Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İki gün sonra, onu da şikecilerin topçuları bile havladıktan sonra yapılmış hatalı ve eksik bir açıklama...Sayın başkan süreç tamamlanmıştır. UEFA noktayı koymuştur top artık TFF'de dir..
    Uefanın yaptırım beklediğini bildirmesinden bahsediyor diye yorumladım ben bu söylemi...
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Bu saatten sonra zaten Hacıbaşkanın sağda solda tv'de radyoda vs konuşmasına gerek yok diye düşünüyorum.

Ak Parti - TFF görüşmeleri ve görüşmeden çıkan "biz süreci tamamladık" cümleleri de yarın birgün söyleyecekleri "biz /Fenerbahçemizi/ kurtarmak istedik, fakat UEFA bizi kararlara uymak zorunda bıraktı" cümlesinin altyapısıdır. Yarın birgün alacakları karar için tüm suçu Azize'ye yıkabilme amacıyla kendilerini Şikebahçe sevgisiyle dolu insanlar gibi göstermeye çalışıyorlar.
      Hacıbaşkanın "bizim Şikebahçeyle sorunumuz yok, Aziz'le sorunumuz var" demesi de buna paralel bir durum.

Çünkü Şikebahçe taraftarının "hükümet bizi hedef aldı, TFF bizi hedef aldı" gibi şeyler düşünmesini istemiyorlar.

Ben sürecin sonunda Şikebahçenin cezasını çekeceğini ve Şikebahçe taraftarının tüm suçu Azize'de arayacağını düşünüyorum.

Bunun bir yolu da yargıtay kararını beklemektir. Bu düşüncelerini de Yargıtay kararıyla destekleyecekler.

Hassas davranıp hata yapmak istemiyorlar. Bu da biraz gecikmeye yol açıyor. Farkındayız ki Şikebahçe taraftarları da yavaş yavaş olan biteni kabul etmeye ve Azize'yi suçlamaya başladı.

Bunlar benim sürece dair olumlu düşüncelerim.

Olumsuz düşüncelerimi de şimdilik kendime saklıyorum.
      Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cas fenere arti ceza verir
        dün burda okudum. Cas hakemlerinin ikisini sikeciler belirleyebiliyor diye. Iki satilmisi ayarlar kimbilir mucizeyi gerceklesdirebilirmi ? Dogrumu bu hakem belirleme imkani ?
        En son sanatik tarafından düzenlendi; 17.07.2013, 21:07.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dün burda okudum. Cas hakemlerinin ikisini sikeciler belirleyebiliyor diye. Iki satilmisi ayarlar kimbilir mucizeyi gerceklesdirebilirmi ? Dogrumu bu hakem belirleme imkani ?
          CAS'ı ayartacaklarsa bırakıp gidelim...
          Hamiş

Yorum

• Joganita Volkan'ın UEFA'ya yazdığı mektubu bulmuş

Yorum

• utanmazlar hala daha çıkıp konuşuyorlar delikanlı gibi yaptık deyin çıkın işinden onlara her şey mübah

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Joganita Volkan'ın UEFA'ya yazdığı mektubu bulmuş

http://www.joganita.net/index.php?op...25C3%25A7irdik
                güzel
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 2010-2011 sezonu şampiyonu şikeci fenerbahcedir..
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 5m
                    Bugün Şunu öğrendim Trabzonspora Kupa verilmeyecek.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 5m

O nasil olacakmis k gafali?
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.07.2013, 22:26.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 5m

O nasil olacakmis k gafali?
                        E yanlışmı demiş. Biz bunu iki yıldır söyleyip alabilmek için uğraşmıyormuyuz
                        Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erdoğan Bayraktar'a göre "Trabzon halkı maziyi unuttu ve şikeyi geride bıraktı" yanlış mı hatırlıyorum ?
                          Sayın Külünkoğlu siz yanlış hatırlamıyorsunuz fakat bazı kendini taraftar zanneden arkadaşlarımız üzerlerinden siyasi gömleklerini çıkarıp Trabzonspor formasını giyemedikleri için bazı şeyleride görememeyi tercih ediyor
                          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Bizim yönetim fenerden kupayı değil, salı pazarından 2 çift çorabı bile alamaz.

Hükümetin direktifleri doğrultusunda BEKLEMEKTEN başka hiçbir halt yiyemezler.
                            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• O kupa Trabzona gelecek.

Biraz zaman alacak,, kanırta kanırta gelecek.

Sürecin uzamasından zevk almaya başladım. Artık koltuklarınıza yaslanın ve kuşların can çekişmesini seyredin.

o kupa gelsede gelmesede ŞİKECİ damgası yediler. 2 sene biz ızdırap çektik, 2 hataa 20 sene onlar çeksin. Kupa onlarda olduğu müddetçe can çekişecekler.
                                https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

Çalışıyor...
                                X