Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İbrahim Hacıosmanoğlu : Arkanızda kim var sizin ?

Bordomavi.Net : Taraftar arkamızda.
    Başkanım şu sıfatına sakin kafayla bi bak Allahını seversen,gerçekten boş adamışsın da ben nasıl ilk başta anlayamamışım kendime kızıyorum.Git bu kolpaları şikecilere ve onu savunan tff ye yap diyeceğim ama onlarda anladı artık senin kuru sıkı olduğunu.
    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 28.09.2013, 08:45.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu belaya nerden tutulduk bilmiyorum.
      Kafasında nasıl planlar dönüyor bu adamın?
      Şu surata bak! Kim oluyorsun da taraftarı azarlıyorsun? O koltuğu derhal terkeder umarım.
      Kupa ve tazminat davaları için resmen karşı tarafa hizmet ediyor.
      Ya kupayı alacaksın ya da kupa seni, haklısın Sayın Başkan!

Yorum

• Haftaya önemlı gelışmeler olacakmış bekleyelım bakalım bıldıklerı neymış.

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek Trabzonsporlularındır
          Siyaset üstü yada altı olmakla ne alakası var konunun?

Adam,standa gelip BMN'yi ''gayrimeşruluk'' la suçluyor. Sanırım bu satırları yazdığınız platformu meşru gör(e)meme sorunu sizde de mevcut.

Yumruk yemek,atmak
          Kurşun yemek,atmak

bunlar işin pasta cila kısmı. Vurdi vurdi en sonunda VURULDİ diye birşey duydun mu dostum? (''gerçek Trabzonsporlularıda'' vururlar)
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• tffyi basacağım diye gitti tüpçü goygoya almış bunu..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Dünkü açıklamalarda ya Başkan ya da YD tüpçüsü yalan söylüyor.
              Sanırım hiçbirimiz ikna olmadık.
              Haftaya UEFA'dan sert yaptırım gelecek diyor.
              Of ok kandırılmaktan ve zaman beklemekten ömrümüz tükendi TS sevdalısı kardeşlerim.
              NE BİTMEZ ÇİLEMİZ VARMIŞ.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak erdal dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                buraya bir arkadaşta yazmışte 2-7 ekime dikkat diye ama bakalım. .
                evet umarım o dediği çıkar da uefa kasırgası bu pisliği yapan ve örtmeye çalışan herkesi sürükleyip götürür.

ülke olarak men yiyelim de herkes akıllansın.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören de, kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir.

BAŞVURUNU YAP diyor.
                  Bakalım pazartesi 11.00'deki İHO-Tahkim başkanı görüşmesinden neler çıkacak?

HAYDİ UEFA
                  HAYDİ FIFA
                  TAM ZAMANI ASLINDA
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Acele etmemizin bir mantığını göremiyorum. Bu iş zaten öyle veya böyle bu sene hallolacak.. FİFA devreye girer, hepsinin bir yerleri tutuşur..
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.aksam.com.tr/spor/trabzon...u/haber-248269

forumda bu haber üzerinde duruldu mu ? çok önemli bir gelişme olarak görüyorum. açık söyleyeyim beklemiyordum. sevindim. elinden gelen herşeyi ardına koymadan sert kararlı şekilde sürdürülmeli bu dava. gelecekte aynı şekilde şerefsiz tüpçü içinde. hedef içeri attırmak olmalı. o kadar gözü kara olmalılar.
                      CAS gerekçeli kararı açıklandığında,

tffenerasyonu

2010-2011 sezonu şampiyonluk tescilini yapmazsa

başına gelecekleri bilir.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Şu gerçeği tüm dünyanın bildiğini unutmayalım ve rahatlayalım artık derim, nedir derseniz o:

2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR'dur.
                        Aynı puanla yani 82 ile 2. olan fenerbahçe denilen kulüp şike yapmıştır ve bu UEFA kurumunca tescillenmiştir.

SONUÇ: Türkiye'de Trabzonsporumuzu bu konuda maddi-manevi zarara uğratanların hepsi ahirette çok büyük bir azap içinde Yüce Allah'ın huzurunda hesap vereceklerdir. Ve o azabın şiddeti kupanın bize verilmediği geçen her saniyede artmaktadır.

BEN BUNU BİLİRİM, BUNU SÖYLERİM.

28.08.2013 CAS kararıyla şampiyonluğumuz tescillenmiştir, tadını çıkaralım.
                        KUPA ER GEÇ GELECEK. BUNA DA 3 TEMMUZ 2011'DEN BERİ HEP İNANDIM.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bu isi bu noktaya kadar getiren Mehmet Ali Aydınlar bnesidir.3 temmuzdan sonra Tff'ye adam gibi bir başkan seçilse fb çoktan küme düşürülmüş ve kupa bizi verilmiş olacaktı.

Aziz'den daha fazla senden nefret ediyorum MAA...

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu isi bu noktaya kadar getiren Mehmet Ali Aydınlar bnesidir.3 temmuzdan sonra Tff'ye adam gibi bir başkan seçilse fb çoktan küme düşürülmüş ve kupa bizi verilmiş olacaktı.

Aziz'den daha fazla senden nefret ediyorum MAA...
                            Aynen al benden de o kadar

Utanmaz MAA, geçen hafta güya kahramanlık yapmış gibi 3 Temmuz'dan beri şikebahçeyi nasıl koruyup kolladığının hikayesini anlattı nefretlik adam...
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Daha önce Trabzonspor taraftar platformu Bordo-Mavi.net yönetim ve TFF hakkında suç duyurusunda açıklamasının ardından, 1461 Trabzonsporlular Taraftar Derneği...

Daha önce eklenmiş olabilir, kusura bakmayın öyleyse.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.fanatik.com.tr/yonetime-d..._35_336172.htm

Daha önce eklenmiş olabilir, kusura bakmayın öyleyse.
                                1461 Trabzonsporlular Birliğinin arkasında kim var acaba,
                                yada başları kim ki
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X