Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivas kesinlikle Avrupaya gidemez! Fakat yerine Tr'den başka takım alınmaz. CAS'a giderler, iş bir kaç hafta uzar, tekmeyi yiyince yerine eledikleri takım devam eder.

Yorum

• İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivas kesinlikle Avrupaya gidemez! Fakat yerine Tr'den başka takım alınmaz. CAS'a giderler, iş bir kaç hafta uzar, tekmeyi yiyince yerine eledikleri takım devam eder.
      Kesin mi bu durum? Yine tedbir amaçlı almayabilirler, ya da TFF'den başka kulüp ismi isteyebilirler, burada top TFF'de olacak ki, Sivas yerine ülke dışından bir takım katılması TFF'yi zora sokar, Bir de onların yerine gidecek olan Kasımpaşa olunca işler iyice karışır...

Yorum

• belli olmaz eğerki maçlar başlamadan kovulursa sivasın yerine alttaki takım gidebilir...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Atilla Dilaver birazdan Mercan Fm radyosuna bağlanıp şike konusunda ki yeni gelişmeleri değerlendirecekmiş..
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

• Bu 15 mayıs haberleri doğru çıkacak mı bakalım. Bide onu bekleyelim zarar etmez.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 2 sa.

aziz yıldırım'ın infazı için maksimum son 28 saat! ( 3 Önemli haber kaynağımdan teyitli )

Çok merak ettim acaba doğru çıkacakmı?
              En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 13.05.2014, 17:06.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesin mi bu durum? Yine tedbir amaçlı almayabilirler, ya da TFF'den başka kulüp ismi isteyebilirler, burada top TFF'de olacak ki, Sivas yerine ülke dışından bir takım katılması TFF'yi zora sokar, Bir de onların yerine gidecek olan Kasımpaşa olunca işler iyice karışır...
                  Şikenin en net olduğu maç sivas fb maçı. Yöneticisi şike yapmış takımlar ceza alır. Sivas bu sene son 5 yılda şike yapmadım diye kağıt imzalamalı avrupa ligine katılmak için.

Diyeceksiniz ki fb şikeli sezon dan sonra avrupada yarı final oynadı. O zaman uefa soruşturma açmıştı ve henüz karar yoktu.

Geçen yıl bu dosya kapandı ve şike tescillendi. Sivasın şikeli maçınıda değerlendirdiler kesinlikle.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Heyecan bastı, çok güzel bir haber ama 15 Mayıs iş çıkışı NTV SPOR'DA BİR KIRMIZI SON DAKİKA HABERİ tüm acılarımı dindirirdi.

Hadi inşallah.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 2 sa.

aziz yıldırım'ın infazı için maksimum son 28 saat! ( 3 Önemli haber kaynağımdan teyitli )

Buda çıkmazsa artık güvenilirliğini iyice yitirecek illa zaman verecek sonra şap gibi kalıyor ortada..!
                      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

• Sivas'tan bize ne
                        Biz GS'yi yenip işi bitirecektik.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İnşallah 15 Mayıs akşamı büyük bir bayram yaparız. BMN böyle haberlerde kitleniyor ve 2-3 gün girilemiyor. Önemli olan UEFA'nın son dakika haberi, bekleyip görelim.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• ben 5.'nin avrupaya gideceğini tamamen unutmuştum...
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hadi inşallah. Bıktık artık, sonuca bağlasınlar şu işi.

Yorum

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 2 sa.

Yaşlandın be adamcağız. Boşver...

Yorum

Yükleniyor...
                                X