Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakın aziz denen köpek ile uğraşmayı , neden bizimkiler gerekli baskıyı kurmuyor , burda başkan a yakım kimseler yok mu?
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Başta TFF olmak üzere Tahkim Kurulu kararı Mahkeme kararıdır kesinlikle değişmez diyenler için

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başta TFF olmak üzere Tahkim Kurulu kararı Mahkeme kararıdır kesinlikle değişmez diyenler için

Kanıt olarak saklanması gereken bir belge. İyi yakalamışsınız...

Yorum

• Aziz iti başkan kalsın...

Kupayı iade etmek en çok ona yakışır...
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Adalet tecellisi olmadan koskoca süreç şikecilerin yönetim değişikliği meselesine bağlandı.

Giden ağam, gelen paşam! Şimdi biri bana söylesin , TFF'nin başındayken her türlü hukuksuzlukla elinden geleni ardına koymayıp ''fenerbahçesine'' zarar getirtmeyen herifle , hırsızların şahı olan herif arasında ne fark var?

M.A.A inanın A.Y'den daha tehlikeli ve sinsi bir adamdır.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başta TFF olmak üzere Tahkim Kurulu kararı Mahkeme kararıdır kesinlikle değişmez diyenler için

TFF Tahkim Kurulu kararlarının anayasal boyutta bağlayıcı olduğunu ve asla değiştirilemeyeceğini belirten bir TFF Başkanı var. Bu fotoda gördüğünüz ise kanunun reddi. Daha nice TFF Tahkim Kurulu kararı bozuldu. Üstüne üstlük, hukuki açıdan usulen hatalı olmasına rağmen. Neyse.

TFF Tahkim Kurulu kararlarının üst yargı merciisi UEFA Temyiz Kurulu (basında geçen adıyla UEFA Tahkim Kurulu) yargılamasınca aleyhte kararları var.

Anayasal hukuk kuralları çerçevesince uluslararası sporsal anlaşmazlık kurulunun (-ki adı CAS oluyor) da onayı var.

CAS, gerekçeli kararını açıklamak zorunda değil. Bunu da öğrendik.

şb, İsviçre Federal Mahkemesi'ne gitmekten korkuyor ya da lobi faaliyetlerinin sonucunu bekliyor, biliyoruz.

Tek bir soru kalıyor geriye: Biz niçin hakkımızı aramıyoruz?

Tek bir soru: Yasal hakkımızı elde etmek için niçin siyasal oyunlara bulaşıyoruz?

Bir soru: Haklarımızı (gerçekten) kim savunuyor?

Son satır: Tatlı rüyalar!
              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Trabzonspor un hakkını kim aramıyorsa Allah belasını versin.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adalet tecellisi olmadan koskoca süreç şikecilerin yönetim değişikliği meselesine bağlandı.

Giden ağam, gelen paşam! Şimdi biri bana söylesin , TFF'nin başındayken her türlü hukuksuzlukla elinden geleni ardına koymayıp ''fenerbahçesine'' zarar getirtmeyen herifle , hırsızların şahı olan herif arasında ne fark var?

Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adalet tecellisi olmadan koskoca süreç şikecilerin yönetim değişikliği meselesine bağlandı.

Düşüncenize katılıyorum. Aralarında fark yok. Aynı bo..n kahverengisi, o kadar...
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ne olacak bu iş gene durduk...Bu sessizlik beni delirtiyor
                      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne olacak bu iş gene durduk...Bu sessizlik beni delirtiyor
                        fb'nin şampiyon olması bekleniyor.fb şampiyon olup taraftarının bir güzel gazı alınacak,sonrasında kupa bize geri verilecek.fb taraftarıda sampiyonlugun havası ile ses çıkartmayacak.

Yorum

• Ali Şen: Oyumu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğim
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fb'nin şampiyon olması bekleniyor.fb şampiyon olup taraftarının bir güzel gazı alınacak,sonrasında kupa bize geri verilecek.fb taraftarıda sampiyonlugun havası ile ses çıkartmayacak.
                            Şikebahçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aziz iti başkan kalsın...

Kupayı iade etmek en çok ona yakışır...
                              fenevi düşüren başkan ben olamam diyip düşecek takımın başında olmasını isterim mali'nin
                              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2 Kasım'da yapılacak olan Seçimli Genel Kurul hakkında açıklamalarda bulundu.

Kendisi dışındaki isimlerden sadece Ali Koç'u destekleyebileceğini söyleyen Yıldırım, Yargıtay kararı hakkında da "Muhtemelen onanır! Yakınımdaki herkese 'hazır olun' dedim" açıklamasında bulundu...
                                Aziz Yıldırım'ın bomba sözlerini Posta Gazetesi Yazarı Candaş Tolga Işık bugünkü köşesinde kaleme aldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın babasının cenazesinde karşılaştığı öğle yemeğindeki diyaloglarını kaleme alan Işık, Yıldırım'a Vefa Küçük'ü destekleyip desteklemeyeceğini sordu.

Fenerbahçe Başkanı'nın yanıtı ise net oldu: "Bir tek Ali Koç aday olursa onu desteklerim. Sadece bugün değil. Ali ne zaman 'Adayım' derse Aziz Yıldırım olarak yanında olurum. Onun dışında kimse için 'Yanındayım' demem."
                                "YAKINLARIMA 'HAZIR OLUN' DEDİM"
                                Yargıtay kararı hakkında da konuşan Yıldırım bomba açıklamalar yaptı.

İşte o sözler:

Yakınımdaki herkese 'hazır olun' dedim. Çok şükür ailemin, çocuklarımın gelecek kaygısı yok. 'Bir 36 ay daha yat' derlerse girer yatarım. Ama bana bu tezgahı kuranlar sakın 'Aziz Yıldırım'ı içeri tıktık, rahatız' demesinler. Vakti geldiğinde benim de anlatacağım, konuşacaklarım var. Ben mi içerde daha rahat otururum onlar mı dışarı da rahat olur o zaman görürüz!"

En son ozturk tarafından düzenlendi; 24.10.2013, 15:46.

Yorum

Çalışıyor...
                                X