Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilmediğimden soruyorum;
    bilgi edinme kanunu kullanarak niye kimse bu başvuru belgesini ve verilen cevabı tff den istemiyor bakınız;

* İstenen bilgi veya belgelerde, gizlilik dereceli veya açıklanması yasaklanan bilgiler ile açıklanabilir nitelikte olanlar birlikte bulunuyor ve bunlar birbirlerinden ayrılabiliyorsa, söz konusu bilgi veya belge, gizlilik dereceli veya açıklanması yasaklanan bilgiler çıkarıldıktan sonra başvuranın bilgisine sunulur. Ayırma gerekçesi başvurana yazılı olarak bildirilir.

* Bilgi edinme başvurusu, başvurulan kurum ve kuruluşların ellerinde bulunan veya görevleri gereği bulunması gereken bilgi veya belgelere ilişkin olmalıdır.
    Kurum ve kuruluşlar, ayrı veya özel bir çalışma, araştırma, inceleme ya da analiz neticesinde oluşturulabilecek türden bir bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebilirler.
    İstenen bilgi veya belge, başvurulan kurum ve kuruluştan başka bir yerde bulunuyorsa, başvuru dilekçesi bu kurum ve kuruluşa gönderilir ve durum ilgiliye yazılı olarak bildirilir.

*Kurum ve kuruluşlarca yayımlanmış veya yayın, broşür, ilân ve benzeri yollarla kamuya açıklanmış bilgi veya belgeler, bilgi edinme başvurularına konu olamaz. Ancak, yayımlanmış veya kamuya açıklanmış bilgi veya belgelerin ne şekilde, ne zaman ve nerede yayımlandığı veya açıklandığı başvurana bildirilir.

**Kurum ve kuruluşlar, bilgi edinme başvurularıyla ilgili cevaplarını yazılı olarak veya elektronik ortamda başvuru sahibine bildirirler. Başvurunun reddedilmesi hâlinde bu kararın gerekçesi ve buna karşı başvuru yolları belirtilir.
    *Açıklanması hâlinde Devletin emniyetine, dış ilişkilerine, millî savunmasına ve millî güvenliğine açıkça zarar verecek ve niteliği itibarıyla Devlet sırrı olan gizlilik dereceli bilgi veya belgeler, bilgi edinme hakkı kapsamı dışındadır.
    *Açıklanması ya da zamanından önce açıklanması hâlinde, ülkenin ekonomik çıkarlarına zarar verecek veya haksız rekabet ve kazanca sebep olacak bilgi veya belgeler, bu Kanun kapsamı dışındadır.

yukarıda kısa tutmak adına yazdığım maddelerle, bilgi edinme hakkını neden kimsenin kullanmadığını-avukatlarımızdan biri yada medyadan birinin- bilgi istemediğini dilekçenin ve gerekçeli kararın neden yayınlanmasını istemediğini merak ediyorum

Yorum

• başkan kup namus borcumuz derken sadece kupayı kastediyor. fener in düşmesini istediğini hiç duymadım. eğer kupa gelirse bu zaten fener düştü demek olacak. kupayı bize verip te fener i düşürmemek olmaz. ancak buna bir kılıf bulabilirlerse başarabilirler ama bunda da uefa izin vermez. burdaki tek soru biz uefa ya da fifa ya başvurmazsak, yani türkye den hiç bir hamle gelmezse, uefa bu şerefsizlere el atmayacak mı???? yani fener in ceza alması için bizim uefa ya gitmemiz şart mı????

Yorum

• 3 Temmuz'dan bu yana neler yazıldı,neler çizildi, içeri-girenler çıkanlar işte tam ucuna geldik, şu davadan sonra kupa bizim şikeciler küme düşecek.Neler neler....Geriye baktığımızda 2011'de dağıtılmış bir takım, 3 yılı aşkın süredir şike ile uyutulan bir kent ve kaybedilen zaman...Şimdi soruyorum bundan sonraki süreçte ( kupa gelse de en az 2 yılı bulur diyenlerdenim) bizim kazanımımız sadece bir kupamı olacak? Ya efsane Şenol hocamızın çalınan emekleri? Kalp krizi sonucu kaybettiğimiz Mustafa Abimiz? Zamanında verilmeyen şampiyonluk sonucu ümitleri,sevinçleri çalınan taraftarların onuru?

