Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YILMA, DURMA
    KUPANI UNUTMA, ŞİKEYİ UNUTTURMA

Sloganım nasıl?
    Tribünlerde şarkı bile olur belki
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• ahada bir şekilde mesaj yazabildim engellenene kadar tekrar aranızdayım
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahada bir şekilde mesaj yazabildim engellenene kadar tekrar aranızdayım
        Dede ceza mı yedin yoksa forumda,hayırdır ne engellemesi ?
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• anlayamıyorum mesajım bir gidiyor bir gitmiyor
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dede ceza mı yedin yoksa forumda,hayırdır ne engellemesi ?

abi yok ceza değil, kurumun internet filtresi foruma mesaj göndermemi engelliyor dünden beri bişey yazamıyorum, sadece foruma girip mesajları okuyabiliyorum birde özelden mesaj yazabiliyorum, aslında sorun düzelmiş değil hala devam ediyorda ben bi şekilde giriverdim işte, fakat sorun çözülmese bundan sonra sadece sizi izlemekle yetineceğim malesef

şu anda sana cvp yazdım başlıkta ama gelmedi malesef çok nadirde olsa yollabiliyorum... çok moralim bozuk abi çok...

Dedem özel mesaj la yolladı bunu.

Ne yapıp edip bir yolunu bulman lazım,sensiz olmaz,gerçekten olmaz
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ben taraftar olarak kendimizde de hata buluyorum. Hacıosmanoğlu şikeci Mecnun'a kefil olduğu gün, klübe yürüyüş yapıp, istifasını istemeliydik, Hacıosmanoğlu şimdi herhalde Mecnun'a kefil oldum bir iki itiraz yükseldi o kadar, başvuruyu da yapmadan uyuturum ben bunları diye düşünüyordur. Ankara'da mı olur, İstanbul'da mı olur, Trabzon'da mı olur bilemem ama hem TFF hem de Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet eden yürüyüşler, protestolar düzenlenmeli ayrıca hukuki girişimlerde de bulunulmalıdır.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Neler oluyor Ertan abi. Dede kim.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anlayamıyorum mesajım bir gidiyor bir gitmiyor
                  Bunada şükür.

Yorum

• Bu Trabzonspor Papa'ya gidiyor eylemini hangi aklı evvel çıkardıysa tebrik ediyorum. Maneviyatları yerle bir etmeye devam. Sövecek kadar doldum
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aslında Yapılacak o kadar çok eylem varki biz hala masumane bekliyoruz Türkiyedeki Yavşakların Kupa ve ceza vereceği Yok
                      İçimizdeki hainlerinde Kupayı ve haklarımızı İsteyeceği Yok
                      Mecnun Odyakmaza kefil olan adammı hak arayacak
                      Yapılacak eylemler
                      1-Tüpçünün İşyeri önünde eylem Gerekirse O tüp Dükkanı kafasına geçirilmeli
                      2-TBMM önünde eylem
                      3-AKP CHP MHP binaları önünde eylem
                      4-Boğaz Köprüsünü 2-300 ARAÇLA trafiğe kapatıp İstanbulu Durdurmak Sabah yada akşam vakti 2 Koldan
                      5-Avrupaya hak aramaya gidiyoruz diye Edirneye yürümek 20-30 Otobüs ve özel araçlarla Kapıkulede eylem yapmak
                      Başka türlü hak vermeyecekler hak verilmez alınır
                      6-Aslında Bağımsız Vekil Bağımsız belediye başkanı seçilmesi TRABZONDA BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI seç bakalım ne oluyor
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• O kupa mutlaka gelecek.

Sadece zamanı gecikiyor/geciktiriliyor.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Rahat olalım.

Bu İHO kupayı getirme sözü vermedi mi? Evet.
                          Zaten başaramazsam giderim dedi.

Alın size Hacı'dan bir akıl oyunu.
                          Allah'ım aklımıza mukayyet ol şu mübarek akşamda.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• milliyet 1 dk
                            SON DAKİKA: PFDK, Beşiktaş’a 4 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              milliyet 1 dk
                              Alın size adalet(!) ve futbolda kalkınma! Küfürbaz oldum sayelerinde!
                              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                milliyet 1 dk
                                Bunun daha tahkimi var. 3 e iner o ceza. Biz de yıllar önce küçük şikeci sivasla oynadığımız maçta yediğimiz 5 maç cezaya kalırız.
                                En son brushfield tarafından düzenlendi; 26.09.2013, 20:13.
                                TRABZONSPOR
                                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

Yükleniyor...
                                X