Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya böyle saçma açıklama mı olur.
    o zaman karar niye 28 agustos'ta açıklanacak?
    Kuralardan önce olmasına gerek olmazdı o zaman.
    kamuoyunu bilerek yanıltma girişimi bunlar
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak NİNAAGDALAASİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uefa bu hamlesiyle, yargitayin karari onanamasi ihtimaline karsi olusabilecek tazminat davasina karsi kendini garantiye alip, süreci hizlandirdi. Mükemmel bir hamle.
      CAS kararı yargıtay kararından önce verilecek.
      Yani yargıtay kararına zemin hazırlanıyor.
      Yargıtay ve CAS kararı
      Birbirine paralel çıkacaktır.
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• her taraf fenerli kayniyor o kupa nasil gelecek bize bilemiyorum

daha turkiye liginde yarim puanlarini bile silmediler...
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak NİNAAGDALAASİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uefa bu hamlesiyle, yargitayin karari onanamasi ihtimaline karsi olusabilecek tazminat davasina karsi kendini garantiye alip, süreci hizlandirdi. Mükemmel bir hamle.
          Yargıtayın kararı sene sonuna doğru ancak çıkar...

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CAS kararı yargıtay kararından önce verilecek.
          Yani yargıtay kararına zemin hazırlanıyor.
          Yargıtay ve CAS kararı
          Birbirine paralel çıkacaktır.
          Ben sizin kadar karamsar düşünmüyorum. Yargıtay'a yani adalete haksızlık yaptığınızı düşünüyorum... CAS ne kararı verirse versin yargıtayın vereceği karar tamamen hür ve özgür bir şekilde verilecektir. Asla CAS'tan etkilenip bir karar vereceklerini düşünmüyorum.
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Fanatik.com.tr
            SON DAKİKA: Fenerbahçe, birazdan resmi internet sitesinden çok sert bir açıklama afkuracak.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• 28 agustosda cas karar verecek ve ne olursa olsun ardindan bize hemen kupa gelmiyecek. Yani simdi o günü bekleyip bayram geliyor gibi sevinmek dogru degil. Cas hakem sikeciler üclüsü en az ceza ile yirtmanin pesinde. Biz ise 2 yildir segirci kalarak haklari iza sahip cikamadik. Casdan sonrami sahip cikacagiz ? Sikecilerin 1 yil avrupaya katilmamalari 2 yildan 1 yil yapabilir. 1 yilda grupdan cikinca ve cas karariyla gidince ne kaliyor geri ?

Ülke icinde ceza verecek diye uefayi beklemek ne kadar sürecek ? Küme düsmelerini beklerken bir kac puan cezasi ile 2014/2015 sezonuna girerler (belkide o sezon bile avrupaya katilirlar)b bizde halen kupa bekelriz.

Uefanin bunlara agir ceza verecegi yok, engellenecek zaten.

Bosuna stress yapip beklemeyin en az 1 sezon daha var sanirim. Nedir bu yaa, dünyada görülmemis bir sike davasinda birtürlü ceza veremiyorlar bizde burda birseyler bekliyoruz. eklemek yerine
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Yargitay kararlari bu saatten sonra bizim ancak yurticindeki tazminat davalarimiz acisindan bir onem tasir. UEFA tarafini kesinlikle ilgilendirmez. Oncesinde de ilgilendirmezdi. Ayrica yine ozellikle bu saatten sonra, yargitaydan UEFA, CAS kararlarina aykiri, zit bir karar cikacagini hic sanmiyorum. Bunlar kac defa yazildi cizildi, hala yargitay diyenler var.
                En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 17:12.

Yorum

• FB'nin oyle ya da boyle simdilik kupalara katilmasinin o 2 senelik menini kesinlikle etkilememesi lazim. UEFA bu cezayi vermis, sonra FB'ye kendi teklif etmis (daha dogrusu dayamis-dun yazmistim) CAS'i cabuklastiralim diye. Boyle bir odunu niye versin? Bu zaten hukuki olarak mumkun olmamali?

Yorum

• Cavcav'ı başkan seçmişler bakalım yine şikecilerin yanında mı yer alacak...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yine kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz (sözüm herkese degil).

UEFA neden anlasmaya gitmismis?

Adamlar kendilerinden emin, niye gitmesinler? 1 yilda bitecek olan mesele 1 ayda bitecek, neresi kötü bunun?

