Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en yüksek merciilerden şöyle katmerli cezalar çıkacak bana göre yargıtay cezaları onayacak. türkiye ayağında hukuk süreci lehimize sonuçlanmış olacak. cas ta cezanın spor hukuku açısından artacağını düşünüyorum cas en az 5 yıl ceza verecek bunlara
    aynı şeyleri düşünüyoruz...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• cas'tan cezaları erteleme kararı çıkması çok daha büyük bir ihtimal. o sebeple umarım bugün cas'dan fb ve bjk için özel oturum kararı çıkmaz. eğer çıkarsa kura çekimlerine kadar karara bağlamak zorundalar ki cezaların ertelenmesi söz konusu. eğer oturum kararı çıkmazsa fb ve bjk otomatikman kuralara katılamıyor ve şutlanıyorlar.

bu arada hasan gerçeker gibiler olduğu sürece yargıtay'dan karar çıkmaz. adamlar gelen dosyayı habire erteliyorlar. dosya gideli 1 yıl olmuş hala dosyayı görüşecekler. akılları sıra fb'yi kurtardıklaırnı sanıyorlar. pisliği halının altına süpürmekle bu işten kurtulamazlar.
      En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 09:29.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cas'tan cezaları erteleme kararı çıkması çok daha büyük bir ihtimal. o sebeple umarım bugün cas'dan fb ve bjk için özel oturum kararı çıkmaz. eğer çıkarsa kura çekimlerine kadar karara bağlamak zorundalar ki cezaların ertelenmesi söz konusu. eğer oturum kararı çıkmazsa fb ve bjk otomatikman kuralara katılamıyor ve şutlanıyorlar.
        abi cas ın açıklamasına göre bugün olağan üstü toplanacaklar diye biliyorum ama bu konuda rahat olalım bjk yırtabilir ama fb nin yırtması imkansız...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

cas'tan cezaları erteleme kararı çıkması çok daha büyük bir ihtimal. o sebeple umarım bugün cas'dan fb ve bjk için özel oturum kararı çıkmaz. eğer çıkarsa kura çekimlerine kadar karara bağlamak zorundalar ki cezaların ertelenmesi söz konusu. eğer oturum kararı çıkmazsa fb ve bjk otomatikman kuralara katılamıyor ve şutlanıyorlar.

bu arada hasan gerçeker gibiler olduğu sürece yargıtay'dan karar çıkmaz. adamlar gelen dosyayı habire erteliyorlar. dosya gideli 1 yıl olmuş hala dosyayı görüşecekler. akılları sıra fb'yi kurtardıklaırnı sanıyorlar. pisliği halının altına süpürmekle bu işten kurtulamazlar.
          Hasan Gerçeker 2011 yılında emekli oldu . Emeklilikten sonra bir süre TFF tahkim kurulu başkanlığı yapmıştı.
          2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi cas ın açıklamasına göre bugün olağan üstü toplanacaklar diye biliyorum ama bu konuda rahat olalım bjk yırtabilir ama fb nin yırtması imkansız...
            cas bugün fb ve bjk için olağanüstü oturup açılıp açılmayacağı konusunda toplanıyor. eğer oturum açılmaya karar verirlerse kura çekimlerine kadar kararı nihayete bağlamaları gerekiyor. olağanüstü oturuma gerek yok kararı çıkarsa o zaman fb ve bjk kura çekimlerinden şutlanıyor. kura çekimlerine çok az bir zaman kaldığı için büyük bir ihtimalle olağanüstü toplanma kararı çıkacaktır. bugün çıkacak karar sadece bu. cezaların onanıp onanmama kararı en az 10 günde çıkar.

Yorum

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hasan Gerçeker 2011 yılında emekli oldu . Emeklilikten sonra bir süre TFF tahkim kurulu başkanlığı yapmıştı.
              emekli olması birşeyi değiştirmiyor. dosyayı görüşecek kişilerle arası olması yeter. yargıtayda kaç dava var ki şike dosyası 1 yıldır görüşmek üzere bekletiliyor. lobi gücü sebebiyle kararın çıkması en az 2 yıl daha uzar diye düşünüyorum.

Yorum

• Fenevlilerden şimdiye kadar ki en mantıklı yorum geldi.
                )))
                Harbiden en mantıklısı budur yani
                )))))))))

İlk olarak koyu60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avrupa´ya gitme hakkı elde edemezsek cezamız işlemiyor(muş)
                O zaman bu sene lig 2. si olarak Şampiyonlar ligi‚ Kupa kazananı olarak UEFA´ya katılmaya hak kazandık‚

2 hakkımızı da dolduruyoruz ?

antu kafalı, kuş beyinli...
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

cas bugün fb ve bjk için olağanüstü oturup açılıp açılmayacağı konusunda toplanıyor. eğer oturum açılmaya karar verirlerse kura çekimlerine kadar kararı nihayete bağlamaları gerekiyor. olağanüstü oturuma gerek yok kararı çıkarsa o zaman fb ve bjk kura çekimlerinden şutlanıyor. kura çekimlerine çok az bir zaman kaldığı için büyük bir ihtimalle olağanüstü toplanma kararı çıkacaktır. bugün çıkacak karar sadece bu. cezaların onanıp onanmama kararı en az 10 günde çıkar.
                  farketmez aslında nasıl olsacezalar onanacak

