Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam 2 yıldır mahkeme yollarından kurtulamadı.
    Karabasan gibi çöktük adamın üstüne, biz den sebep başladı adama eziyet, o gün bugündür devam ediyor.

E beter ol aziz, beter..
    Memedim Fatihim Alemdarım,
    Allah ömür verirse göreceğiz,ben inanıyorum daha çok rezil kepaze halleri olacak.
    Burnundan fitil fitil gelecek,gram şüphem yok bundan,
    daha önce de değim gibi o firik te ellere kalacak
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• savcının iddianamesinde trabzonsporun ismide vardı. maa buna dayanarak bizi şampiyonlar ligine göndermek istememiş. eğer fb nin adı geçiyor diye göndermek istemediyse bizide göndermek istememesi normaldir. peki bjk yı niye gönderdi? sonra madem fb ve ts de şüpheleri vardı şampiyonluğu niye bursaya vermek istemedide o seneyi yok saymak istedi?

ayrıca benim anlamadığım bizi uefa neye dayanarak şampiyonlar ligine aldı? tff diyorki biz önermedik? peki kim önerdi? savcı iddianamesinde ismimiz vardı. bjk nın ismi vardı. ama iki takımıda aldı. sonra bjk nın şikesi ortaya çıkınca ceza aldı. şampiyonlar ligine bu kadar önem veren uefa iddianamede ismi geçen ts yi niye şampiyonlar ligine aldı tam olarak anlayamadım. eğer savcı ile görüşüp böyle bir karar aldıysalar bunu bilemem. iddianamde ts ile ilgili bölümleri okumuşlar bir şey çıkmayacağını anlayıp mı karar vermişlerdir acaba? çünkü aydınlar eufa yı arayıp ts nin iddianamede ismi geçiyor onu niye aldınız niye sormuş? verilen cevabı merak ediyorum açıkcası.

şunu da ekleyeyim bizim şampiyonlar ligine alındığımız zaman birinci etik kurulu raporu tamamlanmışmıydı? çünkü o raporda biz ve bjk temiz çıkmıştık, fb ise suçlu çıkmıştı. acaba ona göre mi hareket etti UEFA?
      En son toksoy61 tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 12:05.
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Memedim Fatihim Alemdarım,
        Allah ömür verirse göreceğiz,ben inanıyorum daha çok rezil kepaze halleri olacak.
        Burnundan fitil fitil gelecek,gram şüphem yok bundan,
        daha önce de değim gibi o firik te ellere kalacak
        İnşallah abi, hep beraber o günleride yaşayıp göreceğiz. Ve bundan dolayı da fazlasıyla eğleneceğiz
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          savcının iddianamesinde trabzonsporun ismide vardı. maa buna dayanarak bizi şampiyonlar ligine göndermek istememiş. eğer fb nin adı geçiyor diye göndermek istemediyse bizide göndermek istememesi normaldir. peki bjk yı niye gönderdi? sonra madem fb ve ts de şüpheleri vardı şampiyonluğu niye bursaya vermek istemedide o seneyi yok saymak istedi?

ayrıca benim anlamadığım bizi uefa neye dayanarak şampiyonlar ligine aldı? tff diyorki biz önermedik? peki kim önerdi? savcı iddianamesinde ismimiz vardı. bjk nın ismi vardı. ama iki takımıda aldı. sonra bjk nın şikesi ortaya çıkınca ceza aldı. şampiyonlar ligine bu kadar önem veren uefa iddianamede ismi geçen ts yi niye şampiyonlar ligine aldı tam olarak anlayamadım. eğer savcı ile görüşüp böyle bir karar aldıysalar bunu bilemem. iddianamde ts ile ilgili bölümleri okumuşlar bir şey çıkmayacağını anlayıp mı karar vermişlerdir acaba? çünkü aydınlar eura yı arayıp ts nin iddianamede ismi geçiyor onu niye aldınız niye sormuş? verlen cevabı merak ediyorum açıkcası
          O karar alındığında ortada iddianame filan yoktu hatta uefa müfettişi geldiğinde dosyada gizlilik kararı olduğu için müfettiş sadece savcı ile görüştü herhangi bir belge alamadı,inceleme yapamadı, sadece bilgi aldı...

fb cephesinin iddiasına göre; o zamanlar tff genel sekreteri olan lütfi arıboğan özellikle müfettişe verdiği bilgi ve yönlendirmeleriyle uefa'nın bu kararı almasını sağladı...
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            savcının iddianamesinde trabzonsporun ismide vardı. maa buna dayanarak bizi şampiyonlar ligine göndermek istememiş. eğer fb nin adı geçiyor diye göndermek istemediyse bizide göndermek istememesi normaldir. peki bjk yı niye gönderdi? sonra madem fb ve ts de şüpheleri vardı şampiyonluğu niye bursaya vermek istemedide o seneyi yok saymak istedi?

