Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet BMN yönetimi inanıyorum ki siz cezaları kaldırır insanların doya doya sevinmelerini sağlarsınız
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul un ayazında TFF binasına gittik, Sarıyer in ayazında otelin önlerinde bekledik ,şike başlığında sabahladık ,güldük ağladık beyefendi biryere başvurmayacakmış.Hadi vurma da görelim sen misin delikanlı biz mi
      +1
      1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• kupa zaten gelecek beyler..
        asıl bu kararlardan sonra federasyonun şikecileri küme düşürmesi gerekmektedir.
        bunu gündem yapmalıyız,.
        unutturmalarına izin vermeyelim.
        bu karardan sonra ger dönüşleri yoktur.
        küme düşürülmek zorundalar!!!
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler unutmadan 4.olsak bile Şampiyonlar ligine hak kazanacağız bu sene .
          belli olmaz bakarsin
          gs
          bursa
          kasimpasa
          Trabzon olur

Yorum

• Ne sevinmesi beyler, kulübün başkanı hain çıktı, nesine sevineceğiz???

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cezalı üyelere afı kim düşündüyse çok sağolsun, dün başkanın yalakalığı yüzünden yedim cezayı, bugün ihanet içinde, o adam o koltuktan inmeli!!!!!!!
              Kaldığım yerden devam ediyorum diyorsun yani.

Yorum

• şimdi suriye de birileri aynı din ırk ve çoğrafyadan kardeşleri tarafından kimyasalla öldürülüyor
                onları kurtarmak (bahanesi) medeni ! batıya düşüyor
                heehhhh
                biz de aynı din ırk ve çoğrafyadan olan fenerli kardeşlerimizden adalet bekliyoruz???
                gelmez baba
                o adalet gelmez
                biz böyle bir milletiz
                zaten bu kafa bizi 3-5 zaman sonra suriye ırak yapacak diye korkumuz bundan .....

Yorum

• Eğer başkan sadece kupa üzerine pazarlık yaptıysa bile üzerini çizerim...

ADALET...TAM ADALET...

şikeciler düşecek, zararımız tazmin edilecek, kupa çok büyük bir törenle verilecek...

yoksa Trabzonspor taraftarı tatmin olmaz...Anarşi başlar...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• kupamızı ıstemıyoruz dıyenlerin amacıne tatmın mı edıolar kendılerını .
                    Nasıl boyle dusunebılıyorsunuz . ne yani İHO fb limi
                    61

Yorum

• 1

Yorum

• Buna baya güldüm

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstanbul un ayazında TFF binasına gittik, Sarıyer in ayazında otelin önlerinde bekledik ,şike başlığında sabahladık ,güldük ağladık beyefendi biryere başvurmayacakmış.Hadi vurma da görelim sen misin delikanlı biz mi
                          Kupa için başvurmak yetmez.. Tazminat davası da açmamız lazım.. Ama kupa için başvuruda bulunmayacağız diyen kişi tazminat davasını aklından geçirir mi bilemiyorum!

Yorum

• Unutulmaması gereken şikecilerin küme düşürülmesidir kupanın geleceğinden benim kuşkum yok.
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Aziz yıldıvım : Cas'tan umduğumuzu bulamadık. Şimdi ise Fas'a başvuracağız , o olmadı kars , olmadı mars , olmadı bi yer buluruz.
                              BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Unutulmaması gereken şikecilerin küme düşürülmesidir kupanın geleceğinden benim kuşkum yok.
                                bu durumda düşürülmesi gerekiyor aynen

Yorum

Çalışıyor...
                                X