?

Böyle bir yetkisi var mı?
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sinirden küfür etmemek için pek okuyamıyorum
        yeniden yargılama talepleri
        kumpas:ret
        tutanak sahtekarlığı: ret
        asliye ceza baksın: ret

ancak mahkeme CMK 311-1 göre yeniden yargılama veriyor
        peki CMK 311-1 de ancak yeni delil ve yeni olaylar diyor
        bunlar da yeni delil ve yeni olay sunmuyor

neye göre böyle bir karar alabiliyor?
        hukukçularımız ne diyor?
        Maalesef kimse anlamis durumda degil henüz.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bir hukukçu cevap verebilir mi?Yargıtayın onadığı kararı yerel mahkeme tekrar niye görüşür?Kararı nasıl bozar?Bu normal olan bir işleyiş mi?Yıllardır üst mahkemeleri son karar mercii olarak biliyorduk,bu iş nasıl oluyor?Yargıtay veya Danıştay kararından sonra her dava için savcı yerel mahkemeye tekrar mütalaa mı sunar,mahkeme kararın uygulanıp uygulanmayacağını tekrar mı görüşür?Bu durumda temyiz mahkemesinin ne fonksiyonu var?Birisi beni aydınlatabilir mi?

Yorum

• Ey Trabzonspor taraftarı büyük İstanbul yürüyüşünü yapmak için daha ne bekliyoruz neden haykırmıyoruz yapılan şerefsizliği organizasyon yapmayacakmıyız.
            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiyede vergisini veren de salaktır,hapis yatan da salaktır,devletine bağlı iyi bir vatandaş olan da salaktır.Terörist olacaksın bu ülkede

Yorum

• Hedef Ankara olmalı.

İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ey Trabzonspor taraftarı büyük İstanbul yürüyüşünü yapmak için daha ne bekliyoruz neden haykırmıyoruz yapılan şerefsizliği organizasyon yapmayacakmıyız.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• biri bana hangi gerekçe ile yeniden yargılama istendiğini açıklayabilir mi?
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biri bana hangi gerekçe ile yeniden yargılama istendiğini açıklayabilir mi?
                    Degisen yasadan dolayi.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ey Trabzonspor taraftarı büyük İstanbul yürüyüşünü yapmak için daha ne bekliyoruz neden haykırmıyoruz yapılan şerefsizliği organizasyon yapmayacakmıyız.
                      baskan izin vermiyor
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Söz verme, hatır

Güçlünün hukuku

Yorum

• Trabzon insanina Trabzonspor'mu RTE'mi diye sorsan IHO gibi cevap verir basbakan'in omrune allah benim omrumden katsin,
                          o yuzden hiç takmiyorum kafama bi hak ettik hatta bence az bile ediyolar bulmusken boyle kulubu iyice somureceksin
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yürüyüs mü????? tüm türkiye hukuku olsun suyaseti olsun aziz yildirimi nasil kurtaririz diye cirpiniyor... bizim yürüyüsü takmazlar bile hele bizim kulübün baskani basbakanin 1.elemani olduktan sonra

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

gerekce falan yok canlari oyle istedi kim hesap sorabiliyor ki
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Turkiyede adalet yok bir tane halife var ama deccal...simdi hani gavur dedigimiz uefadN bekliyoruz 17 temmuzda anlariz artik ne yin ne olacagini
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Çalışıyor...
                                X