ayrıca benim anlamadığım bizi uefa neye dayanarak şampiyonlar ligine aldı? tff diyorki biz önermedik? peki kim önerdi? savcı iddianamesinde ismimiz vardı. bjk nın ismi vardı. ama iki takımıda aldı. sonra bjk nın şikesi ortaya çıkınca ceza aldı. şampiyonlar ligine bu kadar önem veren uefa iddianamede ismi geçen ts yi niye şampiyonlar ligine aldı tam olarak anlayamadım. eğer savcı ile görüşüp böyle bir karar aldıysalar bunu bilemem. iddianamde ts ile ilgili bölümleri okumuşlar bir şey çıkmayacağını anlayıp mı karar vermişlerdir acaba? çünkü aydınlar eufa yı arayıp ts nin iddianamede ismi geçiyor onu niye aldınız niye sormuş? verilen cevabı merak ediyorum açıkcası.

şunu da ekleyeyim bizim şampiyonlar ligine alındığımız zaman birinci etik kurulu raporu tamamlanmışmıydı? çünkü o raporda biz ve bjk temiz çıkmıştık, fb ise suçlu çıkmıştı. acaba ona göre mi hareket etti UEFA?
            renkdas infantino savciyla gorusmeye gelmedimi?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
            ...imza...

Yorum

• Arkadaşlar ben kaçırmış olabilirim ama kulubü faks yağmuruna tutuyormuyuz varsa öyle bi metin orayada gönderecem...
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Bu süreçte manipülasyon ve yalanın haddi hesabı olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyor feybe. Olayları kronolojik bir sırayla büyük bir listeye soksak hem derli toplu durur, hem de ithamlara daha rahat cevap verilir
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• MAA açıklamalarından anlaşılacağı üzerine kupa'nın bize verilmesi bu saatten sonra çok çok zor.İçerdekiler bir olup kupa'nın üzerine oturdu.Ne hak araması IHO önce kendini siyasetten soyutlasın, başbakan'a yaptığı yalakalıklardan sonra da iyice rezil oldu.Gördünüz mü kupa mupa bişey verecekleri yok.UEFA ve FİFA kendi üzerine düşeni yaptı, bana ne sizin içişleriniz? Federasyonu siz seçtiniz ona karışmam der,zaten karışmayacak da.Anlaşılan çok sancılı bir sürecin içine girmiş bulunmaktayız,sonu nereye varır kimse bilmiyor.

Yorum

• maa nın acıklamalarina bakalirsa adam itiraf etmis ama bizide işin içine sokmus bu kupanın gelmesi imkansız cok cok zor kupanın üstüne oturmuslar bosuna üzülüyoruz bu liderler böyle aziz maa demirören gibi serefsiz adamlar oldukca kupa felan göremeyiz adamlarin umrunda bile degil uefanın verdigi karar ile kaliriz bu iş bitmis coktan...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MAA açıklamalarından anlaşılacağı üzerine kupa'nın bize verilmesi bu saatten sonra çok çok zor.İçerdekiler bir olup kupa'nın üzerine oturdu.Ne hak araması IHO önce kendini siyasetten soyutlasın, başbakan'a yaptığı yalakalıklardan sonra da iyice rezil oldu.Gördünüz mü kupa mupa bişey verecekleri yok.UEFA ve FİFA kendi üzerine düşeni yaptı, bana ne sizin içişleriniz? Federasyonu siz seçtiniz ona karışmam der,zaten karışmayacak da.Anlaşılan çok sancılı bir sürecin içine girmiş bulunmaktayız,sonu nereye varır kimse bilmiyor.

ben öyle düşünmüyorum, MAA da zaten taraftar olarak inşallah başına birşey gelmez ve bu sondur diyor ama ekliyor, UEFA konuyu ilerletebilir, örnekleri var diyor. kupa şimdi TS'ye verilir mi diye sorulunca da kaçamak cevap veriyor, ben bu işin başında değilim deyip fenerli kalıyor. aslında açıkça verilmesi gerektiğini biliyor ama bu ortamda bunu demesi ona yaramayacağından susuyor.

Yorum

• İho yu savunan sözde taraftarların bu başlığa girmesi yasaklanmalı!
                        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Azizi Yıldırım ın başına açılan işlerden,şikabahçeye gelen cezalardan dolayı küçücükte olsa bir katkım olduysa çok özür dilerim kendisinden ve camiasından Tamam dalga geçtim kendim bile güldüm hahahahhaha...
                          Aferin bana aferin helal bize Bravo BMN zencileri ve vatan hainleri!!!
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İho yu savunan sözde taraftarların bu başlığa girmesi yasaklanmalı!
                            Neden?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İHO'yu savunanların gerekçeli sebepleri kendilerine göre vardır.yasaklayacaksak domuz görmüş avcı misali Hacıyı yerden yere vuranlarada yasaklanmalı bu başlık.bırakın insanlar istediğini savunsun.zorla insanların fikirlerini değiştirmek kimin haddine?

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen öyle dedinya hemen yasaklanıyordu zaten...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X