Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakan kısaca eski şampiyonluğu unutun size yenisini armağan edelim demiş. Ben de ramazan günü ağzımı bozmamak için tepki vermiyorum.
    Suat KILIÇ mı?

Eğer oysa sürecin başından beri şb'ye hiç toz kondurmadı, hep yuvarlak cümleler kullandı.

Hiç hazzetmiyorum bu adamdan.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Av. Alpay KÖSE, FB KULÜBÜ UEFA'nın şu gerekçeli kararlarını açıklasa da ona göre sağlıklı yorumlar yapabilsek dedi ama bir türlü açıklamıyorlar dedi.

şerefsiz şikebahçe diyorum ben de
      emek hırsızı ahlaksızlar
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hangi bakan
        detay verebilir misiniz?
        Suat kilic.

Baskasinin ayaginin sürcmesi birilerinin memnun olmasini saglayabilirmis ama bunun olmamasi gerekiyormus. Memnun olanlarin ceki düzen vermesi gerekiyormus kendilerine.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bakan kısaca eski şampiyonluğu unutun size yenisini armağan edelim demiş. Ben de ramazan günü ağzımı bozmamak için tepki vermiyorum.
          Allah öyle bir dert versin ki bu tiplere,ciğeri yandıkça akıllarına biz gelelim,
          başka diyecek bişi aklıma gelmiyor.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• şikeciler ve şikecilerin koruyucu olan başta iktidardakilere mübarek ramazan günü öyle bir beddua ettim ki size yürekleriniz yarılsın inleye inleye geberesiniz.

Yorum

• Ah ulan ah

Hacı gene mafyacılığa başlamış, sağda solda adam gömüyormuş.

Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sikecilerin küme düseceklerine yemegin bile iddaaya girdim ama bu son cas kisaltma süresi ve bütün diger gelismeler bize kupanin gelecekse bile cok uzun süre icinde gelebilecegini gösteriyor. Ben öncelike burda 29 agustosda öyle olacak böyle olacak yer yerinde oynacak bayram kupa mupa diyenlere tepkiliyim. Hepimiz kupanin gelmesini istiyor ama önceliklede adam gibi ceza almalirini istiyoruz. Görünen az cezalar ile kurtalacaklari ve bir kac defa yazdim belkide avrupadan 1 yil aldiklari men ceza haric ceza kalmayabilecek. Bu birinci mesele. Ikinciside ülke icine uefanin zorla verdirmesi gereken ceza. Demirören ve Ulusoy eger basa gececekse birbirinden farkli yolmu izleyecek ? Ulusoy bize kupayimi verecek seve seve ? Uefanin bunlari küme düsürecegine bile inanmiyorum artik, verse bile bu cezayi kabul etmeyip puan cezasina cevirene kadar mücadele edecekler bu yüzdende bu sezon baslayacagindan bu ceza gelecek sezona ertelenebilir yani 2013/2014 sezonu sanki hicbirsey olmamis gibi sürebilir.

2014/2015 sezonunda belirlenen cezalar verilir ve bizde ondan sonra cas/fifa ile ugrasir ve 2015 de halen kupa gelecekmi gelmeyecekmi konusur olabliriz. Yani 29 agustusda fazla birsey degismeyebilir.

Uefa TTT ye (artik cezalari ver) baskisini yapmak isteseydi niye kisa CAS süresini önerdi birden ?

Sonunda sikeciler 1 yil avrupdan men, bir kac puan cezasi ve müzelerinde bir kupa ile meseleyi kapatmis olabilirler.

Atafeneri 500.000 kisi protestosu ilemi etkiledik ? Biz 2015 de ortaligi düsünce zaten hedefine ulasmis olacak, hem secimleri kazanmis hem cumhurbaskani belkide tek basina iktidar. Bizden cok korkacak (hani trabzonda hemen gelir gelmez bogazina kaskol takanlar varya) ve hakkimizi verecek.