Yorum

emekli olması birşeyi değiştirmiyor. dosyayı görüşecek kişilerle arası olması yeter. yargıtayda kaç dava var ki şike dosyası 1 yıldır görüşmek üzere bekletiliyor. lobi gücü sebebiyle kararın çıkması en az 2 yıl daha uzar diye düşünüyorum.
                    Hasan Gerçeker bile Yargıtay üyelerini etkileyebiliyorsa o zaman biz bu işi unutalım. Artık başbakan kim bilir neler yapar.
                    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      farketmez aslında nasıl olsacezalar onanacak

innnşallahh. ama cas'tan cezaların ertelenme kararının çıkması çok daha kuvvetli bir ihtimal deniyor.

tabii dün ki şenes erzik- fb dalaşmasından sonra tam tersi de olur. fb dün hem şenes erzik'e hem de gs'ye saldırdı. inşallah hepsi birlikte fb'nin kuyusunu daha beter kazarlar.

Yorum

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hasan Gerçeker bile Yargıtay üyelerini etkileyebiliyorsa o zaman biz bu işi unutalım. Artık başbakan kim bilir neler yapar.

1 yıldır dosyanın önlerine gelmemiş olması bir çok şeyi açıklıyor aslında. aziz yıldırım ceza aldı, cezaevinde yatıyordu ve cezası onanıp hüküm giydi. yargıtay'a başvurdular ki hükmü bozsun. 1 senedir yaprak bile kıpırdatmadılar. geçen ay da hasan gerçeker dosyanın 2 seneden önve yargıtay üyelerinin önüne gelmeyeceğini söylemişti.
                        En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 09:58.

Yorum

• İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugun cas karar verecekmi
                          yoksa 8 ay sonrami verecek
                          kura cekimi var febesin yerine gitcek avrupa kim gitcek bugun belli olurmu

uefadan febeve faks gelirse yaptirim icin bunu gizlermi tupcu efendi
                          gunaydin:-)
                          BUGÜN, şikecilerin CAS2a yürütmeyi durdurma için başvurusunun neticesi belli olacak.

Bursa, Kayseri ve Kasımpaşa'nın kaderi de bugün buna bağlı
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Söylediklerine katılmakla beraber bir şeyi merak ediyorum.
                            Bu kuş kafalılar o mektubu acaba Türkçe mi yazdılar yoksa İngilizce mi ?
                            Türkçe klavyeyle yazmışlardır
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Görünen o ki;

UEFA nın temyizden çıkan kararına rağmen, tff ve siyaset geri adım atmıyor. Bizim siyasiler seçimden önce oy kaybettirecek hiçbir adımı atmamaya yeminliler. O yüzden ilk iş olarak tüpçü Ankara ya çağrıldı ve "seçimlere kadar tff nin başında kalacaksın ve hiçbirşey yapmayacaksın" denilerek görevi söylendi.

CAS süreci en az 8-9 ay sürecek. O zaman boyunca da bizim basın, tff kararlarını bekleyin, mahkemeyi bekleyin, spor hukuku ayrı onu bekleyin, spor hukuku bağlamaz Yargıtay ı bekleyin, UEFA yı bekleyin, UEFA temyizi bekleyin ... laflarından sonra şimdi de CAS ı bekleyelim, CAS tan sonuç çıkana kadar karar kesinleşmemiştir diyecekler.

CAS bittikten sonra İsviçre yerel mahkemelerine başvuracaklar, onları beklemek lazım diyecekler.

O da bittikten sonra AİHM ye başvuracakları, "hakkımızda hüküm yok" AİHM sonuçlanmadı diyecekler.

O da bittikten sonra, Türkiye de tekrar bir dava açarlar, onu bekleyin diyecekler.

Bu söylediklerim şaka değil. Eğer Türkiyedeki yöneticiler şikebahçenin başında şimdiki şikeci yönetimlerinin durmasına izin verirlerse, izlenecek yol bu olacaktır. Bu açık.

Adaleti sağlamak için seçimlerden önce Türkiyede bir adım atılacağını sanmıyorum. Seçimlerden sonra da çok az ihtimal.

Bu sabah itibariyle radyospor daki adam diyor ki, "şikebahçeliler de haklı, onlar da diyor ki sadece biz mi yaptık, diğerleri de yaptı". Yani 2 yıldır, "yargılama sürüyor, şikebahçe masum" diyen yorumcular rotayı çevirmiş şimdi de "şikebahçe yaptı ama diğerleri de yaptı" diyorlar.

Dolayısıyla hiçbir şekilde, şikebahçe şike yaptı, kupa Trabzonspor un hakkı lafı ağızlarında çıkmaz bu beslemelerin.

UEFA dışarıdan zorla müdahale edene kadar oyalama eveleme gevelemeye devam edecekler.

İyi olan ise, ne kadar geciktirseler de ENİNDE SONUNDA KUPA TRABZON a GE LE CEK.
                              En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 09:53.
                              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

emekli olması birşeyi değiştirmiyor. dosyayı görüşecek kişilerle arası olması yeter. yargıtayda kaç dava var ki şike dosyası 1 yıldır görüşmek üzere bekletiliyor.
                                800.000 Tanecik

Karara etki edemezler diyemem de benim Yargıtay'a giden ceza dosyalarım en az 2 yıl sürdü. Öyle şike davası gibi onlarca klasör de değildi.

Ayrıca Hasan Gerçeker özelinde meseleye bakarsak, "dün dünle beraber gitti cancağızım" diyor, daha ilerisini söylemiyorum. (Bkz. 2010 Referandumu)
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X