Bırakın aziz denen köpek ile uğraşmayı , neden bizimkiler gerekli baskıyı kurmuyor , burda başkan a yakım kimseler yok mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşta TFF olmak üzere Tahkim Kurulu kararı Mahkeme kararıdır kesinlikle değişmez diyenler için
Yorum
-
Adalet tecellisi olmadan koskoca süreç şikecilerin yönetim değişikliği meselesine bağlandı.
Giden ağam, gelen paşam! Şimdi biri bana söylesin , TFF'nin başındayken her türlü hukuksuzlukla elinden geleni ardına koymayıp ''fenerbahçesine'' zarar getirtmeyen herifle , hırsızların şahı olan herif arasında ne fark var?
M.A.A inanın A.Y'den daha tehlikeli ve sinsi bir adamdır.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşta TFF olmak üzere Tahkim Kurulu kararı Mahkeme kararıdır kesinlikle değişmez diyenler için
TFF Tahkim Kurulu kararlarının üst yargı merciisi UEFA Temyiz Kurulu (basında geçen adıyla UEFA Tahkim Kurulu) yargılamasınca aleyhte kararları var.
Anayasal hukuk kuralları çerçevesince uluslararası sporsal anlaşmazlık kurulunun (-ki adı CAS oluyor) da onayı var.
CAS, gerekçeli kararını açıklamak zorunda değil. Bunu da öğrendik.
şb, İsviçre Federal Mahkemesi'ne gitmekten korkuyor ya da lobi faaliyetlerinin sonucunu bekliyor, biliyoruz.
Tek bir soru kalıyor geriye: Biz niçin hakkımızı aramıyoruz?
Tek bir soru: Yasal hakkımızı elde etmek için niçin siyasal oyunlara bulaşıyoruz?
Bir soru: Haklarımızı (gerçekten) kim savunuyor?
Son satır: Tatlı rüyalar!
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdalet tecellisi olmadan koskoca süreç şikecilerin yönetim değişikliği meselesine bağlandı.
Giden ağam, gelen paşam! Şimdi biri bana söylesin , TFF'nin başındayken her türlü hukuksuzlukla elinden geleni ardına koymayıp ''fenerbahçesine'' zarar getirtmeyen herifle , hırsızların şahı olan herif arasında ne fark var?
M.A.A inanın A.Y'den daha tehlikeli ve sinsi bir adamdır.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdalet tecellisi olmadan koskoca süreç şikecilerin yönetim değişikliği meselesine bağlandı.
M.A.A inanın A.Y'den daha tehlikeli ve sinsi bir adamdır.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Ne olacak bu iş gene durduk...Bu sessizlik beni delirtiyorSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olacak bu iş gene durduk...Bu sessizlik beni delirtiyor
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb'nin şampiyon olması bekleniyor.fb şampiyon olup taraftarının bir güzel gazı alınacak,sonrasında kupa bize geri verilecek.fb taraftarıda sampiyonlugun havası ile ses çıkartmayacak.
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz iti başkan kalsın...
Kupayı iade etmek en çok ona yakışır...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2 Kasım'da yapılacak olan Seçimli Genel Kurul hakkında açıklamalarda bulundu.
Kendisi dışındaki isimlerden sadece Ali Koç'u destekleyebileceğini söyleyen Yıldırım, Yargıtay kararı hakkında da "Muhtemelen onanır! Yakınımdaki herkese 'hazır olun' dedim" açıklamasında bulundu...
Aziz Yıldırım'ın bomba sözlerini Posta Gazetesi Yazarı Candaş Tolga Işık bugünkü köşesinde kaleme aldı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın babasının cenazesinde karşılaştığı öğle yemeğindeki diyaloglarını kaleme alan Işık, Yıldırım'a Vefa Küçük'ü destekleyip desteklemeyeceğini sordu.
Fenerbahçe Başkanı'nın yanıtı ise net oldu: "Bir tek Ali Koç aday olursa onu desteklerim. Sadece bugün değil. Ali ne zaman 'Adayım' derse Aziz Yıldırım olarak yanında olurum. Onun dışında kimse için 'Yanındayım' demem."
"YAKINLARIMA 'HAZIR OLUN' DEDİM"
Yargıtay kararı hakkında da konuşan Yıldırım bomba açıklamalar yaptı.
İşte o sözler:
Yakınımdaki herkese 'hazır olun' dedim. Çok şükür ailemin, çocuklarımın gelecek kaygısı yok. 'Bir 36 ay daha yat' derlerse girer yatarım. Ama bana bu tezgahı kuranlar sakın 'Aziz Yıldırım'ı içeri tıktık, rahatız' demesinler. Vakti geldiğinde benim de anlatacağım, konuşacaklarım var. Ben mi içerde daha rahat otururum onlar mı dışarı da rahat olur o zaman görürüz!"
En son ozturk tarafından düzenlendi; 24.10.2013, 15:46.
Yorum
Yorum