Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA'nın yeni açıklaması, gözden kaçmış biraz:

http://www.uefa.com/uefa/disciplinar...tml#post_62809
    açıklama geçen hafta yapılmış gözüküyor.Bu hafta başında kararı açıklayacağız diyor sanki.Bugün karar bekleyelim mi
    from BOGAZIÇI

Yorum

• Sikinti yok dimi
      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• burasi moralimi bozuyor, olurmu boyle sey .Tahkim Kurulu Fenerbahçe ve Beyşiktaş’ın cezalarını erteleyecek. Tahkim verdiği ara kararda ise Fenerbahçe’nin yaptığı itirazı kabul ederek 2013 mayıs ayında yapılan talimat değişikliğini uygulamayacağını belirtti. Bu durumda Tahkim cezayı onarsa UEFA, Futbol federasyonundan Fenerbahçe ya da Beşiktaş için ayrı bir yaptırım isteyemeyecek.
        2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          noldu abi neye tüh?
          bugün 15 temuzda acikliyacaklar bekleyis bitecek diye düsünüyordu herkes ya. platin bey, olmadi simdi.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            açıklama geçen hafta yapılmış gözüküyor.Bu hafta başında kararı açıklayacağız diyor sanki.Bugün karar bekleyelim mi
            yaziyorki karar hafta basinda aciklanacak ama tarihi su anda daha belirlenmemis 1 hafta oncesinden yani bu bildiri, buyuk olasilikla bugun veya yarin karar cikar.
            En son BayzanTs61 tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 10:12.

Yorum

• en geç yarın biter bu iş...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

en geç yarın biter bu iş...
                Yarına kalmasın. Mümkünse bu gün öğlen açıklasınlar
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• hafta başı tabirine p.tesi hadi bilemedin salı girer.çarşamba olursa hafta ortası derlerdi.uefa yalan söylemez
                  from BOGAZIÇI

Yorum

• UEFA bir iki, UEFA bir kiiiiiiiii
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• yarın acıklar
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burasi moralimi bozuyor, olurmu boyle sey .Tahkim Kurulu Fenerbahçe ve Beyşiktaş’ın cezalarını erteleyecek. Tahkim verdiği ara kararda ise Fenerbahçe’nin yaptığı itirazı kabul ederek 2013 mayıs ayında yapılan talimat değişikliğini uygulamayacağını belirtti. Bu durumda Tahkim cezayı onarsa UEFA, Futbol federasyonundan Fenerbahçe ya da Beşiktaş için ayrı bir yaptırım isteyemeyecek.
                        Gel sen canını sıkma, Tahir satılmışına inanacağına bana inan. o namussuzların seni yönlendirmesine izin verme.

Talimatları ve olacakları onlardan daha iyi bildiğime adım gibi eminim. Onlarda biliyorlar ama saptırıyorlar. Şikecilere ülkemiz içerisinde mutlaka ceza verilecek. Sadece boyutları beklediğimiz ağırlıkta olmayabilir.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yarına kalmasın. Mümkünse bu gün öğlen açıklasınlar
                          hemen platini arıyorum abi akşam 20:30 a kadar karar açıklanacak... iftarı bile yapamayacağız

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gel sen canını sıkma, Tahir satılmışına inanacağına bana inan. o namussuzların seni yönlendirmesine izin verme.

Talimatları ve olacakları onlardan daha iyi bildiğime adım gibi eminim. Onlarda biliyorlar ama saptırıyorlar. Şikecilere ülkemiz içerisinde mutlaka ceza verilecek. Sadece boyutları beklediğimiz ağırlıkta olmayabilir.
                            Insallah abi

Yorum

• Fenerbahçe'de gözler UEFA kararına çevrildi. Tahkim Kurulu'nun sarı-lacivertli kulüple ilgili kararını bugün açıklaması bekleniyor. Tahkim'den olumsuz bir durum çıkması halinde, Fenerbahçe konuyu CAS'a taşıyacak.

Fenerbahçe'de gözler UEFA kararına çevrildi. Tahkim Kurulu'nun sarı-lacivertli kulüple ilgili kararını bugün açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe kulübü, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa Kupaları'ndan 2+1 yıl men cezasına itiraz etmişti. Sarı-lacivertliler başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve dosyada ismi geçen bazı futbolcuların da katıldığı duruşmalı toplatıda Tahkim Kurulu'na savunma yapmıştı. Çarşamba günü yapılan toplantının ardından Fenerbahçe kulübü, kararın bugün duyurulacağını açıklamıştı. Sarı-lacivertli camiada artık tüm dikkatler Nyon'dan gelecek habere çevirildi.

UEFA'nın bugün Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağını faks yoluyla iletmesi bekleniyor. Tahkim'den olumsuz bir durum çıkması halinde, Fenerbahçe konuyu CAS'a taşıyacak...

haber7

Yorum

hemen platini arıyorum abi akşam 20:30 a kadar karar açıklanacak... iftarı bile yapamayacağız
                                İftara saatinde olmasın. İftara davetliyim. Gideceğim yerde takip edemem
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

Çalışıyor...
                                X