İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu saatten sonra zaten Hacıbaşkanın sağda solda tv'de radyoda vs konuşmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Ak Parti - TFF görüşmeleri ve görüşmeden çıkan "biz süreci tamamladık" cümleleri de yarın birgün söyleyecekleri "biz /Fenerbahçemizi/ kurtarmak istedik, fakat UEFA bizi kararlara uymak zorunda bıraktı" cümlesinin altyapısıdır. Yarın birgün alacakları karar için tüm suçu Azize'ye yıkabilme amacıyla kendilerini Şikebahçe sevgisiyle dolu insanlar gibi göstermeye çalışıyorlar.
Hacıbaşkanın "bizim Şikebahçeyle sorunumuz yok, Aziz'le sorunumuz var" demesi de buna paralel bir durum.
Çünkü Şikebahçe taraftarının "hükümet bizi hedef aldı, TFF bizi hedef aldı" gibi şeyler düşünmesini istemiyorlar.
Ben sürecin sonunda Şikebahçenin cezasını çekeceğini ve Şikebahçe taraftarının tüm suçu Azize'de arayacağını düşünüyorum.
Bunun bir yolu da yargıtay kararını beklemektir. Bu düşüncelerini de Yargıtay kararıyla destekleyecekler.
Hassas davranıp hata yapmak istemiyorlar. Bu da biraz gecikmeye yol açıyor. Farkındayız ki Şikebahçe taraftarları da yavaş yavaş olan biteni kabul etmeye ve Azize'yi suçlamaya başladı.
Bunlar benim sürece dair olumlu düşüncelerim.
Olumsuz düşüncelerimi de şimdilik kendime saklıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecas fenere arti ceza verirEn son sanatik tarafından düzenlendi; 17.07.2013, 21:07."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün burda okudum. Cas hakemlerinin ikisini sikeciler belirleyebiliyor diye. Iki satilmisi ayarlar kimbilir mucizeyi gerceklesdirebilirmi ? Dogrumu bu hakem belirleme imkani ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJoganita Volkan'ın UEFA'ya yazdığı mektubu bulmuş
http://www.joganita.net/index.php?op...25C3%25A7irdikHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 5m
Bugün Şunu öğrendim Trabzonspora Kupa verilmeyecek.
O nasil olacakmis k gafali?En son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.07.2013, 22:26.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 5m
Bugün Şunu öğrendim Trabzonspora Kupa verilmeyecek.
O nasil olacakmis k gafali?Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdoğan Bayraktar'a göre "Trabzon halkı maziyi unuttu ve şikeyi geride bıraktı" yanlış mı hatırlıyorum ?Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
O kupa Trabzona gelecek.
Biraz zaman alacak,, kanırta kanırta gelecek.
Sürecin uzamasından zevk almaya başladım. Artık koltuklarınıza yaslanın ve kuşların can çekişmesini seyredin.
o kupa gelsede gelmesede ŞİKECİ damgası yediler. 2 sene biz ızdırap çektik, 2 hataa 20 sene onlar çeksin. Kupa onlarda olduğu müddetçe can çekişecekler.
Yorum
Yorum