beşiktaşa gönderilen disiplin kurulu kararlarını ek dosyalara tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün sporlarda nerdeyse şike yapıldı Türkiye'de.
Futbol, basketbol, su sporları, atletizm...
Madalya alanlarda habire doping çıkıyor. Bu kadar rezalet insanı utandırıyor.
Suat Kılıç hâlâ sporu övüyor ülke için. Az utan yahu biraz utan.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün sporlarda nerdeyse şike yapıldı Türkiye'de.
Futbol, basketbol, su sporları, atletizm...
Madalya alanlarda habire doping çıkıyor. Bu kadar rezalet insanı utandırıyor.
Suat Kılıç hâlâ sporu övüyor ülke için. Az utan yahu biraz utan.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenihat
lemi
ogün
tolunay
abdullah
ünal
şota
hami
soner
misse misse
vugrineç
Doğrusu: 1 - Nihat 2- Lemi 3-Ogün 4-Osman 5-Tolunay 6 - Abdullah 7- Şota 8- Ünal 9- Cengiz 10-Hami 11- Orhan(Arçil)
Yedekler; Metin Mert, Soner, Hasan Özer, Fatih Tekke, Arçil (Orhan)BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=292746
beşiktaşa gönderilen disiplin kurulu kararlarını ek dosyalara tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyelimi ragkimden karar onandı,bize yargıtayı bekle diyeceklermi teknik olarak?
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 sayfalık kararı okuyunca bunun neresi acemice yazılmış merak ettim.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu adamların yapacağı belli, ceza onandıkça başka bir yer çıkartacaklar beklemek için. En son olay Ahireti, hesap gününü bekleye kadar gidecek2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2'si red vermiş, öyle duydum.
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence beşiktaş bu süreci şikebahçeden daha iyi yönetiyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikebahçenin haberi gelmedi, acaba mı diyorum.
Süre 3 gündü galiba.
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıbel ALLAH askına su adamdan bahsetme sinir damarlarım hoptek oynuyor..
Demek bu etki sadece bana olmuyor
Yorum
Yorum