Sivas kesinlikle Avrupaya gidemez! Fakat yerine Tr'den başka takım alınmaz. CAS'a giderler, iş bir kaç hafta uzar, tekmeyi yiyince yerine eledikleri takım devam eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas kesinlikle Avrupaya gidemez! Fakat yerine Tr'den başka takım alınmaz. CAS'a giderler, iş bir kaç hafta uzar, tekmeyi yiyince yerine eledikleri takım devam eder.
Yorum
-
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 2 sa.
aziz yıldırım'ın infazı için maksimum son 28 saat! ( 3 Önemli haber kaynağımdan teyitli )
Çok merak ettim acaba doğru çıkacakmı?En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 13.05.2014, 17:06.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin mi bu durum? Yine tedbir amaçlı almayabilirler, ya da TFF'den başka kulüp ismi isteyebilirler, burada top TFF'de olacak ki, Sivas yerine ülke dışından bir takım katılması TFF'yi zora sokar, Bir de onların yerine gidecek olan Kasımpaşa olunca işler iyice karışır...
Diyeceksiniz ki fb şikeli sezon dan sonra avrupada yarı final oynadı. O zaman uefa soruşturma açmıştı ve henüz karar yoktu.
Geçen yıl bu dosya kapandı ve şike tescillendi. Sivasın şikeli maçınıda değerlendirdiler kesinlikle.
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hadi inşallah.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 2 sa.
aziz yıldırım'ın infazı için maksimum son 28 saat! ( 3 Önemli haber kaynağımdan teyitli )
Çok merak ettim acaba doğru çıkacakmı?Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hadi inşallah. Bıktık artık, sonuca bağlasınlar şu işi.
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 2 sa.
Çok merak ettim acaba doğru çıkacakmı?
Yorum
Yorum