Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fbliler adalet(!) için sokaklara dökülmedi mi hala?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ekşi sözlükteki şb li bir taraftarın yorumudur. çok ilginç.. (küfürlü kısımları için özür dilerim )
      çok doğru konusmus aslında, fenerliler ne kadar küfretse azdır azize
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• bu sığırlara 2 yıl istemiyle dava açtılar bunlar yaptıkları muhteşem savunmayla 2+1 yediler hala bu işin tahkimi var cası var diyorlar. bu sığırlar bu hızla giderse 10 yıl men edilirler

Yorum

• İlk olarak dunya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardes ben Afyonkarahisarliyim , Hollandada yasiyorum ve 2 kere Trabzona gittim . Bir ucak bileti al , 2 gunlugune git , orasi senin vatanin , yurdun , topragin .
          Tamam da kardeşim benim memleketim İzmir. Karadeniz veya Trabzon ile herhangi bir bağım yok benim.

Ama TRABZONSPOR'luyum... Kızım da...

Birçok Trabzon'lu bile böyle değildir, inan bana...
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sahislara neden bir ceza cikmadi bilen var mi? Ek rapor istemis Kurul ?

..
            şamp Ligi başLayacağı için men cezaLarını erken verdiLer. diğer cezaLar daha sonra...
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bence UEFA ya "tff ye gerekli cezaları uygulatın" mailleri atmalıyız.

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mantıklı FB taraftarı şu Azize inanmamalıydılar. Ama herkesi kandırdı
                Geneli icin konusuyorum, bugune kadar tek dertleri baskanlari gibi "Basari gelsin de nasil gelirse gelsin"'di. Dertleri hala ayni. Nihayet UEFA'dan karar cikti, cici baskan oldu kaka baskan saniyesinde. Biraz dik durun ulan!

Yorum

• Şeytan Rıdvan napıyor acaba şu an. Şİmdi tayyiple mi yoksa bir üstü obama ile mi istişare yapıyordur ?
                  “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Küreği verin
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Evet, simdi gorecegiz "Gerekirse bir 5 sene gitmeyiz, ne olur?" mantigi ne kadar isleyecek?

Yorum

• eğer UEFA tff'ye kararını gözden geçir demezse kupa gelmez. trabzonspor başkanı gelir gelmez yaptığı bazı hareketlerle(gezi parkı açıklaması, akp mitingine katılma)kendini baştan bağladı. taraftarı sokağa da dökemez.artık şampiyonluğumuz resmiyet kazandı ama temsili kazanmak için daha çok uğraşırız.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam da kardeşim benim memleketim İzmir. Karadeniz veya Trabzon ile herhangi bir bağım yok benim.

Ama TRABZONSPOR'luyum... Kızım da...

Birçok Trabzon'lu bile böyle değildir, inan bana...
                          yalnız değilsin Ertan, Ben de İzmir - Bornova'dayım. Çocukluğumdan beri niye bilmem Trabzonsporu tutuyorum. Trabzon'a 1 kere o da 1 gece için gittim.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

O degil de ikidir Bursayi Sampiyonlar ligine yolluyoruz
                            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Arkadaşlar şampiyonluğu bize vereceklerini hiç zannetmiyorum allem edecekler kullem edecekler şampiyonluk şikecilerde kalacak bu sayede tayyip erdoğan uefa sayesinde azizden kurtulup şikebahçeyide avucunun içine alacak bak cezayı ben verdirmedim diyecek

Yorum

• İlk olarak TSercan82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsporluyuz diye ezildik sanma,
                                Trabzonsporluyuz diye susuyoruz sanma,
                                Guclusun diye bizi ezecegini sanma,
                                Dinsizsin diye inancimizi yabana atma,
                                Senin paranin gucu var ise,
                                Bizde'de imanin gucu var.

Siz bizden bir kac can aldiniz, ama bizim ruhumuzu alamadiniz.
                                Siz bizden yillarimizi caldiniz, ama serefimizi satin alamadiniz.

Bizler ilk once musluman, sonra Turk ve sonra''da vatanina sadik Trabzonsporlulariz.
                                Sizler ise, once eziksiniz, sonra ezilmemek icin paracisiniz, sonra paraniza para katmak icin guclulerin yanindasiniz.

Sizlere kufur etmenin bile utanc verici oldugunu bilmiyorsunuz. Cunku size kufur kulaga ninni gibi geliyor. Fakat bu dunyada elin gavuru size adaleti ogretiyor ya, sizlere nasil adaletin dagitilacagini ogretiyor ya, sizlere yaziklar olsun da demiyecegim cunku onu da iltifat olarak algilayacaksiniz.
                                Bizleri dunyaya rezil ettiniz, sonra ise bizi yani Trabzonsporlulari disladiniz ama biz yilmadik ve halen daha dimdik ayaktayiz.

Sizlerin sereften yoksun ve insanliktan nasibini almayisinizi avrupadaki herkese daha bir gur ses ile ve daha buyuk bir gurur ile anlatacagim. Bunlar Turk degil, bunlar yahudi, katolik, ermeni degil diyecegim. Sizler bununlada gurur duyarsiniz, cunku mentaliteniz farkli, sizin mentaliteniz "bize ne kadar cok kisi dusman ise bi okadar dogru yoldayiz".

Sizlerin hesabi bitmedi, oteki dunyada sizin yuzunuzden canindan olan, bu gururu mutlulugu yasiyamayanlar sizin yakaniza yapisacak.

Saglicakla degil, bataklikta kalin serefsizler.
                                bu gerçekten güzeldi..

Yorum

Çalışıyor...
                                X