Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sırf bize kupa vermemek için yargıtaydan ceza giydirmesinler?
    Yahu yapma sen yapma bari bu ne şimdi nasıl olacak çok saçma konuştun be kardeşim

TRABZONSPOR ~| '
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• telegol ne giderdi şimdi...gülerdik biraz
      Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sırf bize kupa vermemek için yargıtaydan ceza giydirmesinler?
        şucumuz ne neden ceza alacagız ?

Yorum

• Yorum

Ömer

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beyler...
              Altan'ı 2 dk dinleyemem ben diyen arkadaşlar için özetini çıkardım arkadaşlar buyrun:

En son atomantcum tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 00:09. Sebep: Link düzeltildi
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Sadri Şener'in tebrik etmesinden başladı
                Ordan Fenerin buca maçına atladı
                Aykut'un cümlesini söyledi, sanki o laf neyi ifade ediyosa
                Ordan bi anda bayan basketboluna atladı

Böylece "Fenerbahçe'ye karşı kurulan küresel komplo"yu çok güzel açıkladı biz de öğrendik
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• bazıları bu çok hafif bir ceza neden 2 yıl cezayla yırttı diye soruyorlar.mesele 2 ve ya 7 sene ceza değil,mesele şikebahçenin ceza alması...şikeciler ceza aldıktan sonra tepenin başından kartopu yuvarlanmaya başlıyor...sonuç inş. bizim istediğimiz gibi olur...
                  şimdi türkiyede bir kurul oluşturulacak ve tff bypass edilecek...ve sonra pttler kırmızı beyazlar...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bazıları bu çok hafif bir ceza neden 2 yıl cezayla yırttı diye soruyorlar.mesele 2 ve ya 7 sene ceza değil,mesele şikebahçenin ceza alması...şikeciler ceza aldıktan sonra tepenin başından kartopu yuvarlanmaya başlıyor...sonuç inş. bizim istediğimiz gibi olur...
                    şimdi türkiyede bir kurul oluşturulacak ve tff bypass edilecek...ve sonra pttler kırmızı beyazlar...

Siyasi müdahale olacaktır sürece. bunun kokusu gelmeye başladı. uyanık ve tetikte olmak lazım.. gevşek davraırsak hata yaparız.

Yorum

• o kupa ait olduğu yere gelecek ulan köpekler
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

İyiydi. Ya bu mesajlara gülücük işareti filan nasıl konuyor ?
                        Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• tek umutları davanın yargıtayda bozulması...uefa bu ihtimali düşünerek elindeki davanın kararına göre cezayı kesti...yargıtayda bozulsa bile uefa,şikenin kokusu bile olsa şemsiyeyi harekete geçiririm dedi.türkiyede oluşturulacak kurul işi biraz uzayabilir.gerçi iki yıldır bekliyoruz.biz alıştık...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Uğur Meleke'nin yazısı: http://www.meleke.com/?p=5503
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Anlayamıyorum insanları; benim takımım şike olayına karışsa Uefa'dan önce ben bitirirdim suçluları; ne hakla benim paramla, tuttuğum takımı böyle işlere bulaştırabilirsin diye. Daha fena sarıldılar adama, alkışladılar cezaevi çıkışlarında. Hadi yaptınız bir hata, Uefa kararından sonra dank etmez mi insana, nasıl bir pisliğe girmişiz meğer temizlenelim önümüze bakalım artık diye. Hayır daha da fena; yok efendim onlara niye ceza vermediniz diye Uefa'yı suçluyorlar üstüne. Hayretlerdeyim, bu kadar da körü körüne olmamalı bazı şeyler.
                              ..
                              Her yorumcunun da ağzında bir şikedir, şaibedir gidiyor; dile geldiler birden.
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• anırta anırtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR

dünya futbol tarihinin en anlamlı şampiyonluğu
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Yükleniyor...
                                X