beter olsunlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şikecilerin cezayı ne zaman çekmeye başlayacakları konusunda hala bir bilinmezlik var sanki forumda.Ben Fenerin ve Beşiktaş'ın bu hızlı yargılamayı kabul ettikleri için ceza almaları halinde,bu yıl Avrupa kupalarına gidemeyeceklerini ve cezalarının önümüzdeki yıldan sonra başlayacağını biliyorum.Dün Telegol kapanırken Serhat Ulueren'de öyle söyledi.
Yorum
-
tffnin kendi başına bize kupayı vereceğini sanıyorsak yanılırız.. adamlar hala casın kararını resmi sitelerine bile koymadılar.. resmen ölü taklidi yapıyorlar.. siirt kadın futbol takımının kampı bile haberler arasında var ama cas kararı yok
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Olacakları söyliyim...
Başvuru falan olmayacak...Sırf ortalık karışmasın diye işler yavaş yavaş ilerleyecek...Fenerbahçe kupayı geri verecek...Büyük ihtimalle yeni başkandan sonra...En sonundada TFF kupayı Trabzonspora verecek...
Başkanın kişiliği belli...Döneklik yapacağını sanmam...Kupa konusunda talimatı büyük ihtimalle başbakan verdi ama kupanın Trabzona geleceğinide biliyor...Sırf gelecek tepkiyi Fenerbahçe yönetimine yıkmak için bu çaba...
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulübü telefon yağmuruna tutmamız gerek. başvuru yapın diye.. gerekirse toplanıp tesislere gidelim. ben hazırım.Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikecilerin cezayı ne zaman çekmeye başlayacakları konusunda hala bir bilinmezlik var sanki forumda.Ben Fenerin ve Beşiktaş'ın bu hızlı yargılamayı kabul ettikleri için ceza almaları halinde,bu yıl Avrupa kupalarına gidemeyeceklerini ve cezalarının önümüzdeki yıldan sonra başlayacağını biliyorum.Dün Telegol kapanırken Serhat Ulueren'de öyle söyledi.Birsey bildigimden degil, tamamen verileri birlestirip fikir yuruterek.
Bu arada "onumuzdeki yildan sonra" derken sanirim icinde oldugumuz sezondan sonrayi kastediyorsun.En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 18:35.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCunku bizzat UEFA, CAS kararlarini acikladigi sayfasinda bile bunu acikliga kavusturmamis. Buyuk bir ihmal en iyi ihtimalle. Bu arada Ulueren'in soyledigini daha once A. Dilaver ve sonra TDKarlibel twitter sayfalarinda yazdilar. Onlardan da once ayni seyi bu baslik altinda ben yazmistimBirsey bildigimden degil, tamamen verileri birlestirip fikir yuruterek.
Bu arada "onumuzdeki yildan sonra" derken sanirim icinde oldugumuz sezondan sonrayi kastediyorsun.Koskoca UEFA'da böyle açık noktalar kalmamalı diye düşünüyorum. Kura çekiminde falan sorsalar bari...
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCunku bizzat UEFA, CAS kararlarini acikladigi sayfasinda bile bunu acikliga kavusturmamis. Buyuk bir ihmal en iyi ihtimalle. Bu arada Ulueren'in soyledigini daha once A. Dilaver ve sonra TDKarlibel twitter sayfalarinda yazdilar. Onlardan da once ayni seyi bu baslik altinda ben yazmistimBirsey bildigimden degil, tamamen verileri birlestirip fikir yuruterek.
Bu arada "onumuzdeki yildan sonra" derken sanirim icinde oldugumuz sezondan sonrayi kastediyorsun.
Yorum
Yorum