Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünya alem bu şerefsizlerin şikeden ceza aldığını bildiği halde bizim başkan hala gerekçeli karar bekleyeceğim diyorsa bunun altındaki tek sebep oyalama taktiğidir.

taraftar hala uyutulmaktadır. eğer BMN in bildirisi olmasaydı son 2 haftadır yaptığı konuşmaları da yapmazdı başkan.

hakkını aramak için başvurman gereken yerler belli. dosyana koyacağın cas kararı da her tarafta dolaşıyor. gerekçeli kararı beklemek te neymiş. işin bilincinde olanlar uyumuyor ama elden de bir şey gelmiyor...

keşke bu dönemde BMN hiç bir açıklamayı ciddiye almadan bildiride bahsi geçen adımları atabilseydi. 2014 mart ayındaki yerel seçimlere kadar hiç bir olayın gerçekleşmeyeceğinin garantisi veriyorum size. bu garantiyi herhangi bir yerden almadım. sadece geçtiğimiz yıllarda yaşananlar bana bunun olacağını gösteriyor...

olayı kapatabilecek olan kişiler bu güne kadar kapatırlardı. fakat bunun mümkün olmadığını kendileri de biliyor. tek yapabildikleri olayı uzatmak. hakkını araması gerekenler, bu şerefsizlere ceza verecek olanlar da bu güne kadar verirlerdi. fakat onlar da bu işin uzaması gerektiğini biliyor.

sebep arayanlar 3 temmuzdan bugüne yaşananlara baksın. bütün cevaplar geçen 2 sene içinde saklı...

Yorum

• Bu arada Uefa ve Fifa topa girecekti de güya baski yapip düsüreceki takimlari.

Simdiki aklim ile düsünüyorum da fena fantazi yapmisim kendi kendime.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Taraftar olarak bu yönetimi hemen mahkemeye vermeliyiz.hacı boş konuşmaktan başka birşey yapmıyor.

Yorum

• BMN yönetimi ne yapıyor acaba yok mu bir plan?
          Tff ye yürüyelim ne duruyoruz.iho bize emir veremez ondan emir beklemiyoruz heralde.Neyse vardır bi bildiğiniz!!!
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Yarın veya Cuma günü İstinye'deki fff binasına büyük bir eylem için yürünmeli
            TRABZON şehri de ayaklanmalı bu konuda
            TS ÇOK BÜYÜK BİR KULÜPTÜR VE ÇALINAN ŞAMPİYONLUĞU HAKKINDA ASLA SAHİPSİZ DEĞİLDİR.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İHO ve yönetime kupa için en ufak güvenim kalmadı.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkana ulaştım şimdi...Söyledikleri;

Demirören istediği kadar konuşsun o konuştuklarını çok yediğini gördük , yine göreceksiniz..

Cuma günü kendisiyle TFF de görüşeceğim dedi...Size randevu verdimi diye sordum...Randevu alıp gitmiyorum geleceğim dedim ve de gideceğim..

bizde yedik

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada Uefa ve Fifa topa girecekti de güya baski yapip düsüreceki takimlari.

Simdiki aklim ile düsünüyorum da fena fantazi yapmisim kendi kendime.
                  UEFA ve FIFA baskı yapacak bundan suphenız olmasın ama IHO dan suphelenın sonuna kadar.
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İHO sende maalesef düzenin adamı oldun.
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• ŞU ANDAN İTİBAREN YAPMAMIZ GEREKEN 2 ŞEY VAR:

1- FIFA'YI OKKALI BİR MAİL VEYA TELEFONLA BİLGİLENDİRMEK (YD'in verdiğiniz kararları uygulamayacağını, hiç kaale almadığını, bu yüzden gereğini yapmanızı)
                      2- DEMOKRATİK EYLEMLERLE TEPKİMİZİ KOYMA (sessiz kalıp olayı kanıksadığımızı sanamsınlar, peşinde olduğumuzu, asla kapatmayacağımızı bilsinler)
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• internetimde sorun olduğu için bir müddet yorumlarımdan mahrum kalacaksınız sorun düzeldiğinde tekrar aranızda olacağım...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bi dilekçe örneği yokmu =? suç duyursu için
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

arkadaşlar yeni bir baslik acalim ve Yürüyüs için organize olalim...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                            ...imza...

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ağzına sağlık.

Sn.Arifberkay, aradığınız için ve bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Hacıosmanoğlu bizi Cuma'ya görüşeceğim, Pazartesi'ye arayacağım, Çarşamba'ya mesaj atacağım diye uyutmaya çalışacak. Bundan hiç ama hiç şüphem yok.
                              Aynı fikirdeyim bende ama içim içimi yediği için aradım, dinledim ama tabiki de tatmin olmadım bunu kendisine de söyledim
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• son terim olayından sonra azizin maşası kesinlikle demirörendir. şayet aziz içeriye girerse yeni şikebahçe başkanı Demirören olur.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X