Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• erzik ve arıboğan bombalamış.

F.Bahçe'nin hedefindeki isimlerden Şenes Erzik ve Ebru Köksal'dan sonra Lütfi Arıboğan da konuşmak için sporx.com'u tercih etti.

Yorum

• 2/3 hafta önce yazmıştım
      fenerin cezası kesin
      şimdi ne yapacağımızı daha o zaman planlamamız gerekiyor diye
      eeee şimdi ne yapacaz.

Yorum

• Evet buraya kadar biz getirdik sanırım..şimdi ne yapacaz..
        Yönetim uyuma taraftara sahip çık
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Öncelikle, kamuoyunun tamamına da duyurduğumuz, Şenes Erzik’in istifasına yönelik talebimizi bugün ısrarla yinelediğimizi belirtmek isteriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü özelinde Türk kulüplerinin hukuki linçlerine seyirci kalanların serzenişte bulunma ve vatan millet edebiyatı yapma hakkı yoktur.

Savunmaları alınmaksızın haklarındaki iddialarla karar verilen kulüplerin ve isimleri geçmediği müsabakalardan dahi ceza alan Türk spor adamlarının arkasında duramayanların bulundukları yer, kulübümüzün ve Türkiye’nin çok uzağındadır.

UEFA ve UEFA yetkililerinin menfaatlerini korumak, bu kişi ve kurumlar hakkında açılan davaları geri çektirmek için canhıraş bir şekilde çaba gösterenlerin, Türkiye ve Fenerbahçe Spor Kulübü menfaatleri içerikli söylemlerde bulunmaya hakkı yoktur, olamaz.

Bunca kalabalık söylem içerisinde, CAS davasının hangi gerekçeyle geri çekildiği ya da Sayın Platini hakkında açılan davalardan vazgeçilmesi için kim ve kimlerin alelacele aracı olduğu hususu da derhal cevaplanması gereken sorulardandır.

Kaldı ki Fenerbahçe’nin CAS davasını çekmesi sonucunda sadece 1 yıl kupalara gitmeyerek müteakip yıllarda organizasyona katılma hakkı kazandığını söylemek ise yetersiz ve bilgisizlikten de öte, kötü niyet ve aymazlıktır.

Zira itirazımıza konu olan, kulübümüze uygulanan idari yaptırımın süresi, 2012 UEFA Şampiyonlar Ligi talimatının 2.05 maddesi uyarınca belirlendiği üzere 1 yıldır. Kaldı ki Sayın Erzik’in o tarihlerde dahi Fenerbahçe’ye 1 yılın üzerinde katılmama cezası verileceğini nereden ve ne zamandır bildiğini sormak Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun bir diğer görevidir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• sonunda birbirlerine girdiler

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 1. HAFTA HOPA'DAYIM.
              2. HAFTA NASİPSE AVNİ AKER'DE RİZE MAÇINDAYIM.

Şampiyonu özledim
              Maloudayı özledim
              Yeni gelecek forveti özledim
              TS Club'ı özledim
              Meydanı, pideyi özledim
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sonunda birbirlerine girdiler
                aynen öyle. işler bizim açımızdan çok ama çok zevkli noktaya geliyor. şimdi hepsi birbirini suçlayacak ve eteklerdeki tüm taşlar dökülecek

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1. HAFTA HOPA'DAYIM.
                  2. HAFTA NASİPSE AVNİ AKER'DE RİZE MAÇINDAYIM.

Şampiyonu özledim
                  Maloudayı özledim
                  Yeni gelecek forveti özledim
                  TS Club'ı özledim
                  Meydanı, pideyi özledim
                  malesef 2. hafta maçına yetişemiyorum ama ondan önce bi avrupa maçı olursa ona giderim inşallah... ilk turda elenmezsek tabi

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sonunda birbirlerine girdiler
                    büyük bir keyifle izliyorum bu güzel filmi

Allah'ın adaletinin artçı depremi bunlar

UEFA tff'ye de uyarı mektubu gönderirse esas tsunami kopacak.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      büyük bir keyifle izliyorum bu güzel filmi

Allah'ın adaletinin artçı depremi bunlar

UEFA tff'ye de uyarı mektubu gönderirse esas tsunami kopacak.
                      herzaman dediğim gibi süreci keyifle izleyin umutsuzluğa kapılmaya gerek... şimdi yalaka basın birsürü şikecileri okşayacak açıklama yapacak.

Yorum

• Erzik-fenev kavgası güzel oldu Bu Aziz tam salak, taraftarlar da daha da salak, uçuruma gidiyorlar...

Yorum

• Şenes Erzik bile patladığına göre sona yaklaşılıyor...
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• süper oldu yesinler birbirlerini .
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• yorum yok
                              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
                                fb yaptığı pisliklerden dolayı değilde gs nin muhteşem lobisi yüzünden ceza aldı yani öylemi
                                biara cemaatin oyunuydu şimdi galatasarayın
                                yaaa bi camia bukadar mı haysiyetsiz yüzsüz olur. herkes suçlu ama bunlar masum pes

Yorum

Yükleniyor...
                                X