Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pisiko sendeki kedi daha fena.pışmemış çakalı yıyecek gibi duruyor

Yorum

• Wilfried Bony.

Yorum

• Nedur o

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek Trabzonsporlularındır
          vAY be ne erkekler varmış dikkat et o yumruk ters tepmezin

Yorum

• La durun adam toplamaya gitmiş olmasın bu

Yorum

• La noldi dilinizimı yuttunuz konuşun da

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                böyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek Trabzonsporlularındır
                Alın bu g*t kılını buradan.

Trabzonspor sen ve senin gibilerinin umrunda mı ulan ? Mevcut Trabzonspor başkanı söylemleriyle siyasi görüşüne hizmet ediyor diye güya Trabzonspor'u önemsiyorsun. Elimden gelse sen ve senin gibilerin alayını Trabzonspor olgusundan sürerim.

Yorum

• Kafan güzelmiş kardeş, güle güle kullan.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• forumda bu haber üzerinde duruldu mu ? çok önemli bir gelişme olarak görüyorum. açık söyleyeyim beklemiyordum. sevindim. elinden gelen herşeyi ardına koymadan sert kararlı şekilde sürdürülmeli bu dava. gelecekte aynı şekilde şerefsiz tüpçü içinde. hedef içeri attırmak olmalı. o kadar gözü kara olmalılar.

Yorum

• Lazio maçı için bilet alan bir arkadaşım vardı, yukarıdaki mesajı görürse maça gelmekten vazgeçebilir, çare bulun, adam İstanbul'dan Trabzon'a dayak yemeye mi gelecek şimdi?

Yorum

• Muharrem İncenin foxdaki canlı yayınlanan programda az önce ''şikebahçenin başkanını değiştirmek için iktidarın neler yaptığını görüyoruz'' dedi. Cümlenin öncesi ve sonrasında da konuyla alakalı şeyler var ama bi cümlesini kesip almışın demeyin diye belirteyim dedim ama can alıcı yer bu cümle. Acaba Bilerek mi yapıyolar doğru cümlelerin arasına yanlış cümleleri sıkıştırıp mı yapılıyor siyaset ben anlamıyorum topunuzun ALLAH belasını versin!!!!

Yorum

• İlk olarak oflupisiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 hafta sonra şikabahçe macına hiç birşey olmamış gibi cıkıp oynarsak yazıklar olsun bize
                          Bu seferde Don firlatalim ?
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Türk futbolunda adalet ve eşitlik aramak genelevde bakire aramak gibi..

Bu kirli düzenin de sizin süper liginizin de Allah belasını versin ve sen başkan sırtını bir yere dayadın ama müslümansan ahireti unutma..

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence boklu don atılsa hatta poşet poşet bok atılsa yeridir.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

boxer olsun bu sefer beyaz don rezil etti bizi

Yorum

Çalışıyor...
                                X