İlk olarak cerasus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
basa donduk baksaniza avukatin dediklerine olme esegim olme1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu UEFA dediginiz kurum her türlü katmaninda sikenin olduguna sonuc getirmistir.
Benim bugüne kadar anlamadigim nokta ise cezalarin bu kadar az olmasidir.
Ama Eskiserhispor ve Sivasspor bile sikeden ceza yedi. Kimin tarafindan?
Yine o kurumun bir benzeri olan CAS tokadi yapistirdi sikecilere.
UEFA isterse bu olayi kapatmaya calissin (ki bu ihtimale inanmiyorum), CAS ile biz rahatca haklarimizi alacagiz.
Sadece zamana kalmis bir olay.En son cerasus tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 23:23.
Yorum
-
Trabzonspor'un UEFA nezdinde.
Lobi yapacak, rüşvet verecek(!) bir tane '' KOÇ'u '' olmadığı için bu hallere düşüyoruz.
Bugüne kadar yerel liglere dönük bir yaptırım kararı almadığı için UEFA'dan yana bir umudum yoktu.
Bu işi altından ancak FİFA kalkar.
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Mfettis raporu tamamlarken, yeniden yargilama olayiyla birlikte aziz aklanacak. Bu durum rapora yansiyacak. Bunu da hesap etmek gerek
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemufettisi niye yolluyorlar anlamadim.hayir mufettislik bir durum varsa sikecileri neden avrupadan men ediyorsun..hem sike yuzunden avrupaya almiyorsun hem mufettis yolluyorsun.bir sey anladiysam arap olayim.bu isin arkasinda bir is var.kesinlikle disaridan mudahele var.uc sene gecmis tum mahkemeler karar vermis,cas gerekceli karari aciklamis ama sen hala mufettis diyorsun.cektirin gidin lan,tutarsiz pezolar.İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa daha önce defalarca incelediği dosyayı incelemesi için tekrar müfettiş görevlendiriyor. Üstelik bu görevlendirme için 1 ay bekliyor. Amaç belli, süreci uzatmak. Başından beri şikecilerin yaptığı tek şey bu. Uefa da onlara ortak olmuş. Ama eninde sonunda hak ettikleri cezayı alacaklar. Artık bizim yapmamız gereken bu işi Cas'a ve Fifa'ya taşımak olmalıdır. Uefa'dan artık bir şey beklemenin bir anlamı yok.
Fenerhahçe'nin şike ve teşvik yapması - UEFA yalan beyandan ceza verdi şikeden ceza vermedi, TFF hiç ceza vermedi
TFF'nin fenerbahçe'ye şike ve teşvik cezası vermemesi - Müfettişin inceleyeceği konu
Trabzonspor'un teşvik teşebbüsü iddaası - Müfettişin inceleyeceği diğer konu
Fenerbahçe'nin "şike yapmadık" yalan beyaanı - UEFA ceza verdi
Şike yapan kişilerin ceza almaması - Halen Aziz Yıldırım başkan, bu konuya da bakacaktır aynı müfettiş
Sonuçta söylemek istediğim prosedürün kendi içinde mantığı var, aynı olaya tekrar müfettiş verilmiyor.
Yani bir rapor hazırlayacak müfettiş diyecekki bu fener şike yaptı, uefa'da bunu kabul etti ama tff ceza vermedi. Aksi rapor zor. Ama burada beni endişelendiren Trabzon'a da benzer bir rapor çıkması. Atilla Dilaver'in "e-mailleri durdurun Trabzon'a zarar" veriyor twitinin sebebi hala belli değil. Fenerbahçe'nin de uefa içinde lobi çalışmaları malum. İlla fenere ceza verecekseniz Trabzonspor'a da ceza uydurun denilebilir. Uydurmak da hiç zor değil, Mecnun denen Sivas başkanının açıklamaları var.
Burada benim hukuk kuruluna tek eleştirim 17 Temmuz'u hedef olarak göstermiş olmaları. Beklenti oluşturdular. En azından UEFA prosedürlerine daha hakim olmalılar. Bir şikayetin müfettiş raporu ve incelemesi olmadan karar verilmeyeceğine bilmeleri gerekirdi. Bugün bir karar çıkma ihtimali yokmuş yani, benim anladığım bu.
Kuru fasulyenin faydalarına gelecek olursak şimdi 14 Ağustos'u bekleyelim ondan sonra da artık 25 Eylülü bekleriz.. böyle gider bu iş. 3 yıldır devam ediyor 13 yıl daha devam eder.
