Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emeklerin kirlenmiş stadların çimlerine süpürüldüğü bir futbol diyarında TS sevdasından başka gerçek kalmadı.

Hani bu ay sonuna kadar kişilere verilecek cezalar açıklanacaktı.

CAS'tan sonra tüm kurumlar sus pus oldu.

HAKKIMIZI HALA TESLİM ETMEYENLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.

Düşürün ulan
    Düşürün ulan
    Şikebahçeyi düşürün ulan
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• ben bu işte hakemlerinde var olduğuna inanıyorum. her tarafı kir pas içinde olan bir süper ligin tek temiz kalmış figuranı hakemler olamaz. kaldıki aykut kocamanın açıklamaları, bülent uygunun fırat aydınus hakkındaki açıklamaları birşeylerin var olduğunun göstergesi.

Вы попали по адресу!

Yorum

• aziz başkan olsa bile bundan sonra gidebileceği her ilde stadlarda şikeci ve cezacı başkan olarak görülecektir....

dolayısı ile aklanma süreci olmadan aziz devam etsin ki herkes şikecilerin gerçek yüzünü görsün

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Başkan bizi oyalayarak adrenalin ve tansiyonun bir an bile düşmesine izin vermiyor. Hamd olsun başkanımıza!
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bizim kadar sabırlı taraftar var mı acaba? Bir de karadeniz insanı sabırsızdır derler..

Yorum

• Aziz Yildirimin secilmesi cok iyi olur,tarihe dusulen rezillik ne kadar buyuk olsa o kadar iyidir.Ayrica bu sike sonrasi Aziz Baskan muhabbeti adamlari icten ice ve yavas yavas acayip curuttu,basina gelecekleri bekleyen ve hakeden kurban pozisyonunda cirpina cirpina bir sonraki yiyecekleri darbeyi bekliyorlar

Yorum

• aziz seçilirse fb nin ''Suçlu bu işe karışanlar.Koskoca bir camiayı lekelemeyin.Bunlar üç beş kişi''savunması çöker.(gerçi son kongrelerindeki seçimleri ile de bu savunmaları göçmüştü ama o seçim bir heyecanla,bir vefa örneği göstermek için yapılmıştı diyebilirler.)

Maa kazanırsa buda o camianın şikeyi itirafı olur.Çünkü maa açıkca o dönemde mevcut yöntimin şike yaptığını söylüyor.Birde bunu kongre salonunda söyleyip seçimi kazanırsa,bu fb kongresinin şikeyi ititraf ettiği anlamını taşır.

Yani kısaca fb için bu kongre iki ucu .oklu değnek.

Allahın sopası yok!!!

Ne duruma düştüler,aşağı tükürseler sakal yukarı tükürseler bıyık.Allahım daha da beter etsin.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasıl olmaz? Yeter ki desin FIFA, görürüz o zaman ne oluyor, ne olmuyor. En çok bu yüzden istiyorum FIFA'nın artık şu topa girmesini.
                  Açıkcası seçim olayını ben de anlamıyorum.. o zaman mahkemeler hiç karar vermesin, herkesi affetsin, ne bileyim atama bekleyen tüm mezunlar işe alınsın falan... sonra seçim mi biter bu memlekette, sene geçer yerel seçim sonra genel sonra cumhurbaşkanı sonra falan döngü bu işler.... geç gelen adalet adalet değildir... bu iş hapse girdikten 20 sene sonra masumiyeti anlaşılan adamların kaderine benzemeye başladı sanki...

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aziz seçilirse fb nin ''Suçlu bu işe karışanlar.Koskoca bir camiayı lekelemeyin.Bunlar üç beş kişi''savunması çöker.(gerçi son kongrelerindeki seçimleri ile de bu savunmaları göçmüştü ama o seçim bir heyecanla,bir vefa örneği göstermek için yapılmıştı diyebilirler.)

Maa kazanırsa buda o camianın şikeyi itirafı olur.Çünkü maa açıkca o dönemde mevcut yöntimin şike yaptığını söylüyor.Birde bunu kongre salonunda söyleyip seçimi kazanırsa,bu fb kongresinin şikeyi ititraf ettiği anlamını taşır.

Yani kısaca fb için bu kongre iki ucu .oklu değnek.

Allahın sopası yok!!!

Ne duruma düştüler,aşağı tükürseler sakal yukarı tükürseler bıyık.Allahım daha da beter etsin.
                    bence Aziz Yıldırımın kazanması bizim için daha iyi olur... Çünkü en azından kişinin kurumu temsil ettiği gerçeği bir kez daha ortaya çıkmış olur. ayrıca belki bu uefayı harekete geçirir ki hala bu adam kulübün başında mı el insaf falan derler belki..

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben de bu seçim muhabbetini anlamıyorum..iktidar partisinden nemalanan veya ekonomik ilişkileri nedeniyle iktidarın devam etmesini isteyen fenerli sayısı,şikeden gelecek cezaya tepki olarak iktidar partisine oy vermeyecek olan fenerlilerin en az 10 katıdır..bıraksınlar bu seçim hikayesini..millet kredi borcuna girmiş ödeyecek..inşaat sektöründe direkt dolaylı yoldan iş yapan insan bu iktidarın gitmesini ister mi..hele ki bu millet türk milletiyse fener de neymiş herkes kendi cebine bakar..
                      bu direnişin adaletin saptırılmasının tek nedeni başbakanın fenerli olmasıdır..küme düşmesin diye elinden geleni yaptı,yapacaktır lakin hepsi cas kararlarından sonra boşa çıkmıştır..fbnin küme düşmesi kaçınılmazdır..

ayrıca mantık olarak;bu ülkede sadece fbliler yok..bu ülkede futbolla ilgilenen insanların %20-25 i fenerli..geriye kalanların bu adaletsizliğe olacak tepkisi neden hesaplanmıyor..kısacası bu seçim mevzusunun şike olayıyla alakası yok..
                      Kendimizi kandırdığımız bir olguda bu şike meselesi, içimizi rahatlatacaz ya kendimz yazıp kendimiz inanıyoruz.Nereden çıktı bu seççim muhabbeti kim söyledi ,hangi mantık,bu seçimden sonrada genel seçimi bekleriz,ondan sonrada tayyip cumhur başkanı olsun onun için tepkiden korktuğu için kupamızı vermiyorlar derler 2014 başına kadar aldık aldık alamadık bu iş bitmiştir.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkan Aziz Yıldırım, 2 Kasım'da yapılacak olan olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2-3 Kasım 2013 tarihinde yapacağı Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda Başkanlığa adayım.

Genel Kurul Üyelerimize hitaben Fenerbahçe'nin geleceğine dair düşünce ve hedeflerimize ilişkin yapacağım toplantı, 1 Kasım 2013 Cuma günü saat 14:00'te Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşecektir.

Saygılarımla,"

Yorum

• İnşallah seçilir sonrada men yer şikeci
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• aziz işallah 5000 oy fark atar MAAya..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Siz meraklanmayın nasılsa aziz ordada şike yapar ve başkan seçilir böylece başkanı şikeden ceza alıp futboldan ilk men edilen takımda şikebahçe olur
                              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• sıkıntı yok adalet tecelli edecek kupa gelecek...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X