Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kilicdaroglu cikmis muammer gulerin tapesini okuyor yasal diyor mahkeme izniyle dinlenmia diyor vs. Azizi neyle dinlediler gana polisinden izin alip mi dinlediler ayni sey niye isine gelen hirsizliga evet isine gelmeyene hayir diyosun. Konu aziz olunca dansozlukte ustunuze yok sadece kemal icin demiyorum dansozluk yapmayan yok. Allah belanizi versin
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• O kupa gelecek !!!!!!!!

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• gs'liler yapmış ama harika bir video arkadaşlar. yaymak lazım. şikecilerin o sezon bize neler çektirdiklerini yüzlerine vuralım herkesin.

Yorum

• Adil yargılama isteyen A. Yıldırım'a cevap olarak, gerekçeli kararda yer alan aşağıdaki bölüm yeterli aslında. Adil yargılandığında bu tarla meselesini nasıl açıklayacak acaba, çok merak ediyorum ?

Manisaspor müsabakası öncesinde tarımsal faaliyetlere başlayan sanık İlhan, Bursaspor – İBB Spor müsabakası öncesinde de “hepsi iyi başkanım, üç tarlayı da sürdük yani” sözü ile sanık Aziz ile ortak oldukları anlaşılan tarlalar konusunda bilgi verdiği anlaşılmaktadır. Sanıkların aralarında geliştirdikleri bu jargon ile yürüttükleri şike ve teşvik faaliyetlerini gizlemeye çalıştıkları anlaşılmaktadır. Sanık İlhan, “inşallah yağmur da yağar her şey ekinler çıkar yani” diyerek anlaşmaların yapıldığını ve müsabakaların sonucunu beklediklerini söylemektedir. Ancak konuşmanın devamında Aziz Yıldırım’ın, “Yalnız bunlar, tabi Trabzon çok şey oldu çok panikteler” cümlesi ne ile ilgili konuştuklarını göstermekte, konunun tarla olmayıp futbol olduğu herkes tarafından anlaşılabilmektedir.

Sanık Aziz duruşmadaki savunmasında; “Bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. Her hafta da Eyüp Sultan' a gidiyordu. Her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. Hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, Tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. Camiye gidiyor, Eyüp Sultan’a kurban kesmeye. Biz deplasmana gittiğimizde Tamer Bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. Şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk” şeklinde esasen tam da açıklanamayan/anlaşılmayan bir beyanda bulunmuştur.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Yanlış hatırmalıyorsam uefaya başvurmuştuk ne oldu o iş? hatta bazı isimlerle anlaşmıştık? sanırım bir forvetle birde teknik direktörle uyutuluyoruz

kupayı alana kadar ana günden şike meselesi olmalı gerisi teferruat

Yorum

• kupanin gelmesini herkez gibi bende isterim ama kadlriliyoruz o kupa gelmez maalesef IHO uyutuyor bizi
              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış hatırmalıyorsam uefaya başvurmuştuk ne oldu o iş? hatta bazı isimlerle anlaşmıştık? sanırım bir forvetle birde teknik direktörle uyutuluyoruz

kupayı alana kadar ana günden şike meselesi olmalı gerisi teferruat
                Biraz daha sabir edelim
                Hersey bizim istedigimiz gibi olucak insallah
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Ömrüm boyu adamliktan taviz vermedim
                  Allahtan baskasina boyun eymedim
                  Bu savasta topraga düsecekse bedenim
                  Güllerle dolu yoldan gelsin Azrailim
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• aziz yıldırım, beşiktaş şikeyle suçlanıyor fikret konuşsun

bizim fenerbahçe kadar tapemiz yok

beşiktaş başkanı , fikret

anlamı : fenerbahçe şikenin daniskasını yaptı biz az yaptık sadece 1 maç
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bugun saat 21:00'de tv'ye cıkacakmıs,
                      tanıtım videosu.
                      http://tv.cnnturk.com/tarafsizbolge
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Aga bu şeref yoksunu neden hapse girmiyor da hala tv lerde dolanıyor?
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aga bu şeref yoksunu neden hapse girmiyor da hala tv lerde dolanıyor?
                          yargitay biseyler icin 1 ay vermis diyordular

yine biseyler ceviriyorlar
                          propaganda makinesi full hiz isliyorlar
                          sanirim kendilerini iyi hazirladilar
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şikecilerin en büyük Hamisi akp ye yerel de genel de oy vermek Trabzonspora ihanettir...
                            .....

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aga bu şeref yoksunu neden hapse girmiyor da hala tv lerde dolanıyor?
                              Tecavüzcüler koğuşundan biri çıkacakmış haftaya. Yatağının boşalmasını bekliyorlar.

Çıkar çıkmaz ,bizimkini alacaklar
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Türkiye'de 3 büyükler haricinde bir ANADOLU TAKIMI şikebahçe'nin yaptıklarının %1'ini bile yapsa,

2011-2012 sezonunda PTT 1. Ligde oynardı.

3 YILDIR YAŞADIKLARIMIZIN ÖZETİ MAALESEF BU DEĞİL Mİ?
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X