Fenerbahçe maçına çıkmayacak yürek lazım bize başka birşey değil.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/AvHakanOrhan
basa donduk baksaniza avukatin dediklerine olme esegim olmeYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstad iyide
bir tarafta 100 lerce tape var , mahkeme cas kararları var... adamları neden düşürmedin demedin hadi şimdi müfettiş atadın hadi yemedi ama bir sekilde anladım diyelim..
diğer tarafta noter mevzsuzu onceden beri vardı..biz yargı ,uefa ve casta aklanmıstık..şimdi ne olduda biz bu müfettişin takibindeyiz..
bir eline biz, diğer eline sıkecileri al ..
adamlar 300 kilo
biz tüy kadarız
ancak su anda aynı MÜTEFETTİŞİN İNSİYATİFİNDEYİZ
SENCE BİR GARİPLİK YOKMU ??İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim sahte noter beyaniyla mufettis mi atanir boyle birsey olabilir mi bu kadar basit mi
Bence bir gariplik yok. Nedeni ise su: resmi bir yazi geldi mi, ona göre davranmaniz gerektigidir.
Siz mesela resmi bir sikayet dilekcesi verseniz, ve gönderdiginiz kurum ilgilenmese, süpheye düsmez misiniz?
Yoksa durumu bildiginiz halde prosedürü mü uygularsiniz?
Prosedüre göre hareket ediyorlar. Herkese esit mesafe böyle oluyor, biz ne kadar hakli olsak dahi.En son cerasus tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 23:31.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu UEFA dediginiz kurum her türlü katmaninda sikenin olduguna sonuc getirmistir.
Benim bugüne kadar anlamadigim nokta ise cezalarin bu kadar az olmasidir.
Ama Eskiserhispor ve Sivasspor bile sikeden ceza yedi. Kimin tarafindan?
Yine o kurumun bir benzeri olan CAS tokadi yapistirdi sikecilere.
UEFA isterse bu olayi kapatmaya calissin (ki bu ihtimale inanmiyorum), CAS ile biz rahatca haklarimizi alacagiz.
Sadece zamana kalmis bir olay.
Yorum
-
Bence hiç beklenmesin.
Direk CAS raporunu alarak bir miyar euroluk maddi manevi tazminat davası acilsin.
Gerek kulüp, gerek taraftar dernekleri, yapılabiliyorsa bireysel olarak hakkimizi arayalim.
3 sene biz sabrettik, bekledik, acele ettik.
Biraz da onlar acele etsin bakalım...En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 23:33.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Abdullah Altıntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizede ceza verirlerse nereden ne hakkı alacağız?
Önceklile rapor hazirlanacak. Hazirlandiktan sonra islem görecek.
Ceza yedik diyelim, bir üst kurula gidecegiz. O da verdigi ana CAS hakki doguyor. Bize ceza, meza gelmez. Onlarin haberlerine inanmayin, kac senedir akillanamadik.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstagfurullah (ben sizden kücüyüm).
Bence bir gariplik yok. Nedeni ise resmi bir yazi geldi mi, ona göre davranmaniz gerektigidir.
Siz mesela resmi bir sikayet dilekcesi verseniz, ve gönderdiginiz kurum ilgilenmese, süpheye düsmezmisiniz?
Yoksa durumu bildiginiz halde prosedürü mü uygularsiniz?
Prosedüre göre hareket ediyorlar. Herkese esit mesafe böyle oluyor, biz ne kadar hakli olsak dahi.
bak hala kişilere ceza vermedi
bak cas kararında ''şikeden ceza vermediği,sadece ben temizim dediği için en alt seviyeden '' ceza verdiği ortaya cıktı..
şikeciler uefanın babasının oğlu değilki ?
nedir bu iyi niyet.
hemde 100 yılın şikesine karsı..
uefanın şikeci uşaklarınının baskısı altında olduğu ve kötü niyetli olduğu aşikar..
belki bizim baskımız nedeniyle şikeciler küme düşecek elinde sonunda ama benım en büyük korkum tekrar söylüyorum cok önemlidir ''sayısal fazlalık nedeniyle toplum tepkisini ( oy ,veya gösteriler diyebilirsiniz) asgariye indirmek için bizide işin içine çekilmek istenmesidir..
ASIL KONU BUDUR..En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 23:37.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
Yorum