Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onumuzdeki yaz cok onemli,sayet yine bir sey yapmazlarsa sike davasi maalesef kapanir.aslinda uefayi falan niye bekliyoruz anlamadim.bilmem kac milyon taraftarimiz var diyoruz ama hakkimizi bile savunmaktan aciziz.yapilacak is belli, ses getirecek yuruyus ve hakkimiz verilene kadar sokaklardan cekilmemek.bunu yapmadigimiz her gun olmeye devam edecegiz.adaletsiz bir ulkede hakkini normal yollardan alamazsin, oyunu kuralina gore oynamak gerekir..
    tabii camianin basindaki adam padisahin emir eri oldugu icin elimiz kolumuz bagli o ayri.iho'yu beklemeden taraftar bazinda bir sey yapmak sart artik.

Yorum

• Türkiye'de adalet sağlanamadı. Tff çıkan kararlara rağmen şikeyi korumaya devam ediyor. Göz göre göre. UEFA ve FIFA'ya baskı yapmaya devam etmeliyiz. Camia olarak ve özellikle kulüp olarak
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şimdi, cas kararı şikebahçeyenin eline geçti deniliyor. karar açıklandıysa en zaman açıklandı, 2 hafta önce sporx'in yaptığı haber gerçekmiydi?
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• 2 polis feybe'ye kumpas kuruldu demiş. feybe de bunu delil gösterip yeniden yargılama isteyecekmiş. Bir iddiaymış. Ne demekse? Uyduruyorlar mı anlamadım
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kaç yıl oldu bekleyeli..Artık bitti. Hele şikebahçenin ard arda transfer haberleri patlamaya başlayınca artık iyice inandım ben bu işin artık bittiğine. Ne alaka derseniz şu alaka.Ben daha önceleri bu şikeciler bu kadar transferi bir yere güvenmeseler yapmazlar demiştim ve gördük ki ne düştü ne ceza aldı ve yine o yerlere güvendikleri ve bildikleri bir şey olduğu için düşmeyeceklerini dibine kadar bildikleri için yine milyon dolarlık transferler yapıyorlar.Geçmiş olsun artık başka bir şey diyemiyorum bize kupa falan şikeci namussuzlara da ceza falan yok Allah belalarını versin..
            Hamiş

Yorum

• Ceza işi falan bitmiştir. Kimsenin kimseye ceza vereceği yok. Yönetimimiz dahil hepsinin Allah cezasını versin..
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok değil bi zamanlar küme düşecek takımlar söyleniyordu şu kadar takım küme düşecek deniliyordu şb, 8jk, satılmışşehir, sivas, mersin ve giresun düşecek deniliyordu hatta bunların dışında ibbnin de adı geçiyordu

şimdi bu takımlardan (aslında şike nedeniyle olmamaları gereken liglerde)

şikebahçe ------ süperligde şampiyon oldu
                satılmışşehir ---- kupadan avrupaya gidiyor
                sivas ---------- güya uefa kupası yolcusu
                8jk ------------ CL elemelerine gidiyor
                ibb ------------ süperlige çıktı
                miy ----------- dün şampiyon oldu oda süperlige çıktı
                giresunspor ---- 2.ligde şampiyon oldu PTT ligine çıktı

gs ------------ şike davasında adı geçmese bile bi kez daha bedavadan CL'ye giderek sus payını fazlasıyla aldı

evet aradan 3 yıl geçti ne tesadüf o davada adı geçen ve kesin düşer denilen takımların hepsi bu sezon istediğini aldı bunlardan yarısı şampiyon oldu kalan yarısı da avrupaya gidiyor BENCE tesadüfün bu kadarı artık bu işin bittiğini gösteriyor en azından tüpçü tffnin başında olduğu müddetçe nato ve BMye bile müracat etsek o kupa gelmez o şikeciler düşürülmez.
                Tamamen katılıyorum bu iş bitti. Sümen altı oldu. Balık hafızalı milletimiz de unutur artık. Hacıosmanoğlu namusunu temizleyemedi. Bence defol...
                Hamiş

Yorum

• hele şükür gecenin en karanlık haline gelmiş bulunuyoruz

Yorum

• Yeniden yargılanmaya gerek yok. Direkt olarak biz 3 Temmuzda bir hata yaptık desinler.
                    Zahmete girmesinler.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeniden yargılanmaya gerek yok. Direkt olarak biz 3 Temmuzda bir hata yaptık desinler.
                      Zahmete girmesinler.
                      12 Numara «org» Tapeler Yeniden seslendirilsin!...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        12 Numara «org» Tapeler Yeniden seslendirilsin!...
                        Tarlalara bu sefer fidanlar dikilsin.
                        İnşaat işleri Toki'ye bırakılsın.
                        Ayşe tatil işini unutsun. Kurban için bayram beklensin. İşçilere zekat verilsin.
                        Mini Cooperlar geri iade edilsin. Kara para poşetleri yardım vakfına bağışlansın.
                        ...
                        Aziz yeniden "yardım yaptıysam Allah rızası için yaptım" desin.
                        ...
                        Ayıp bize ayıp. Adamlar(!) ne masumlarmış meğer.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamamen katılıyorum bu iş bitti. Sümen altı oldu. Balık hafızalı milletimiz de unutur artık. Hacıosmanoğlu namusunu temizleyemedi. Bence defol...
                          bu dava hacıosmanoğlunun değil bizim namusumuzdur.

Yorum

• UEFA Sivas ve Eskişehirspor'a bir yaptırım yapmazsa bu iş UEFA için kesinlikle kapanmış demektir, UEFA'ya başvuralı ne kadar zaman oldu hâlâ ses seda yok.

Yorum

• Bu dingillerin anlamadığı bi nokta var. Tamam diyelim ki size operasyonu cemaat denen grup yaptı. E arkadaş azize,şekipe,ilhana ve türevlerine telefonda o kadar konuşmayı,tarlaları,işçileri,paraları,menajerleri vs vs vs................................................ ...... bütün bunları cemaat mi söyletti?
                              Siz kendi ağzınızla söylediniz bunları.

Kaldı ki mahkeme başkanı sizin itirazlarınız üzerine tapelerin ses kayıtlarını açıklayalım demesine yine siz karşı çıktınız.
                              Nedeni ise hakimin bu kayıtlarda tapelerde olmayan ve toplumu galeyana getirecek kadar kötü konuşmaların olduğunu söylemesidir.

Tüm bunlara rağmen halen mağdur edebiyatı yapmanız ne kadar şerefsiz olduğunuzu gösterir.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA Sivas ve Eskişehirspor'a bir yaptırım yapmazsa bu iş UEFA için kesinlikle kapanmış demektir, UEFA'ya başvuralı ne kadar zaman oldu hâlâ ses seda yok.
                                Biz Uefa'ya başvuru falan yapmadık ki. Sadece " Görevlerini yerine getir" diye 2 kez uyarı yaptık o kadar.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X