İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
burasi moralimi bozuyor, olurmu boyle sey .Tahkim Kurulu Fenerbahçe ve Beyşiktaş’ın cezalarını erteleyecek. Tahkim verdiği ara kararda ise Fenerbahçe’nin yaptığı itirazı kabul ederek 2013 mayıs ayında yapılan talimat değişikliğini uygulamayacağını belirtti. Bu durumda Tahkim cezayı onarsa UEFA, Futbol federasyonundan Fenerbahçe ya da Beşiktaş için ayrı bir yaptırım isteyemeyecek.2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenoldu abi neye tüh?burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıklama geçen hafta yapılmış gözüküyor.Bu hafta başında kararı açıklayacağız diyor sanki.Bugün karar bekleyelim miEn son BayzanTs61 tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 10:12.2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen geç yarın biter bu iş...
Yorum
-
İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburasi moralimi bozuyor, olurmu boyle sey .Tahkim Kurulu Fenerbahçe ve Beyşiktaş’ın cezalarını erteleyecek. Tahkim verdiği ara kararda ise Fenerbahçe’nin yaptığı itirazı kabul ederek 2013 mayıs ayında yapılan talimat değişikliğini uygulamayacağını belirtti. Bu durumda Tahkim cezayı onarsa UEFA, Futbol federasyonundan Fenerbahçe ya da Beşiktaş için ayrı bir yaptırım isteyemeyecek.
Talimatları ve olacakları onlardan daha iyi bildiğime adım gibi eminim. Onlarda biliyorlar ama saptırıyorlar. Şikecilere ülkemiz içerisinde mutlaka ceza verilecek. Sadece boyutları beklediğimiz ağırlıkta olmayabilir.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarına kalmasın. Mümkünse bu gün öğlen açıklasınlar2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGel sen canını sıkma, Tahir satılmışına inanacağına bana inan. o namussuzların seni yönlendirmesine izin verme.
Talimatları ve olacakları onlardan daha iyi bildiğime adım gibi eminim. Onlarda biliyorlar ama saptırıyorlar. Şikecilere ülkemiz içerisinde mutlaka ceza verilecek. Sadece boyutları beklediğimiz ağırlıkta olmayabilir.2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Fenerbahçe'de gözler UEFA kararına çevrildi. Tahkim Kurulu'nun sarı-lacivertli kulüple ilgili kararını bugün açıklaması bekleniyor. Tahkim'den olumsuz bir durum çıkması halinde, Fenerbahçe konuyu CAS'a taşıyacak.
Fenerbahçe'de gözler UEFA kararına çevrildi. Tahkim Kurulu'nun sarı-lacivertli kulüple ilgili kararını bugün açıklaması bekleniyor.
Fenerbahçe kulübü, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa Kupaları'ndan 2+1 yıl men cezasına itiraz etmişti. Sarı-lacivertliler başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve dosyada ismi geçen bazı futbolcuların da katıldığı duruşmalı toplatıda Tahkim Kurulu'na savunma yapmıştı. Çarşamba günü yapılan toplantının ardından Fenerbahçe kulübü, kararın bugün duyurulacağını açıklamıştı. Sarı-lacivertli camiada artık tüm dikkatler Nyon'dan gelecek habere çevirildi.
UEFA'nın bugün Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağını faks yoluyla iletmesi bekleniyor. Tahkim'den olumsuz bir durum çıkması halinde, Fenerbahçe konuyu CAS'a taşıyacak...
haber72010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemen platini arıyorum abi akşam 20:30 a kadar karar açıklanacak... iftarı bile yapamayacağız
Yorum
Yorum