Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    23.09.2013 tarıhlı acıklamamızda belırtılen eskı futbolcumuz kızıto
    musampa`nın, kulubumuzden olan alacagının tamamı odenmıstır. `
    VARAN-1: şb'li arkadaşlarıma tüpçünün bugünkü açıklamasını söylediğimde, siz önce UEFA'ya olan borcunuzu temizleyin demişti.

VARAN-1:TEMİZLENMİŞ, ÇOK İYİ.

VARAN-2: Tüpkafanın devrilmesi için gerekenlerin yapılması olsun.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

yeri değil ama çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim, bağlamak gerekirse şike heryerde

Trabzonspor’un Penaltı İle İmtihanı

Konu penaltı olunca Trabzonspor ile penaltı arasındaki dramatik ilişkiyi yorumlamak ve bazı cevaplar bulmak istedik.

Trabzonspor ligde en son Kayserispor maçı bitimi itibariyle 513 gündür penaltı noktasına topu koyamıyor. 1 yıl 4 ay 25 gün ediyor bu süre. Trabzonspor’un ligde son penaltı golünü 2011-2012 sezonunda Play-Off Şampiyonluk Grubu 3. Haftasında Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında Gustavo Alejandro Colman dakikalar 85. gösterirken kaydetmişti. Takvimler 28 Nisan 2012’yi, saatlar ise yaklaşık olarak 20:40’ı gösteriyordu. O tarihten sonra tam 42 haftadır Trabzonspor penaltı atışı kullanmadı ligde.

Bu süre içerisinde dünyada milyonlarca bebek dünyaya geldi ve yürümeye başladı, 5 mevsim geçti üzerinden dünyanın, olimpiyatlar düzenlendi, Avrupa Futbol Şampiyonası oynandı, dünyada iktidarlar el değiştirdi, darbeler oldu,

Trabzonspor’un Penaltı Kullanamama İhtimalleri

Bu konuyu irdelemek lazım (!) diye düşündüm.

İhtimal – 1

Trabzonspor’un rakipleri müthiş bir mantalite eşliğinde, İtalyan disiplini, Alman organizasyonu ve brezilya kıvraklığını birleştirmiş ve kusursuz ve ihtara gerek duymayacak şekilde savunma yapmışlar, Yüce Türk hakemleri de tartışma olabilecek bazı pozisyonları müthiş bir çözümleme gücü ile doğru ve tastamam kararlarla doğru bir şekilde sonlandırmışlardır.

İhtimal – 2

Penaltı diye bir şey yok, bizi kandırıyorlar
      ----bu tanıdık bir madde ben buna katılıyorum---

Bizim aklımıza başka bir şey gelmiyor da (!). Sizin aklınıza başka bir şey geliyor mu?

http://www.joganita.net/index.php?op...ihan%25C4%25B1
      2010-2011 sezonu 34. haftasında, Şikenin fitilini ateşleyen Angut Kocaman sayesinde o gün bugündür penaltı çalınmıyor.

Angut bir irdelesin bakalım bunu.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Tüpbaş'ın açıklamaları sözün bittiği yer bana göre,
        anlayacakları dili biliyorum ama elden bişi gelmez.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yürüyüş Tarihi Kesinleşince Gelmeyecek Olan Ne Bu Başlığa Girsin Nede Trabzonspor'u Ağzına Alsın Bir Daha.

İş Hastalık Vs Dışında Tabi..
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Her sessizlik döneminde bunu yasadik, yine yasiyoruz.
            Sabirsizlikta üstünüze yok masallah. Ne zaman böyle bir dönemin icine girsek, is isten gecti, artik herkes unuttu, daha bir sey olmaz, yönetimi dava edelim, yürüyüs yapalim, vs.
            Biraz sabir. Bürokrasi yavas isliyor.
            Insallah o güzel günleri hepimiz görecegiz. Sabirla beklemeye devam.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her sessizlik döneminde bunu yasadik, yine yasiyoruz.
              Sabirsizlikta üstünüze yok masallah. Ne zaman böyle bir dönemin icine girsek, is isten gecti, artik herkes unuttu, daha bir sey olmaz, yönetimi dava edelim, yürüyüs yapalim, vs.
              Biraz sabir. Bürokrasi yavas isliyor.
              Insallah o güzel günleri hepimiz görecegiz. Sabirla beklemeye devam.
              Aynı fikirdeyim. Bu süreç maalesef yavaş işliyor. Türkiye'de kurumlar gerekeni yapmadığı için müdahaleler hep dışarından geliyor, yine öyle olacak (UEFA ve FIFA). Ama dediğim gibi maalesef uzun sürüyor bu işler.

