Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bişe dicem şimdi bakalım kimse yakalamışmı geçen başkanın son açıklamasında uefa süreci bittikten sonra yapıcaklarımızı yapcıaz gibisinden bişe demişti ve herkeste uefa süreci zaten bitmedi başkan demişti tahkim cezaları onayladıktan sonra.

Acaba başkanın haberivarmıydıııııı? böle birşeyin olacağından hacı sanki bişeler biliyor gibi

bunu benden başka yakalayın varsa k.bakmayın görmedim

Yorum

• Hala şikebahçe aklanacak diye şaşkın şaşkın yorumlar okuyorum.arkadaşlar 2 senedir abuk sabuk yorum okumaktan bıktık yeter yani hakkaten.adamlar nenelerinin hörekelerinden bile ceza alıyor bazı arkadaşlar kalkmış şikeciler aklanacak diyor.yeter da.

Yorum

• Valla spor hukukçuları ve taraflı tarafsız basın mensupları FB ceza alırsa devam edemeyecek diyor ama Abdullah Kiğılı böyle bir şey kesinlikle yok diyor. Bunu da benim aklım mantığım pek almıyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kupanın yakın zamanda geleceğine dair hiç umudum yok.
          Bordomavi.net

Yorum

• Abdullah Kiğılı 1 ay önce şike işi bitti diyenlerdendi.herkes bildiği işi yapmalı.Abdullah bey don diksin burnunu sokmasın bu meselelere.

Yorum

• Sunu birisi açıklasa bana yeter

Şimdi uefa şike var dedi. 3 şike 5 teşvik yani bütün dünya manşetten yayınladı şikeci fener vb

Nasıl olurda aklacaklar yani gerekçeli kararı ne olabilir bana biri izah etsin?

Yorum

• 3 şike 5 teşvikmi?

Tam tersi değilmiydi.

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anca seneye. bir yil kazanmis oldular bu anlasmayla. sonradan cezasi daha agir olabilir ama günü kurtardilar yine.
                  Seneye diye birşey yok ya kupa 4 ay içinde gelecek ya da hiçbir zaman gelmeyecek.Bu camia masallarla 3 senedir kandırılıyor herdefasında yıkılıyor DEDİĞİM GİBİ artık sondayız 4ay içinde gelmeyen kupa gelmezzzzzzzzzzzzzzzzz.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kupamızın gelmesi için son aşama yargıtay kararıdır.sözde bu ağustos ayına kadar karar verilecekti fakat ekim ayına kadar sarktı bu mevzu.yargıtay onayı verince kupamızın gelmemesi için ortada neden kalmayacak.Allahtan Cas kararı uzamayacak.

Yorum

• Başta milliyet ve hürriyet gazeteleri olmak üzere basın bu işi fena halde sulandırmaya kalktı akılları sıra.bazı arkadaşlar bu gazetelerin haberlerinin oyununa çabuk geliyor.sizlere tavsiyem sabah gazetesi dışında ulusal gazete sokmayın evinize.durduk yere günaha girmeyin.

Yorum

• Kupa bence gelmeyecek.
                        Lehimize bir karar Türk futboluna kaos getirecektir.

Herkes herkese dava açacaktır.

Düşenler,3.-4. olanlar o sezon.

Bu resmi gören mekanizma bize kupayı vermeyecektir.

Benim inancım yok.

Bu arada Başkan "dağınık bir santrafor görüntüsünde".

Sıkıntılı.

Yorum

• hacının kankası cavcav kulüpler birliği başkanı olmuş.. en namuslu paydaş hacı-cavcav!!!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yok arkadaş kupa gelmeyecek!çömlekçiye inip bakırdan yenisini yaptıracağız!

Yorum

• hacı sağa sola çatarak karşımızdaki cepheyi genişletiyor.. türk futbolunun kirli çıkısı, şikecinin ağababası cavcavı o göreve seçtirmek en başta namuslu futbola yapılacak ihanettir..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Karamsar mesajlar görünce üzülüyorum...Kendi kendimize dert ediyoruz akla mantığa uymayacak şeyleri...

Aklanacak takım bütün dünyaya rezil olmadan aklardı kendini...Bütün dünya fbnin şikeci olduğunu biliyor ve bunu asla unutmayacaklar...Juventus'un şikeci olduğunu üzerinden seneler geçmesine rağmen unutanımız oldu mu?
                                '9'
                                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X