Yorum

• Bu is bitti diyorlar (volume 29), dogru mu Samet?
          Seni kirmadik, dogru mu Samet?

Beni tercüman Samet diye taniyorsunuz zaten diyor.
          Ey cemaat, biz onu nasil bilirdik?
          En son cerasus tarafından düzenlendi; 19.11.2013, 23:33.

Yorum

• Hala yargıtay sonunu bekleyen taraftarlarımız var.Yeminle acıyorum bu arkadaşlara.Kardeşim şike sportif açıdan sonuçlandı.Bitti.Yok daha artık ötesi.Bitti la bitti.Anlamıyor musunuz?.Yargıtayın onaması veya onamaması bir şeyi değiştirmeyecek.Yargıtay onayınca kupa mupa gelmeyecek.Fener de düşmeyecek.Başbakan izin vermiyor.Anlayın bunu.Yapılacak hamleler ise Uefa ve Fifayla.Bu ülkeden adalet beklemeyin.İHO denen yalaka camiayı oyalıyor.İHO bir işbirlikçidir.Kukladır.Anlayın bunu artık.
            Trabzonspor kulübü TFF'ye soracak.Sen niye Uefa ve Cas'ın verdiği kararların tersi bir karar veriyorsun.Niye Fener'i ve diğer şikecileri düşürmüyorsun diye.Alacağı yanıtla doğru Fifaya.Ulan olay bu kadar basit.Ama yalaka İHO bunu yapamaz.Çünkü bunu yaparsa Fener düşer.İHO yu güdenlerde bunu istemez tabi.Dolayısıyla İHO da istemez.İHO oyalıyor camiayı.Ey cemaati müslüm uyan artık.UYAN...

Yorum

• 1907 de ulkede nasil bir kaos varmiş ki kimse fenetin kuruldugunu farketmemiş. . .
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala yargıtay sonunu bekleyen taraftarlarımız var.Yeminle acıyorum bu arkadaşlara.Kardeşim şike sportif açıdan sonuçlandı.Bitti.Yok daha artık ötesi.Bitti la bitti.Anlamıyor musunuz?.Yargıtayın onaması veya onamaması bir şeyi değiştirmeyecek.Yargıtay onayınca kupa mupa gelmeyecek.Fener de düşmeyecek.Başbakan izin vermiyor.Anlayın bunu.Yapılacak hamleler ise Uefa ve Fifayla.Bu ülkeden adalet beklemeyin.İHO denen yalaka camiayı oyalıyor.İHO bir işbirlikçidir.Kukladır.Anlayın bunu artık.
                Trabzonspor kulübü TFF'ye soracak.Sen niye Uefa ve Cas'ın verdiği kararların tersi bir karar veriyorsun.Niye Fener'i ve diğer şikecileri düşürmüyorsun diye.Alacağı yanıtla doğru Fifaya.Ulan olay bu kadar basit.Ama yalaka İHO bunu yapamaz.Çünkü bunu yaparsa Fener düşer.İHO yu güdenlerde bunu istemez tabi.Dolayısıyla İHO da istemez.İHO oyalıyor camiayı.Ey cemaati müslüm uyan artık.UYAN...
                Değerli Kardeşim,
                Kusura bakma ama külliyen hatalısın.

Şöyle uç bir örnek vereyim sana, bir iş yerinde çalışıyorsun, çalışma arkadaşlarından birini (allah korusun) öldürüyorsun bilerek ve kasden.

Çalışmakta olduğunuz iş yerinizin Yönetim Kurulu karar alıyor ve diyor ki "bunun cezası belli de biz Yönetim Kurulu olarak bu katili 15 gün ücretsiz izinle cezalandırıyoruz" bu da yetmiyor diyor ki "yönetmeliğimizde de değişiklikler yaptık bu 15 günü de 5 güne indiriyoruz cezası da budur yada yoktur"

Bu konuyu herhangi bir hakime götürsen en basitinden sana diyeceği " Devletin kanunları varken kim takar senin yönetmeliğini ! "

TFF'nin şuandaki pozisyonu da aynen budur. Yargıtay'ın kararına hiç bir kurum hiçbir kişi kayıtsız kalamaz.

Uydurulan ve spor kamuoyuna servis edilen bir cümle var,

"efenim tahkim kurulu kararları değişemez anayasal güvence altındadır"

Değişen 40'a yakın tahkim kurulu kararı var. Değişen bu kararları sayıları çok az olan gerçek hukukçular isteyenin gözüne sokuyorlar.

