Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz cas ta mudahil olabilir miyiz? Olabilyorsak niye bekleniyor?

Yorum

• yargitay aziz'in 6 yil hapis cezasini bozar!

yok canim olmaz oyle sey demeyin kaç ay geçti yargitay olayi sogutmaya devam ediyor ve dedigim gibi olacak kimsede çitini çikaramayacak maalesef.

bu ulkede hiç birsey imkansiz degil bakin gorecegiz
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taraftar olarak demiyorum kulüp olarak diyorum, sikecilerin kac tane avukat degistirdigini gördük, bizim simdiye kadar tarihimizin en önemli meselesinde haklarini koruyamamasindan bahsediyorum.

Gerekdigi zaman konusmaz, gerekdigi zaman aciklama yapmaz, gereksiz yere aciklama yapar, yanlis seyleri söyler, yanlis yerlerde bulunur sonrada etkili oldukmu diyebilecegiz ?

Galatasaray yönetimi son Sikebahcelilere yapdiklari aciklamada "Basiretsiz yönetim" diye sucluyorlardi. Peki sikeciler o kadar sike yapdikdan sonra halen elini kolunu sallaya sallaya hem avrupada hem süperligde oynayabiliryorsa bizim yönetime ne denir ?

Birde inanilmaz yüksek rakamlar vermis Sadri Sener döneminde avukatlara. (Haciosmanoglu aciklamasi)
        Taraftar yada kulüb.ıkı organda bir asaleti temsıl ediyor.taraftar güçlü olacakkı kulübte olsun.süreçten çok canımız yandı.47 yıllık tarihımızde ılk defa böyle şeylerle karşılaştığımız için acemılıklerımızde oldu kulùb olarak.ama genel itibarıyle doğru adımlar attığımızı düşünüyorum.şıkeciler pıslıklerınde ıstedıkleri kadar at koştursun bu Trabzonsporun değıl memleketın ayıbıdır.arkadasın dedıği gibi adalet aksak yada topalda olsa elbet doğrunun yanına varacak bır gün.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abdullah Kığılı'nın açıklaması sinir bozucu insan ister istemez bir yerlerden garanti mi aldılar diye soruyor kendine..
          Zamanında 'bu iş bitti' diyenlerdendi.

Ben rahatım.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ülke içişlerine UEFA'nın direk müdahalesi söz konusu değil.ancak birtakım ikazlarda bulunabilirler.bu iş FİFA'lık.iç işlerimizin hörekesine FİFA bakacak.

Şunu net olarak öğrendimki fb'nin avrupada zerre kadar lobisi yok.2 senedir boş işlerle uğraştılar.bize gelince gerekli yerlere şikayet ve taleplerimiz zamanında ilettiğimizi düşünüyorum.herşeyden öte 2 senedir bu sitenin inanılmaz çalışmaları oldu.bir kulübün hakları nasıl istenirin örneği burada.emek,istek,arzu burada.bordomavi.net çok başka.
            Bu kadar şike ve teşviğe sadece 2 yıl ceza aldılar nasıl lobisi yoksa artık..
            aynen aynen

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yargitay aziz'in 6 yil hapis cezasini bozar!

yok canim olmaz oyle sey demeyin kaç ay geçti yargitay olayi sogutmaya devam ediyor ve dedigim gibi olacak kimsede çitini çikaramayacak maalesef.

Arkadaş rıca ediyorum saçmalıkta nırvanaya ulaşmayın.yargıtay kararları bu memlekette yakın zamana kadar en erken 3-4 senede alınıyordu.şu zaman 1.5 seneye kadar gerıledı.en geç ekım ayına kadar karar verıleceğıde söylendı.sabırlı olup bekleyecez zamanını.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş rıca ediyorum saçmalıkta nırvanaya ulaşmayın.yargıtay kararları bu memlekette yakın zamana kadar en erken 3-4 senede alınıyordu.şu zaman 1.5 seneye kadar gerıledı.en geç ekım ayına kadar karar verıleceğıde söylendı.sabırlı olup bekleyecez zamanını.
                yargıtay kararı ne sonuç gerektiriyorsa öyle çıkacaktır. bundan o kadar çok eminim ki, zaman olarak dediğiniz doğru bir arkadaş temyize gidip 1 seneye sonuç almıştı, ancak çok karışık veya geniş kapsamlı birşey değildi, 1 davalı 1 davacıdan ibaretti. maalesef hukuğun daha hızlı işlemesi gerek de bizde tavuk yüzünden mahkemelik olanlar olduğu sürece böyle olması da normal.
                beklentim ise : cezalar ne ise o, o arada yasa değişmezse. ne eksik ne fazla.
                En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 20.07.2013, 01:10.

