Sampiyonlugun öyküsü belgesel yapilsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteaua şikeden yargilanmadi'ki. Önce biraz arastirsinla sonra afgurup dursunlar.Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
UEFA'yı falan bırakalım bence bu adamlara bir mail ve fax kampanyası yapılmasının tam zamanıdır.
Editörlere,yönetime ACİL çağrım!yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
UEFA'yı falan bırakalım bence bu adamlara bir mail ve fax kampanyası yapılmasının tam zamanıdır.
Editörlere,yönetime ACİL çağrım!yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspordaki adamın dedikleri moralimi bozdu, etik kurulu raporu diyorlar hala. etik kurulu raporu değişmezmiş var mı böyle bişey?Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspordaki adamın dedikleri moralimi bozdu, etik kurulu raporu diyorlar hala. etik kurulu raporu değişmezmiş var mı böyle bişey?
O kurulun herşeyini degistirdiler sonra kararını da degistirdiler ne için?
Simdi patron kararlariniz yanlis demiş , sen olmaz mi diyecen
o zaman şunu da diyebilmen lazim
benim etik kurulu raporum temiz ben feneri şl ye gonderecegim
eeeee de hadi !
O zaman?
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspordaki adamın dedikleri moralimi bozdu, etik kurulu raporu diyorlar hala. etik kurulu raporu değişmezmiş var mı böyle bişey?
Benden sana tavsiye; rahatça arkana yaslan ve UEFA'yı takip et... Satılmış medyayı takip edersen daha çok canın sıkılır....''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
Yahu kulupler şişe yasasını geçirdikten sonra kimse neden mahkemeye başvurmadı? Adamlar alenen şike yaptılar bir bakıma. Neden kimse ilgilenmiyor bununlayasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsla acikca soyleyemiyorlar ama bu tipleri en cok cildirtan, caresiz birakan ayrintilardan biri emniyet tarafindan toplanan delillerin legal ya da illegal olmasinin UEFA kararinda hicbir oneminin olmamasi. Adli davalarda insan haklarinin, kisisel haklarin korunumu geregi cok onemli olan bu hususun sportif yargida hicbir onemi yok. Onemli olan, tum bu delillerin gosterdigi seylerin hepsinin olmadigini iddia edebiliyorlar m, edemiyorlar mi, gerisi hikaye. Ya da soyle diyeyim, hani diyorlar ya hukukta sucun ispati esastir sucsuzlugun degil. Iste, sportif yargida, UEFA kararinda, SS (seve seve) aksi gecerli bir nevi.Hala neyi tartışıyorum deyip kalktım masadan hele şemsiye açılsında
En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 19:09.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesteau işi nasıl renktaş açıklaman mümkün mü.bu adamların başkanı şikeden mi hapiste
Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!
Steaua kriterler yüzünden UEFA DK sevk edilmisti.
"Proceedings have been opened against Steaua Bucharest on the basis of Articles 2.04.g, 2.05 and 2.10 of the 2013-14 Uefa Champions League Regulations, regarding the admission criteria for participation in Uefa competitions,"En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 19:15.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Yorum
-
Editörlere,yönetime ACİL çağrım!
Yorum
Yorum