Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beter olsunlar

Yorum

• Şikecilerin cezayı ne zaman çekmeye başlayacakları konusunda hala bir bilinmezlik var sanki forumda.Ben Fenerin ve Beşiktaş'ın bu hızlı yargılamayı kabul ettikleri için ceza almaları halinde,bu yıl Avrupa kupalarına gidemeyeceklerini ve cezalarının önümüzdeki yıldan sonra başlayacağını biliyorum.Dün Telegol kapanırken Serhat Ulueren'de öyle söyledi.

Yorum

• 26 Ekime kadar ortalıkta yönetim kalmaz, çok geç bir tarih. UEFA başkanlarına ve birkaç yöneticilerine daha büyük ihtimalle ömür boyu men cezası verecek ve bu ceza 26 Ekim'e kadar verilir diye düşünüyorum o kadar zaman almaz, zaten konu müfettişe geri iade edileli bayağı bir zaman geçti.

Yorum

• tffnin kendi başına bize kupayı vereceğini sanıyorsak yanılırız.. adamlar hala casın kararını resmi sitelerine bile koymadılar.. resmen ölü taklidi yapıyorlar.. siirt kadın futbol takımının kampı bile haberler arasında var ama cas kararı yok

Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• küme düsmeleri icin her seyi yapmaliyiz

Yorum

• Bunlara bu sefer fena koyduk bunlar 5 sene toparlanamaz
              beter olsun şikeciler

Yorum

• Azize şike yaptığını artık kanıtlamıştır.Zaten kanıtlıydı da inanmıyordu kendi taraftarları.CAS'dan sonra bırakıyor görevi kaçıyor Azize.

Ömür boyu men edilip gitseydi keşke daha iyi olurdu.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Umarım 26 Ekime kadar UEFA'dan kişilere men gelir de seçimle değil kovularak gider...
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Olacakları söyliyim...

Başvuru falan olmayacak...Sırf ortalık karışmasın diye işler yavaş yavaş ilerleyecek...Fenerbahçe kupayı geri verecek...Büyük ihtimalle yeni başkandan sonra...En sonundada TFF kupayı Trabzonspora verecek...

Başkanın kişiliği belli...Döneklik yapacağını sanmam...Kupa konusunda talimatı büyük ihtimalle başbakan verdi ama kupanın Trabzona geleceğinide biliyor...Sırf gelecek tepkiyi Fenerbahçe yönetimine yıkmak için bu çaba...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kulübü telefon yağmuruna tutmamız gerek. başvuru yapın diye.. gerekirse toplanıp tesislere gidelim. ben hazırım.
                      rte kızar ama
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikecilerin cezayı ne zaman çekmeye başlayacakları konusunda hala bir bilinmezlik var sanki forumda.Ben Fenerin ve Beşiktaş'ın bu hızlı yargılamayı kabul ettikleri için ceza almaları halinde,bu yıl Avrupa kupalarına gidemeyeceklerini ve cezalarının önümüzdeki yıldan sonra başlayacağını biliyorum.Dün Telegol kapanırken Serhat Ulueren'de öyle söyledi.
                        Cunku bizzat UEFA, CAS kararlarini acikladigi sayfasinda bile bunu acikliga kavusturmamis. Buyuk bir ihmal en iyi ihtimalle. Bu arada Ulueren'in soyledigini daha once A. Dilaver ve sonra TDKarlibel twitter sayfalarinda yazdilar. Onlardan da once ayni seyi bu baslik altinda ben yazmistim Birsey bildigimden degil, tamamen verileri birlestirip fikir yuruterek.

Bu arada "onumuzdeki yildan sonra" derken sanirim icinde oldugumuz sezondan sonrayi kastediyorsun.
                        En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 18:35.

Yorum

• bakalım bu sefer kim kurtaracak bu şikecileri

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cunku bizzat UEFA, CAS kararlarini acikladigi sayfasinda bile bunu acikliga kavusturmamis. Buyuk bir ihmal en iyi ihtimalle. Bu arada Ulueren'in soyledigini daha once A. Dilaver ve sonra TDKarlibel twitter sayfalarinda yazdilar. Onlardan da once ayni seyi bu baslik altinda ben yazmistim Birsey bildigimden degil, tamamen verileri birlestirip fikir yuruterek.

Bu arada "onumuzdeki yildan sonra" derken sanirim icinde oldugumuz sezondan sonrayi kastediyorsun.
                            Bunu ne zaman öğrenebileceğiz acaba Koskoca UEFA'da böyle açık noktalar kalmamalı diye düşünüyorum. Kura çekiminde falan sorsalar bari...
                            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada birakin bu senenin o iki senelik cezanin ilkine sayilmasini, FB'nin bu sezon CAS'in UEFA Tahkimi onaylayan kararindan sonra bile Avrupa'da devam edecegini savunanlar vardi bu baslik altinda. Sikeci tayfasi ulke basinini dogrudan etkiliyor, malum. Ancak basinin bu hali bilinirken TS camiasinin bu kadar buyuk bir kisminin bu tur soylemlere, iddialara hic akil yurutmeden hemencecik inanmasi gucume gidiyor.

Yorum

• şimdi başvuru zamanı, kupa bizde alacağız da onlar getirse en azından nfretimiz azalır

Yorum

Çalışıyor...
                                X