İlk olarak Burçak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün kaçıranlar olmuştur diye yine paylaşayım.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün kaçıranlar olmuştur diye yine paylaşayım.
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayatımda bu kadar kapaklar ve güzel tesadüflerle dolu bir olay görmedim..demek şemsiyelerle karşıladı2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafalarını kuma gömerler...
Kafa disarda olsa yaklasan cismin semsiye oldugunu gorurdulerİlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
FB aslında Şahitlik İçin Doğru İsimleri Götürdü ama Liste eksik
ŞİKE ye ŞAHİT olanları Şahitlik İçin Götürdü
Aslında Listemi çok kabarık Yoksa UEFA sınırlı sayıdamı istedi bilmiyorum ama Şikeye Şahit olan çok daha fazla insan var bu ülkede
İŞTE FB nin GÖTÜRMESİ GEREKEN ŞİKEYE ŞAHİT OLANLARIN LİSTESİ
1-M.Ali Aydınlar
2-Göksel Gümüşdağ
3-Yıldırım Demirören
4-Mecnun Odyakmaz
5-Kenan Yaralı
6-Bülent UYGUN
7-İlhan cavcav
8-Sinan Engin
9-Rıdvan Dilmen
10-Aykut Kocaman
11-Ercan Saatçi
12-Gürcan Bilgiç
13-Uğur Dündar
14-...
15......
.....
....
....
1903 Devlet Bahçeli
1904 Suat Kılıç
1905 Kemal Kılıçtaroğlu
1906 TBMM tüm vekiller
1907 Tayyip Erdoğan
....
1967 Trabzon Doğumlu Vekiller ve siyasetçiler
Ülkede Şikeye Şahit olan O kadar Çok insan varki say say bitmez Bunların hepsini götürse idi
ŞİKEYE ŞAHİT OLANLAR listesi kabarık olduğu İçin Temsili Liste Götürdüler herhaldeSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Hah işte kritik soru. Kum tahir yumurtlamış gene. Şimdi talimatlara göre cezanın artabilmesi için müfettişin aleyhte temyiz istemiş olması gerekir mi gerekmez mi? Sporx in haberine göre müfettiş aleyhte temyiz istemediği için talimatlar gereği cezanın artma ihtimali yokmuş.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHah işte kritik soru. Kum tahir yumurtlamış gene. Şimdi talimatlara göre cezanın artabilmesi için müfettişin aleyhte temyiz istemiş olması gerekir mi gerekmez mi? Sporx in haberine göre müfettiş aleyhte temyiz istemediği için talimatlar gereği cezanın artma ihtimali yokmuş.
HIRSIZLARI KURTARMAK İÇİN YIRTININ
15 TEMMUZ'DA SESİNİZ KESİLECEK VE
SABIRLA 2 YILDIR BEKLEYEN TRABZONSPORLULAR KONUŞACAK...
şikebahçenin amacı, Steau Bükreş gibi 5 yıl erteleme veya 2+1 yerine 1 yıla düşürme ama şemsiye açıldı bir kere...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHah işte kritik soru. Kum tahir yumurtlamış gene. Şimdi talimatlara göre cezanın artabilmesi için müfettişin aleyhte temyiz istemiş olması gerekir mi gerekmez mi? Sporx in haberine göre müfettiş aleyhte temyiz istemediği için talimatlar gereği cezanın artma ihtimali yokmuş.
BUNLAR RESMEN AKIL TUTULMASI YAŞIYORLAR...DÜŞECEKLER..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
-
)
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
Yorum