Onu yapincada kaybedecegi oylari hic düsünmeyecek daha, zaten o yüzden bu kadar uzattilar bu meseleyi. Anlatmak istedigim Halen uefa ceza verirse 5 yil avrupaya gitmeyiz diyen biri var basimizda. Haciosmanogluda onun yaninda yer aldigina göre neyin mücadelesini verecegiz üstelik is isden gecdikden sonra ?
                TFF'nin basina kim gecerse gecsin, o kupanin sikebahce'de durmasi imkansiz CAS kararindan sonra.

Tek, ama tek mantikli aciklama, yani kupanin sikebahce'de kalmasi, CAS'in sikebahce'yi sucsuz buldugunda olacaktir.
                Yani hem CAS'i kaybedecekler hem de kupa onlarda kalamaz.
                Ya CAS'i kazanirlar, o zaman yapacak bir seyimiz olmaz.
                Ne kadar sürer bilmiyoruz ama o kupa bize gelecek. Sadece bir zaman meselesi artik.
                En son cerasus tarafından düzenlendi; 20.07.2013, 15:32.

Yorum

• kaçırdığımız nokta şu: şikebahçe olağanüstü yargılamayı istedi çünkü, yargıtaydan kararın döneceğinden eminler. büyük lider tayyip Yargıtay a feneri aklayın mesajını danışmanları veya adalet bakanı vasıtasıyla göndermiştir gibi geliyor. ama bu yetmez diye adamlar yargıtaydaki chp ye veya MHP ye yakın üyelere de "bakın chp ve MHP de bizi haklı buluyor diyerek etki etmeye çalışıyordur". davayı fenerli veya bjkli olduğunu bildikleri Yargıtay hakimleri vasıtasıyla etkilemek için girişimlere başlamışlardır bile. sonuçta Yargıtayın 28 ağustosa kadar kararı açıklayacağı ve kararı reddeceğini düşünüyorum. bunu yaparkende esas tan ziyade kıytırık nedenlerle yeniden yargılama tarzı bişeyler diyecekler. amaç zaman kazanmak.o sürede bunlarda kararla cas tan cezayı kaldıracaklar. şikecilerin hesabı bu..
                  buraya kadar herşey mantıklı ama her zamanki gibi yüce rabbimin adaleti erken tecelli edecek olur ve rabbim bu adaletini yargıtaydaki hiç bir baskıya kulak asmayacak, şerefli, namuslu hakimler eliyle yerine getirirse, yada aksi karara rağmen kendini 3 kuruşa satmayacak baskılara boyun eğmeyecek onurlu cas hakimleri cezayı onarsa sonraki durakları uzay mahkemesi olur..
                  En son SEDER tarafından düzenlendi; 20.07.2013, 15:27.
                  Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• O kadar kurumun suçlu bulduğu feneri CAS aklarsa rüşvet vardır gidip basariz orayı
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu febeşin casta hakim secme hakki varmis nasil oluyo bu orada iki tane turk var nasil guvenilir bunlara...
                      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Bu dalaverelere yonetimi uyarmak lazim bunlarin ne yapcagi belli olmaz
                        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kadar kurumun suçlu bulduğu feneri CAS aklarsa rüşvet vardır gidip basariz orayı
                          BU GÖRÜŞÜ SAVUNUYORUM BEN DE

1. etik kurulu,
                          2. etik kurulu
                          pfdk
                          16. ağır ceza
                          UEDA DK
                          UEFA Tahkim Kurulu

suçlu diyecek, cas TEMİZLEYECEKSE

basalım heryeri

yeter artık çektiğimiz
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• CAS'a değil, CAS'taki 2 Türk hakimine güvenmiyorum

Ey TS yönetimi, al gardını bir an önce bunlara karşı

Şurda 21 Ağustos'a ne kaldı
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• 21-23 Ağustos: şikebahçenin CAS'taki duruşmaları
                              28 Ağustos: CAS'ın şb hakkındaki kararıyla UEFA sürecinin bitmesi

Şafak 39
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Şuna başından beri inandım ve hala inanıyorum,

o kupa gelecek ama mutlaka bir gün gelecek

ve bu büyük utanç olayı ve bizim buna karşı verdiğimiz büyük ve onurlu mücadele tarih sayfalarından hiç silinmeyecek.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X