Hacıosmanoğlu veya başkası, kötü niyetli bile olsa en fazla bu işi uzatırlar, kaçınılmaz sonu değiştiremezler.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şaşırdım bunu bizim yerel medya haber yapmamış!! bangır bangır yazmaları lazımdı halbuki!! Fenevbahçe Türkiye ye yine yalan söyledi diye. Bir not daha; Benzin istasyonunu yakan 3 taraftardan birini en azılı olanı mahkemeye çıkmadan önce ziyaret eden kim,Yıldırım ve fenev avukatı.. Adam mahkemeye çıkınca ne diyor ertesi gün? Ben fenevli değilim beşiktaşlıyım,sadece yoldan geçiyordum ve serbest kalıyor!!!Serbest kalınca ertesi gün Antu com.da kahraman ilan edi,liyor ve şikebahçe formasıyla fotosu çıkıyor.Devletin savcısıyla dalga geçen bir antu.com üyesi şerefsiz..
                angut.com'a mide bulantısı ve ishal etkisi yaptığından () girmiyorum. Ama bu aktardığınız durum hakikaten iğrenç!

benzin istasyonu yakmaya teşebbüs et, kulüp avukat ve başkanıyla arkanda dursun birde başkanın yalaması olan taraftar grubunun sitesinde poz ver.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

yeri değil ama çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim, bağlamak gerekirse şike heryerde

Trabzonspor’un Penaltı İle İmtihanı

Konu penaltı olunca Trabzonspor ile penaltı arasındaki dramatik ilişkiyi yorumlamak ve bazı cevaplar bulmak istedik.

Trabzonspor ligde en son Kayserispor maçı bitimi itibariyle 513 gündür penaltı noktasına topu koyamıyor. 1 yıl 4 ay 25 gün ediyor bu süre. Trabzonspor’un ligde son penaltı golünü 2011-2012 sezonunda Play-Off Şampiyonluk Grubu 3. Haftasında Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında Gustavo Alejandro Colman dakikalar 85. gösterirken kaydetmişti. Takvimler 28 Nisan 2012’yi, saatlar ise yaklaşık olarak 20:40’ı gösteriyordu. O tarihten sonra tam 42 haftadır Trabzonspor penaltı atışı kullanmadı ligde.

Bu süre içerisinde dünyada milyonlarca bebek dünyaya geldi ve yürümeye başladı, 5 mevsim geçti üzerinden dünyanın, olimpiyatlar düzenlendi, Avrupa Futbol Şampiyonası oynandı, dünyada iktidarlar el değiştirdi, darbeler oldu,

Trabzonspor’un Penaltı Kullanamama İhtimalleri

Bu konuyu irdelemek lazım (!) diye düşündüm.

İhtimal – 1

Trabzonspor’un rakipleri müthiş bir mantalite eşliğinde, İtalyan disiplini, Alman organizasyonu ve brezilya kıvraklığını birleştirmiş ve kusursuz ve ihtara gerek duymayacak şekilde savunma yapmışlar, Yüce Türk hakemleri de tartışma olabilecek bazı pozisyonları müthiş bir çözümleme gücü ile doğru ve tastamam kararlarla doğru bir şekilde sonlandırmışlardır.

İhtimal – 2

Penaltı diye bir şey yok, bizi kandırıyorlar
                  ----bu tanıdık bir madde ben buna katılıyorum---

Bizim aklımıza başka bir şey gelmiyor da (!). Sizin aklınıza başka bir şey geliyor mu?

http://www.joganita.net/index.php?op...ihan%25C4%25B1
                  uzun zamandır ceza sahasına adam gibi girmiyoruz ki. hakemler ne yapsın orta sahada bassınlar mı penaltıyı ?

