İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak taner gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledinlediğim, okuduğum ve anladığım kadarıyla;
- cas yargılama süreci ile ilgili takımlara iki yol sunuyor;
1) hızlı yargılama (1.5 ay gibi bir süre): Tedbir kararı kaldırılıyor, takımlar cezaları yokmuşcasına avrupa serüvenine başlıyor, suçlu bulunursa tazminat ödüyor, suçsuz bulunursa herhangi bir kaybı olmadığından uefa'dan tazminat talep etmiyor
2) uzun yargılama ( 8ay sürebiliyor): Tedbirli olarak avrupa kupalarına katılmıyorlar. Eğer suçlu bulunursa cezasının bir yılını çekmiş oluyor, eğer suçsuz bulunursa uefa'dan tazminat alma hakları oluyor
buraya kadar doğru mu anlamışım? Bunun yazılı çizili olduğu bir yer var mı? (ingilizce-türkçe farketmez)
Ve en çok da şikecilerin 1. şıkkı tercih etmesine seviniyorum.
çünkü çaresi kalmayan azizenin basireti de bağlandı
gel 28 ağustos gel.
Dökülelim artık şampiyonluk için sokaklara.
2 yıldır fazlasıyla hak ettik.
Son 39 gün.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Tecrübeli yönetici NTV Spor'da, "Bursaspor'un yerimize gideceği konuşuluyor. Böyle bir şey yok. CAS'tan aleyhimizde bir karar çıksa dahi Fenerbahçe bu sezon Avrupa'da yoluna devam edecek." ifadelerini kullandı.
Bizmi malız bunlarmı? bu ne şimdi? spekülasyonmu? Bu adam fazla atmaz gerçi,hayırdır anlaşma varda bizmi duymadık?Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCas'dan sonra TFF yine "UEFA'nın kararı bizi bağlamaz bir değişiklik yapmıyoruz" derse,
Bu açıklamadan sonra ilk maça kesinlikle çıkmamız lazım, kesinlikle...
UEFA yaptırımları uygular, ama buna gerek kalmaz umarım, çünkü Türk futboluna çizik atar ve kupamız arada kaynadığı gibi GS de Avrupa'ya gidemez.
ha bu ödlek tff başkanı bunu göze alabilir mi, düşünmesi bile korkunç.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor başarısız olsun, hacı kupayı alamasın vs. yönetim başarısız olsunda bende eleştireyim diye bekleyen birsürü taraftarımız var malesef...
Çünkü Trabzonspor'lu olan herkes, Hoca, yönetici, taktisyen, başkan olunca böyle oluyor2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Kiğılı devam edeceğiz diyor cas dan kötü sonuç çıksa bile anlamadım o işi
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Kiğılı devam edeceğiz diyor cas dan kötü sonuç çıksa bile anlamadım o işiAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
Önceki akşam Kalamış'ta iftar yemeği veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Cuma günü kura çekiminde olacağız 500 bin Euro'ya iddiaya giren var mı" dedi. Bu sözü duyan herkes rahatladı ama kimse iddiaya girmeye yanaşmadı
Şerefizler...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak celal demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehtspor
f.bahçe’nin itirazının kabul edilmesindeki en büyük etkenin yargılamadaki eksik noktaların tesbit edilmesi ve mahkeme kararındaki usüle dair hataların olduğu belirtildi. Kararla birlikte yönetim de derin bir “oh” çekti. Dava dosyasının karar günü olan 28 ağustos’a kadar yetişmesinin mümkün olmadığının farkına varan başkan aziz yıldırım ilginç bir karar aldı. Cas’a yapılacak savunma için dava dosyasında adı geçen, aracılık yaptığı iddia eden kim varsa nyon’a götürülecek. Yani yaklaşık 200 kişi hakim karşısına çıkacak.
‘tarihi bir karar’
cas’ın aldığı bu karar fenerbahçeli hukukçuları fazlasıyla mutlu etti... Sarı-lacivertliler’deki ortak görüş ise “eğer cas yürütmeyi durdurma kararı almasaydı zaten cezaların onanacağı yönünde ön yargı ortaya çıkacaktı. Ancak bu tarihi bir karar. Biz de cas yargılamasında en az 1 yıllık cezanın kalkacağı intibağı oluştu. çünkü cas’ın bu kararı pek alışılagelmiş ve uygulanan bir durum değil” şeklinde...
Mal bunlarya :d
1 yıl inse bile 1 yıl cezayı yapıştıracak sizin mantığınıza göre. Ama ben sanmıyorum, 2 yıl onanır.
Ve bu durumda bile kupamız verilecek.
Cas bitince yargıtay da işi uzatmaz.
2013 yılı içinde şampiyonluk kupamızı bekliyorum müzeye.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu sene Avrupa da devam edeceğiz demiş boynu olmayan, omuzdan sonra direk kafası başlayan, kafası vücuduna saplanmış insan müsveddesi...28 Ağustos...seni kutupta yaz gibi, çöllerde su gibi bekliyorum...Yüce ALLAHım sen olayı biliyorsun YA RABBİM !!!En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 15:54."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar ya aptal ya da sürece dair herşeyi biliyorlar.....
duygusal davranıyor çoğu taraftarımız aptal olduklarını düşünüyorlar ama
bu adamlar öyle basit bir şebeke
aziz yıldırım ve dayıları mesele sadece bu adamların çok ciddi bağlantıları var...sakin olun...
Yorum
Yorum