Bikmadiniz mi komplo teorilerine inanmaktan? Hic mi 2 senede ders almadiniz?
                      En son cerasus tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 17:03.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yine kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz (sözüm herkese degil).

UEFA neden anlasmaya gitmismis?

Adamlar kendilerinden emin, niye gitmesinler? 1 yilda bitecek olan mesele 1 ayda bitecek, neresi kötü bunun?

Bikmadiniz mi komplo teorilerine inanmaktan? Hic mi 2 senede ders almadiniz?
                        Aynen. Dunden beri bu baslik altinda ve diger sike ile ilgili baslik altinda yaziyorum. UEFA birkac hamle otesini goren bir satranc oyuncusu gibi (ya da iyi bir poker oyuncusu gibi) verecegi cezadan sonra FB'nin CAS'a gideceginden emin oldugundan FB'ye bu oneriyi goturmustur. Oyle bir oneriye FB'li yoneticilerin "uzun yargilama istiyoruz" deme sanslari yoktu. Bunun sebebini de uzun uzun yazacak zamanim yok simdi. Bakmayin, FB'li yoneticilerin dun ve bugunku demeclerine. Adamlar su son UEFA hamlesi ile (hizlandirilmis CAS) iyice koseye sikistilar. Boyle bir hamleyi hic beklemiyorlardi aslinda.

Yorum

• sanırım casa giden takımların böyle bir hakkı var..burda hızlı yargılamanın içeriğine bakmamız lazım..hızlı olduğuna göre bizim medyanın bahsettiği gibi 200 tanık dinlemeyeceklerdir..

bir de böyle bir hakları olduğu için haksız bulunana kadar eledikleri takımların bir itiraz hakkı olmuyor..itirazları reddedildiği anda da yerine sırada ki ülke takımı geçiyor..

castan olumlu bir karar çıkartabilirler mi derseniz;eğer 29 ağustos günü güneş batıdan doğmazsa fbnin cas davasını kaybettiği açıklanacaktır..

çünkü şikenin yapıldığı net olarak kabul edilmiştir..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sanırım casa giden takımların böyle bir hakkı var..burda hızlı yargılamanın içeriğine bakmamız lazım..hızlı olduğuna göre bizim medyanın bahsettiği gibi 200 tanık dinlemeyeceklerdir..

bir de böyle bir hakları olduğu için haksız bulunana kadar eledikleri takımların bir itiraz hakkı olmuyor..itirazları reddedildiği anda da yerine sırada ki ülke takımı geçiyor..

castan olumlu bir karar çıkartabilirler mi derseniz;eğer 29 ağustos günü güneş batıdan doğmazsa fbnin cas davasını kaybettiği açıklanacaktır..

çünkü şikenin yapıldığı net olarak kabul edilmiştir..
                            Benim bildigim, ancak iki taraf da bu konuda anlasirsa ve CAS buna ok derse var. Yani sadece FB'nin "ben hizlandirilmis CAS" istiyorum demesi ile (ki kendiliginden bunu demediler zaten, UEFA'nin teklifine evet demek zorunda kaldilar), tek tarafli olmasi mumkun degil. Aynisi diger taraf, UEFA icin de gecerli olmali.

Bold kisimdan, ozellikle "haksiz bulunana kadar" kismindan emin olamadim ancak genel olarak mantikli. Soyle mantikli: UEFA kesin bu ayrintilari da dusunmustur bu yola girmeden once. Ote yandan bunu soyle dusunuyorum ben: CAS'tan UEFA tahkime paralel bir ceza cikmasi demek, FB'nin suclu oldugunu bile bile UEFA'nin bu (hizlandirilmis CAS) onerisine evet demis olmasi anlamina gelmez mi? Yani bir nevi o Avrupa kupalari icin imzaladiklari "temiz" kagidi gibi? Boyle dusununce eger olursa o elenen takimlarin (CAS karari sonrasi) FB'ye her turlu dava acma hakki var diye dusunuyorum. Hatta bunu goz onune alarak FB'nin ilk turda bilerek elenecegini dusunuyorum.
                            En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 17:30.

Yorum

• şikecilerin bolusporla düzcede hazırlık maçı var.. az sonra başlayacak... evimin yanındA MAÇ YAPACAK OLMALARI BİLE midemi bulandırıyo...
                              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

antuda kigilinin aciklamalarina oyle sey olur mu diyorlar , biz burda inanip altinda birsey ariyoruz .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X