Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani Amerikan filmlerinde jöleli avukatlar olur. Hangi serefsizligi yapmis olsan bile seni savunurlar. Para icin girmedikleri sekil olmaz.

Iste o Emin Özkurt öyle biri.

Yorum

• Onu kiravatindan agaca baglayip kadky e dogru domaltip kanirta kanirta s.kyim) kufur yok yazdigim da ceza almamam lazim

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milliyet okumadigim takip etmedigim gazeteler arasinda.

..
        Fatih kardeşim haber 50 tane sitede yer aldı. Milliyet sadece onlardan biri...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ben mi yanlışım yoksa şu an CNN de konuşan avukat ŞBnin eski avukatı değilmi?
          Ömer

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alayina söv dostum alayina
            Alayinin aq ) cezali gunlerimde benim yazacaklarimi siz yazin yani sizde sovun bu ibnelere

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://skorer.milliyet.com.tr/uefa-d...24/default.htm

Bu haberi okur musunuz? Dikkatimi çeken şey sizin de gözünüze çarpacak mı merak ediyorum.
              Olaay basit fb forumundan kopyala yapıştır yapmışlar
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2+1, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alayinin aq ) cezali gunlerimde benim yazacaklarimi siz yazin yani sizde sovun bu ibnelere
                Eksik olma sen senin yerine ben yatarim cezani yeterki sen devam et..
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Profildeki resmine iyi bak yorumunu gözden gecir ;-)
                  profiL resmimde ne oLduğunu herkes görüyor zaten. sende kendi resmini koy bakaLım seninki o şekLi andırıyomu
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih kardeşim haber 50 tane sitede yer aldı. Milliyet sadece onlardan biri...
                    Haber umrumda degil, haber dogru olabilir olmayabilir. Ben gazeteleri takip etmiyorum okumuyorum, kisacasi hicbir sekilde maddi destek vermek istemiyorum. Bu arada; Senin ismin neydi?

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Son sozum;şikecileri daragacinda bile s.kmek lazim) sahaya yansimadi bi harf eksik ceza almamam lazim )

Yorum

• bu kravatlı sikeciler köpegi çıktı senin o surata .....

Yorum

• Bunlar meseleyi bir türlü sağlıklı zemine oturtamadılar.Feneri nasıl kurtarabilirdik olmadı, nasıl kurtarırız olmadı, ne yapmak lazım oda olmadı.

Panik başladı...Çünkü bunların hepsi karpuzcu.

Malum Uefada 23 mayısta yemin etmiş,buradan geçen seyyar satıcıların sattıkları şeyi kıçına sokacam diye.

Bjk erik satarken yakalandı rahatlar,bu karpuzcular karpuzu nasıl sığdıracaklar kara kara düşünüyorlar.

Benim bunlara önerim dilimlesinler.
                          En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                          Erdal Hoş

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2+1, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            profiL resmimde ne oLduğunu herkes görüyor zaten. sende kendi resmini koy bakaLım seninki o şekLi andırıyomu
                            Edit
                            En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 23:36.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bu ibnelere yav he he diyorum )

Yorum

• iki saattir konuşuyolar bir kez Trabzonspor dediler... ben tv yi de pc yide kapatıp çıkıyorum.... Allah bunların topunu tepesinden vursun...herkese iyi geceler
                                1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X