Yorum

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uzun zamandır ceza sahasına adam gibi girmiyoruz ki. hakemler ne yapsın orta sahada bassınlar mı penaltıyı ?
                    İşte, bir TSlunun olaya bakışı tam da böyle olur

Geçen sezonu bir hatırla istersen, çalınmayan pekçok penaltı gelecektir aklına.
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Az önce FATİH PORTAKAL FOX Ana haberde şu haberi verdi:

Bingölde, 2 yıldır 80 m tünel kazan 18 terör mahkumu hain bugün kaçmış. Uyanın ey mahkeme yetkilileri, uyumaya devam edin dedi.

ŞAŞIRDIM KALDIM. NASIL OLUR DİYE?

Eee, şikecilerin suçunu örtmekle uğraşan çok bilmiş dünya liderleri ve siyasiler utansın. BEN VATANDAŞ OLARAK ÇOK UTANDIM.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkana ulaştım şimdi...Söyledikleri;

Demirören istediği kadar konuşsun o konuştuklarını çok yediğini gördük , yine göreceksiniz..

Cuma günü kendisiyle TFF de görüşeceğim dedi...Size randevu verdimi diye sordum...Randevu alıp gitmiyorum geleceğim dedim ve de gideceğim..
                        Arif seni tanımıyorum ama yazdıklarından anladığım kadarıyla iki ihtimal var;

Ya sen bizi yiyorsun yada başkan bizi yiyor.

Sonuçta yenen hep biz oluyoruz, 3 temmuzdan beri kafayı yedik zaten kalanını da artık kim yer bilmem

Yorum

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arif seni tanımıyorum ama yazdıklarından anladığım kadarıyla iki ihtimal var;

Ya sen bizi yiyorsun yada başkan bizi yiyor.

Sonuçta yenen hep biz oluyoruz, 3 temmuzdan beri kafayı yedik zaten kalanını da artık kim yer bilmem
                          +1967

Haklı olduğu kanunlar hükmünce kesinleşen biz, haksız olduğu uluslararsı bağımsız ve tarafsız son durak mahkemede kanıtlanmış şikeciler...

Hala neyin sabrından bahsediyoruz anlamıyorum ben. 3 temmuzdan bu yana şampiyonluğu kutlayamadan ölen renktaşlara kim hesap verecek?

Yarın işe giderken bir trafik kazasına kurban gitsem benim hakkımı kim savunacak?
                          https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            +1967

haklı olduğu kanunlar hükmünce kesinleşen biz, haksız olduğu uluslararsı bağımsız ve tarafsız son durak mahkemede kanıtlanmış şikeciler...

Hala neyin sabrından bahsediyoruz anlamıyorum ben. 3 temmuzdan bu yana şampiyonluğu kutlayamadan ölen renktaşlara kim hesap verecek?

Yarın işe giderken bir trafik kazasına kurban gitsem benim hakkımı kim savunacak?
                            bizi yaşarken öldürdüler kardeşim

tek suçumuz çok sevdiğimiz trabzonsporumuzun 27 yıl sonra gelecek şampiyonluğunu beklemekti.

çok gördü hainler.
                            Senin alınteriyle yaptığın mücadeleyi onlar parayla, dolarlarla yaptı.

Konuşacak gücüm, yazacak sözüm kalmadı adeta bu ülkede.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• yeter

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizi yaşarken öldürdüler kardeşim

tek suçumuz çok sevdiğimiz trabzonsporumuzun 27 yıl sonra gelecek şampiyonluğunu beklemekti.

çok gördü hainler.
                                Senin alınteriyle yaptığın mücadeleyi onlar parayla, dolarlarla yaptı.

Konuşacak gücüm, yazacak sözüm kalmadı adeta bu ülkede.
                                Haklısın abi. Ne olursa olsun, ister kupa gelsin, ister şikeciler küme düşsün bir şey değişmeyecek.

3 Temmuz 2011 günü Pazar sabahından itibaren izlediğim/izleyeceğim hiçbir futbol müsabakası anlamlı gelmedi/gelmeyecek.

Hakkımızı alsak bile futboldan soğuttu hainler. Yarın hapse girseler ne yazar? 27 yıllık hasretimizi, 2 buçuk yıldır gasp edilen hakkımızı kim geri getirecek?
                                https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X