Allahım sen bize sabır ver.Kendimi zor tutuyorum.Bu şerefsizlerin kazandığı tüm şampiyonlukların hepsi şaibeli ilkinden sonuna kadar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel yerden yakalamışsın, aman bırakmaher gün o günkü rezilliğe laf atıyorum bazıları belki utanır diye
büyük yara içimde o gün ...
Yorum
-
rte=kişilerle kurumlar ayrılmalı ve siz şampiyon olamadınızki
db&kk=aziz yıldırım çok değerli bir spor adamı kendisine komplo kuruldu
oktay saral=bizde şike yaptık
iho=mecnuna kefil olurum anasının taş evinde kaldım
iho=rte dünya lideri çok seviyorum onu bla bla bla şike ile alakası olsa bana söylerdi bla bla bla
Trabzon belediye başkanı=biz kimsenin küme düşmesini istemiyoruz
Trabzonspor divan kurulu başkanı=Ülkemizin önemli spor kurumu veya kurumlarının küme düşürülmesi; Ülke futboluna zarar vereceği düşüncesinden harekete hiçbir itirazımız yoktur.
onursal başkanının tv kanalında Trabzonspor'a yeri geliyor hakarete varan sözler
konuşmaktan başka bir icraatı olmayan başkan(ha bide her mitinge gider)
başkan gitsinde biz nemalanalım diye bekleyen aç köpekler
beleş bilet ve üç kuruş para için değil Trabzonspor'u afedersiniz g.... vericek taraftar grupları
ve daha hatırlayamadığım bir ton şey...
peki bütün bunlara Trabzon halkının ve Trabzonspor'luların tepkisi ne oldu ???
bb Trabzon'a her geldiğinde bir takım şerefsiz taraftar grupları tarafından hüloğğğlarca karşılandı en ufak tepki koyulmadı hadi dedik bunlar ufak bir azınlıktır bir ümit seçimde belki bir birlik olunur diye bekledik...Peki sonuç ne oldu ? 552 bin seçmenin 475 bini oy kullandı 15927 geçersiz sayıldı...akp 268 bin oy chp 112 bin oy mhp 52 bin oy...Vay be fırtına ihtilal efsaneye bakın siz be !!!
Ama haklarını yemeyelim şimdi bu insanların çok güzel koydukları tepkilerde vardı mesela....
Mesela her maç rakip hangi takım olursa olsun fenere küfür ettiler
mesela Trabzonda olanlar fener geldiğinde aptalca tahriklere kapılıp takımının 3-0 yenik düşülmesini ve milyonlarca tl zarara uğratmayı başardı Trabzonda olmayanlarda bunu haklı bir tepki sayarak şakşakçılık yaptı
bunlar büyük işler herkes başaramaz haklarını yememek lazım birilerinin....
ve bütün bunlara rağmen hala fenerin şampiyon olmasını hazmedemiyorlarmışmışmışmış ne büyük iş ya önce bir dön bak senin camian ne yapıyor ne ediyor haksızlığa şerefsizliğe karşı neler yaptı taraftarın sahip mi çıktı tepkimi gösterdi ne yaptı.....En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2014, 00:53.
Yorum
-
Fahişelerin bile yeri gelir utandığı olur , bu namussuzlar ekranlardan utanmadan sıkılmadan fenerin düşmesini kupanın fenerde kalmasını engelleyen recep tayyip erdoğandır haksızlık yapmayın diyolar. Allah belanızı verecek devam edin böyle...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda fenere terlemeden 3 puan satanların neden zoruna gidiyor anlamıyorumki fenerin şampiyon olması...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYargıtay seçim isteyecek ....Muharrem usta seçim startını verdi , çalışmalara başladı bilginize...
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY yarın kulüpten ihraç edilmez ise hepimize yazıklar olsun....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO geldiğinde zaten atı alan üsküdarı geçmişti. Yapmayın Allah aşkına. Önce hesabı Sadri Şener'e sormalıyız. Sonra sıra İHO'ya gelmeli. 2011-2012 sezonu başlamamalıydı. Ceza o lig başlamadan verilmeliydi, verilmiyorsa UEFA aracılığı ligden çekilmeliydik. Biz kartları o zaman yanlış oynadık...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçeyi tebrik eden sözde Trabzonsporlu yazarlar, yorumcular, taraftar.
Çok güzel sattılar kendilerini şahit olduk.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum