Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İho yu savunan sözde taraftarların bu başlığa girmesi yasaklanmalı!
    Renktaş ne yaptın öyle yav,
    böyle söylemlerden kaçınıp birbirimizi kırmamalıyız,gerek yok bu usluba,
    dün ben kahraman diyordum başkanımıza şimdi eleştiriyorum,yarın ne olacağı belli değil,o sebeple daha duyarlı olup,kamplaşmadan,birbirimize saygı duyarak devam etmeliyiz.Hele hele yaş 27 yazıyor ki hiç o yaşın yorumu değil Erhan'ım,bi daha bi düşün sen yazdığını.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bide çıkıp "ihoyu savunan sözde taraftar" deyip tanımadan etmeden birilerinin taraftarlığını sorgulamaya kalkıyolarya, sen nerden biliyorsun benim nekadar Trabzonspor lu olduğumu? ayrıca kimi desteklersem desteklerim birilerinden icazetmi alacağım. adamın sinirlerini zıplatıyorlar yahu...bende çıkıp senin gibi düşünenleri bu forumda istemiyorum desem hoşuna gidermi. söylediğin söz hiç bir Trabzonspor taraftarına yakışmaz....
      En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 13:46.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Herkes istediği kişiyi savunur yahut eleştirir,

Kimse kimsenin Trabzonsporluluğunu ölçebilecek aletlere, makinelere sahip değildir.

Yasaklar ve cezalar kurallar çerçevesinde veriliyor BMN'de,
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes istediği kişiyi savunur yahut eleştirir,

Kimse kimsenin Trabzonsporluluğunu ölçebilecek aletlere, makinelere sahip değildir.

Yasaklar ve cezalar kurallar çerçevesinde veriliyor BMN'de,
          ozaman sizde bir eksikilik var Gökhan kardeşim, adamlar şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını ölçmüşler bir şekilde, sizinde burdakilerin Trabzonspor luluğunu ölçebilmeniz lazım...

çok büyük eksiklik çok

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ozaman sizde bir eksikilik var Gökhan kardeşim, adamlar şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını ölçmüşler bir şekilde, sizinde burdakilerin Trabzonspor luluğunu ölçebilmeniz lazım...

çok büyük eksiklik çok
            Çok iyi ölçememişler onlarda, bak şimdi cezalardan ceza beğeniyorlar
            En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 13:54.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok iyi ölçememişler onlarda, bak şimdi cezalardan ceza beğeniyorlar
              demekki ölçüm cihazları bozuk yağmurdan su almaış olabilir, UEFA da bidahakine aksilik olmasın diye şemsiye yollamış

Yorum

• Arkadaş hep yazıyorum ama kimse sallamıyor. Biz bir şeyler yapacaz mı diye sordum o zaman CAS kararlarından sonra denmişti...
                Evet ne yapıyoruz...Burada hepimiz zaman zaman ona buna salladık ama şimdi biraz aksiyon saatidir sanırım...Emailleri gönderdik eyvallah, iki yıldır gönderiyoruz. Direk Uefa ya dava açalım burdan.
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maa nın acıklamalarina bakalirsa adam itiraf etmis ama bizide işin içine sokmus bu kupanın gelmesi imkansız cok cok zor kupanın üstüne oturmuslar bosuna üzülüyoruz bu liderler böyle aziz maa demirören gibi serefsiz adamlar oldukca kupa felan göremeyiz adamlarin umrunda bile degil uefanın verdigi karar ile kaliriz bu iş bitmis coktan...
                  bizi onun işin içine sokmasının ne önemi var.
                  ayarlanmış tff etik kurulları disiplin ve tahkim kurrullaru bile bi şey atamadı üstümüze.
                  mahkemeden temiz çıktık.
                  uefa temiz görüyor.
                  bir kaç fenevlinin çamur atmasıyla mı olacak o iş.
                  3 nesildir balıkçı olan adam italyaya uçarken ( maçı ayarlamış, şampiyon olacağından emin ama italaya uçuyor salak) sipariş onaylaması mı,
                  maçta oynamayan hatta kayıp düşen sercan isminde bile biri değilken sercan transferi yalanı mı? ...
                  Aksine teşvik, şike yapanları uyardı o beğenmediğiniz yöneticilerimiz ayaklarını denk alsınlar diye.
                  bi şey yazarken mantıklı yazın ya
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş hep yazıyorum ama kimse sallamıyor. Biz bir şeyler yapacaz mı diye sordum o zaman CAS kararlarından sonra denmişti...
                    Evet ne yapıyoruz...Burada hepimiz zaman zaman ona buna salladık ama şimdi biraz aksiyon saatidir sanırım...Emailleri gönderdik eyvallah, iki yıldır gönderiyoruz. Direk Uefa ya dava açalım burdan.
                    abi hele bu akşamki maç bi bitsin başkan Türkiye ye bi dönsün bakalım neler olacak. mutlaka konuyla ilgili bir açıklama yapacaktır. ayrıca bu hafta TFF ye gidecekti henüz gitmedi bu konudada bir açıklama bekliyorum başkandan....