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar şike ve teşviğe sadece 2 yıl ceza aldılar nasıl lobisi yoksa artık..
                  UEFA'nın teşviğe ağır yaptırımları yok.şıkecılerı kafadan 1 sene istemediler.şimdide 2 sene istemıyorlar.etti 3.bana kalsa şıke başına ceza versınler yani 5 sene.demekki UEFA biraz ınsaflı kurum.şıkebahçenın lobısı mobısı yok.o işleri geçiniz.

Yorum

• bu şikecilerin cezalarını CAS da onarsa, bunlar daha bir yere başvurabiliyor mu?
                    Malum yüzsüzlük, haklıymış gibi her yere başvurup herkese kendilerini rezil ediyolar
                    Devam etsinler. Duymayan yerli kabileler kalmıştır belki onlarda öğrenir bir şekilde.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yargıtay kararı ne sonuç gerektiriyorsa öyle çıkacaktır. bundan o kadar çok eminim ki, zaman olarak dediğiniz doğru bir arkadaş temyize gidip 1 seneye sonuç almıştı, ancak çok karışık veya geniş kapsamlı birşey değildi, 1 davalı 1 davacıdan ibaretti. maalesef hukuğun daha hızlı işlemesi gerek de bizde tavuk yüzünden mahkemelik olanlar olduğu sürece böyle olması da normal.
                      beklentim ise : cezalar ne ise o, o arada yasa değişmezse. ne eksik ne fazla.
                      Çok güzel günler göreceğiz.adaletten yana umudumu hıç yitirmedim.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu şikecilerin cezalarını CAS da onarsa, bunlar daha bir yere başvurabiliyor mu?
                        Malum yüzsüzlük, haklıymış gibi her yere başvurup herkese kendilerini rezil ediyolar
                        Devam etsinler. Duymayan yerli kabileler kalmıştır belki onlarda öğrenir bir şekilde.
                        Gerzekler CAS'tan sonra Isviçre federel mahkemelerine gitme haklarını kaybetti.ne için?altı üstü ş.lıgi elemesıne katılmak içın!borsadan bıraz para kaldırdılar gider ayak.29 ağustostan sonra cehennemde zebaninin mahkemesıne gidecekler
                        En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 20.07.2013, 01:42.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yargitay aziz'in 6 yil hapis cezasini bozar!

Bozabilir ama bu hiç bir şeyi değiştirmez...Çünkü 6 yıl 3 ay cezasının yatarını yatmış bir kişiyi tertemizdir deme şansı yok.En az bir gün dahi olsa ceza vermek zorunda.Ki bizim için bir gün bile ceza alması yeterli.Kaldı ki Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu Yargıtay'a itirazda bile bulunmadılr,cezalarına razı oldular.

Yargıtay cephesinde bizi sıkıntıya sokacak tek olay beraat etmiş olmalarına rağmen Sadri Şener ve Nevzat Şakar için savcının bu kararın bozulması ve ceza verilmesi yönündeki itirazıdır.Yargıtay bu itiraza binaen az bir ceza da verse bizim iş sıkıntıya girer.Ama bence öyle bir olay da olmayacak.

Bütün bunlara rağmen uefa zaten gereğini yaptı.29 agustos'ta cas cezayı onadığında bizim yargıtay kararını da beklememize gerek kalmıyor.İş o noktadan sonra TFF'ye yapacağımız baskı ile yeni sportif yargılama yapılması ve sonucunda kupamızın verilmesi olacaktır.
                          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• 61

Yorum

• Şikeci oldukları kadar şizofrenıler.he koçum he yavrum.

Yorum

• Yahu şu şikecilerin 7 yaşında olanıyla 70 yaşında olanı arasında bir fark görebiliyormusunuz?

Buraya gelip yazdıkları şeylere bakın Allah aşkına. Tam bir delilik tam bir ruh hastalığı tam bir manyaklık.

Oğlum, yavrucum sizin ananız babanız yokmu?
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X