Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İftara saatinde olmasın. İftara davetliyim. Gideceğim yerde takip edemem
    cep numaranı alalım, an be an bilgilendiririz
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• UEFA Disiplin Kurulu’ndan 2+1 yıl ceza alan Fenerbahçe’de yöneticiler, geçtiğimiz hafta içinde UEFA Tahkim Kurulu’nda duruşmaya katılmıştı. Sarı- Lacivertli kulübün kaderini belirleyecek kararın, bugün çıkması bekleniyor. UEFA Müfettişi Palacios’un hazırladığı dosyayı inceleyen, Fenerbahçeli yöneticiler ve avukatların savunmalarını dinleyen Tahkim Kurulu’nun Sarı- Lacivertli kulübe ceza vermesi halinde bu kez CAS süreci başlayacak.

habertürk
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İftara saatinde olmasın. İftara davetliyim. Gideceğim yerde takip edemem
        ben sana mesaj atarım rahat iftar ettirmem seni merak etme gözün arkada kalmasın...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Selamınaleyküm renktaşlar arayabilen Uefa'yı arasın sorsun ne zaman açıklayacaksınız? kararlarınızı diye.

Yorum

• ''UEFA Tahkim Kurulu’nun önceki gün aldığı arar karara karşılık F.Bahçe’nin 2013 UEFA Disiplin Talimatı’nın uygulanması yönünde yaptığı itirazı kabul etmesi morallerin bir nebze de olsa yükselmesini sağladı. Bu sayede F.Bahçe şike, doping ve ırkçılık gibi ihlaller konusunda yerel federasyonların iç disiplin yargılamasına karışmasına sağlayan ek yaptırımla karşı karşıya kalmaktan kurtuldu. Yani bu kararla UEFA’nın Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararlarını gözden geçirmesi yönünde bir baskı yapmasının önüne geçildi''
            Vatan gazetesi

Yorum

• şimdiden ''gelen ilk bilgilere göre'' cümleleri kullanılmaya başlandı. olumlu ya da olumsuz hiç bir duyumu buraya taşıyıp gereksiz aksiyon yaratmayalım. Bir sürü salla haber çıkacak akşama kadar.
              Oscar CARDOZO
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Gökhan nerelerde bilen var mı kaç gündür gözükmüyor.
                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak mesutaybar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ''UEFA Tahkim Kurulu’nun önceki gün aldığı arar karara karşılık F.Bahçe’nin 2013 UEFA Disiplin Talimatı’nın uygulanması yönünde yaptığı itirazı kabul etmesi morallerin bir nebze de olsa yükselmesini sağladı. Bu sayede F.Bahçe şike, doping ve ırkçılık gibi ihlaller konusunda yerel federasyonların iç disiplin yargılamasına karışmasına sağlayan ek yaptırımla karşı karşıya kalmaktan kurtuldu. Yani bu kararla UEFA’nın Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararlarını gözden geçirmesi yönünde bir baskı yapmasının önüne geçildi''
                  Vatan gazetesi
                  Buna Trabzonspor olarak itiraz etmemiz lazım. Tabi yönetim uyumuyorsa. Yoksa ne hakkımızı, ne de kupayı alabiliriz
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şikeci güruha göre cezalarda indirim kesin miktar bilinmiyor, hamza mısıra göre ceza aynen onanmış. Yalanı ekmek gibi yiyorlar yemin ediyorum.
                    Oscar CARDOZO

Yorum

• Ulan.neyin kafasindasiniz.adi.serefsizler
                      bal gibi sike ortada ceza meza yok yaptirim yok ohh
                      basacam tff yi onu istiyor kopekler
                      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• yakında bütün duyumlar fos çıkacak merak etmeyin...

Yorum

• O haber yalan haber de olabilir. Çünkü UEFA'nın o kararı geçmişe de yönelikti. Bu durumda feybe'nin itirazının kabulu o kararı yok sayar
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gökhan nerelerde bilen var mı kaç gündür gözükmüyor.
                            '' gelen ilk bilgilere göre'' 2+1 cezayı beğenmeyen Gökhan, UEFA binasına havan topu ile saldırı düzenlemeye karar verdi. Tahkimin açıklamasını bekliyor
                            Oscar CARDOZO

Yorum

• Sayın Hamza Mısır:'UEFA'dan gelen ilk bilgilere göre TAHKİM F. Bahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararları onadı'dedi biraz önce Twitter'da.

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdiden ''gelen ilk bilgilere göre'' cümleleri kullanılmaya başlandı. olumlu ya da olumsuz hiç bir duyumu buraya taşıyıp gereksiz aksiyon yaratmayalım. Bir sürü salla haber çıkacak akşama kadar.
                                Bu konuda da UEFA'nın bir açıklaması bulunmaktadır. Daha doğrusu bu yönde bir beyanları vardır:
                                UEFA: "The hearings are not open to the media/public. Any information on the outcome of the appeals will be announced here (Web)."
                                UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

9 Temmuz tarihli açıklamanın sonu.

Duruşmaların aleni olmadığı ve tahkimden çıkacak herhangi bir bilginin yalnızca web'den ilan edileceği ifade ediliyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X