Yorum

• Suç Mehmet Berk'in..
                      Ancak şu var operasyonun inandırıcılığı açısından Trabzon'un da işin içine katılması gerektiğini söyledi zaten Nevzat Şakar'a zamanında..
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Bu konuşmaların hiçbirinde şike yok hükmete yüklenme var..
                        Ondan işin içine bizi de çektiler.
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaş hep yazıyorum ama kimse sallamıyor. Biz bir şeyler yapacaz mı diye sordum o zaman CAS kararlarından sonra denmişti...
                          Kulüp Yönetimiyle alakalı olarak yapılacak hamleleri Başkan'ın sözü üzerine CAS gerekçeli kararı sonrasına erteledik BMN Yönetim Kurulu olarak,

Diğer hususlarda UEFA'nın TFF'yi ağır ölçüde taciz ettiğini biliyoruz, bu noktada çeşitli kampanyalar ile takipçi durumunda olduğumuzu hissediyoruz mailler ile,

TFF'ye yönelik bir hamle yapamıyoruz, çünkü kendi kulübümüz elimizi kolumuzu bağladı ne yazıkki, kulübe yönelik çalışmalar da bu durumu değiştirmiyor.

MAA'nın açıklamasına cevap verme ihtiyacı duymuyoruz, çünkü aynı şeyleri söylemiş ve artık karar verebilecek bir pozisyonda değil.

Dava açılacak insanlar listesi çok ama çok uzun, o konuyla alakalı oturup iyice düşünmek gerekiyor çünkü sınırlı kaynakla bunların hepsini yapamayız. Bunu BMN değil de kulüp yönetimi yapsa çok daha anlamlı olacak ama işte malum durumlar.
                          En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 14:12.
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            savcının iddianamesinde trabzonsporun ismide vardı. maa buna dayanarak bizi şampiyonlar ligine göndermek istememiş. eğer fb nin adı geçiyor diye göndermek istemediyse bizide göndermek istememesi normaldir. peki bjk yı niye gönderdi? sonra madem fb ve ts de şüpheleri vardı şampiyonluğu niye bursaya vermek istemedide o seneyi yok saymak istedi?

ayrıca benim anlamadığım bizi uefa neye dayanarak şampiyonlar ligine aldı? tff diyorki biz önermedik? peki kim önerdi? savcı iddianamesinde ismimiz vardı. bjk nın ismi vardı. ama iki takımıda aldı. sonra bjk nın şikesi ortaya çıkınca ceza aldı. şampiyonlar ligine bu kadar önem veren uefa iddianamede ismi geçen ts yi niye şampiyonlar ligine aldı tam olarak anlayamadım. eğer savcı ile görüşüp böyle bir karar aldıysalar bunu bilemem. iddianamde ts ile ilgili bölümleri okumuşlar bir şey çıkmayacağını anlayıp mı karar vermişlerdir acaba? çünkü aydınlar eufa yı arayıp ts nin iddianamede ismi geçiyor onu niye aldınız niye sormuş? verilen cevabı merak ediyorum açıkcası.

şunu da ekleyeyim bizim şampiyonlar ligine alındığımız zaman birinci etik kurulu raporu tamamlanmışmıydı? çünkü o raporda biz ve bjk temiz çıkmıştık, fb ise suçlu çıkmıştı. acaba ona göre mi hareket etti UEFA?

bence Trabzonspor hakkında şike ve teşvik iddiası olmadığından olabilir..sadece teşviğe teşebbüs iddiası vardı hakkımızda bu da suç unsuru taşımıyordu uefa ve tff talimatlarında..
                            sadri şenerin tedbir kararı 6222 sayılı yasanın şiddet kısmıyla alakalıydı diye düşünüyorum..ve yargıtay bir ceza verecekse de yine bununla alakalı olabilir..yani halkı şiddete teşvik etmekten yasa kapsamında cezalandırılması istenmiş olabilir başkanın..

uefa,sonradan suçlu bulduğu bjkyi,o zaman neden aldı sorusuna cevap olarak 1.etik rapor verilebilir..bunun yükümlülüğünü tffye yıkmış olabilirler lakin bizim CL'ye gidişimizin tüm sorumluluğunu uefa üstlenmiş gibi görünüyor..temiz olduğumuza kanaat getirmişler..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizi onun işin içine sokmasının ne önemi var.
                              ayarlanmış tff etik kurulları disiplin ve tahkim kurrullaru bile bi şey atamadı üstümüze.
                              mahkemeden temiz çıktık.
                              uefa temiz görüyor.
                              bir kaç fenevlinin çamur atmasıyla mı olacak o iş.
                              3 nesildir balıkçı olan adam italyaya uçarken ( maçı ayarlamış, şampiyon olacağından emin ama italaya uçuyor salak) sipariş onaylaması mı,
                              maçta oynamayan hatta kayıp düşen sercan isminde bile biri değilken sercan transferi yalanı mı? ...
                              Aksine teşvik, şike yapanları uyardı o beğenmediğiniz yöneticilerimiz ayaklarını denk alsınlar diye.
                              bi şey yazarken mantıklı yazın ya
                              Mantiksiz birsey yazdigimi dusunmuyorum abi 2 sene oldu biz hala bu kupayi alacagiz hani nerde bize sahip cıkan bir adam bile yok Bmn olarak biz birseyler yapıyoruz arkadaslarin elleri dert görmesinn baskan denen adam da cıkıp marjinal grup bile dedi biz neyin ne oldugunun farkinda bile degil bu pislikler oldukca biz göremeyiz o kupayi diyorumm adamlar ne yapıp ne edip bizi isin icine sokma pesindeler oyalada oyala adamlarin umrunda degil yaa Allahlarından bulsunlar alin terimizi calanlar... Bosuna üzülüyoruz ne atip ne edeip o kupayi bize vermeyeceklerrr yani...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• muhabbetimizede doyum olmuyor Maşallah..

Yorum

Çalışıyor...
                                X