İnancımızı ve aksiyon ruhumuzu kaybetmeyelim.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Amaç net olarak fbyi zararsiz kurtamak
                  Hersey ortada ama Trabzonspora kupa verilirse fbnin düsürülmesi gerekecek iste sorun burda
                  Iho nasil bir yol takinir kimin yönlendirmesiyle hepimiz biliyoruz

Dün yine maglum sahis akyazinin temeli atilacak demis seçim yaklasti yine basladilar akyazida akyazi.
                  Bizde enayiyiz ya inandik
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sedat tunalının deiğine inanmak istemiyorum şikeciler düşmeden gelecek olan kupa beni kesmez o şerefsizler düşecek
                    Gerçek adı Selahattin Kınalı olan o şahıs hem iftiracı, hem ispiyoncu hem de yalancının biridir. Süslü kelimeler ile taraftarımızı kandırmaya çalışan tatlısu kurnazından başka bir şey değildir.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Bundan birkaç ay evvel, Sadri Şener röportajında demirören ile arasında geçen diyaloglardan bahsetmişti,

Demirören'e sormuş: "kupamızı niye vermiyorsun", demirören de başbakanı işaret etmiş.

Şimdi soruyorum; aynı demirören aynı cümleleri hacıosmanoğluna söylememiş midir ?

Sorunun cevabını hepimiz biliyoruz sanırım.

Neyse,

Kazım Şengöçgel isimli bir kişi var, Trabzonspor'da resmi görevi olmamasına rağmen birçok konuya müdahil, ve bazen açıklamaları da kendisi yapıyor.

Şunu sordum kendisine: Trabzonspor Başkanına Demirören "Kupayı şuan veremem, başbakan buna müsade etmiyor" gibi bir cümle söyledi mi ? Bilginiz var mı ?

Aldığım cevap: hayır kesinlikle bunlar tamamen dedikodudan ibaret bu tip spekülasyonlar camiamızda bütünlüğü bozmak için yapılan dedikodulardir.

Cevaben önce teşekkür ettim, sonra şunu sordum: "kesinlikle bunlar tamamen dedikodudur" diyebilmek için Başkan ve Demirören arasındaki konuşmalara şahit olmak yada Başkan'a sonsuz bir güven duymak gerekir. Siz bu görüşmelere şahit misiniz ? Yoksa Başkan'a güveniniz tam mıdır ?

2. aşamadaki sorularıma cevap alamadım.

Buarada demirören'in sözü bir spekülasyon değil, benim tahminim sadece. yüzde 99 doğru olduğunu düşünüyorum

Neyse,

Ben asıl öğrenmek istediğim şeye çok net cevap almış oldum, beklemediğim kadar kısa sürede üstelik.
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Biraz küfürlüdür. Küçük kardeşlerimiz ve rahatsız olanlar seyretmesinler lütfen
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Görmemiz gereken bir ayrıntı var ki o da MAA tarafından yapılan bir açıklamadır. Maa TFF başkanıyken biz UEFA yla anlaştık puan silip kupayı fb den alıp işi halledecektik,olay bitecekti dedi. Bu kesinlikle doğru. Bu lafın özetine bakarsak şikecilerin elinden kupa alında dahi şikeciler küme düşmeyecek. Çünkü o zaman devreye giren RTE bu işin hala sürüncemede olmasına neden olmuş ve öyle yada böyle UEFA yı ikna etmiştir. Yani puan silmeyi o zaman kabul eden UEFA neden şimdi etmesin? Bence edecektir de tabi kahraman federasyon ben seni sallamama deyip Avrupa yolunda milli takım dahil her takımı harcamazsa!!
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bugünde başvurmazsalar tahkim'e artık hiç güvenmem bu yönetime.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gerçek adı Selahattin Kınalı olan o şahıs hem iftiracı, hem ispiyoncu hem de yalancının biridir. Süslü kelimeler ile taraftarımızı kandırmaya çalışan tatlısu kurnazından başka bir şey değildir.
                              Eski futbolcu Selahattin mi?
                              Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eski futbolcu Selahattin mi?
                                Yok sanırım Külünkoğlu arkadaş karıştırdı...

Gerçek adı Sedat Tunalı...Mahlas ı Selahaddin Kınalı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X