Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktaş çok güzel olmuş ellerine sağlık,fakat şimdiki aklım olsaydı inşallah mapushane köşelerinde geberir gider yazardım ,bakarsın belki tutardı
    Ertan Abi bu mesajı ömrümün sonuna kadar unutmam Ertan Abi ye forma kampanyasına tam destek
    En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 08:23.

Yorum

• Bak Allah'ın işine...

"UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, 23 Ağustos 2011'de TFF'ye gönderdiği mektupta da konuyla ilgili "...özellikle kulübün, Nisan 2007'den beri hiçbir şike eylemine katılmadığı yönünde doldurduğu Katılım Kriteri formunda yalan söylediği konusunda suçlu bulunması halinde, verilecek nihai ceza muhtemelen çok daha ağır olacaktır" ifadelerine yer vermiş; burada da Makedon takımına verilen cezayı örnek göstermişti"
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlar olmasaydı Fenerbahçe 5 seneden aşağı ceza almazdı.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gel 10-15 Temmuz gel.
          En geç 15 Temmuz'da TAHKİM kararını verecek dedi tüm yorumcular.
          Çünkü 30 Temmuz gibi şb'nin ŞL maçları vardı dediler.
          Mübarek ramazan akşamı kırmızı SON DAKİKA! alt yazısı:

UEFA TAHKİM KURULU, fenevbahçeye 2+3 yıl ceza verdi
          abi sen de beklemekten hoşlanıyorsun galiba,

dur daha uefa kararlarını yeni açıkladı tadını çıkartalım
          Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• UEFa bir an önce tff ye gerekli cezaları verdirmeli.

Yorum

• İşe formamla geldim. Servisteki şikeciler yüzüme bakamadı...

İşyerindeki bütün şikecileri ziyaret edeceğim
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bu şerefsiz, adi, aşağılık, pislik federasyon neden hala bir açıklama yapmadı.

Yorum

• o kadar şikeye rağmen bjk ile kıyaslanınca çok az ceza aldı bu fb liler...
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Herşeye karşı olan çarşı nedense şike konusunda sus pus.

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o kadar şikeye rağmen bjk ile kıyaslanınca çok az ceza aldı bu fb liler...
                      2 maç şike, 5 maç teşvikti.

Teşvikten ceza vermediler. Steaua gibi. Basının yaptığı dezenformasyondan biri de bu zaten.

Steaua ceza almadı biz niye aldık. Sen de almadın ceza zaten. Steauaceza alsaydı sen de 5-7 sene alacaktın.

Yorum

• Yalnız ben öyle şeyler gördüm ki ülkemin söz sahiplerinde,
                        canımı vermeye tereddüt etmeyeceğim ülkemden tiksindirdiniz,utanıyorum bu seviyede vatandaşı ve ileri gelenleri olan bir ülkenin ferdi olmaktan.
                        -3 kancık siyasi parti;alçaklığa,hırsızlığa,adaletsizliğe sahip çıkarken üzülerek söylüyorum bdp liler doğruları söylediler,çok çok üzülerek söylüyorum beni bdp yi bundan sonra dinlesem mi acaba moduna getirdiler.
                        -Siyaset falan bilmem ülke bütünlüğü için gezi eylemlerine hep karşı oldum,ülkem ileri gelenlerinin yavşaklığını,şerefsizliğini görüyorum,hükümet düşmanı oluyor inşallah yakarlar yıkarlar moduna giriyorum.
                        -Dün Uefa zaten belli olan ama bir türlü kabullenemediğiniz gerçeği resmiyete döküyor hala daha Trabzonspor'un adını telaffuz etmekten çekinip doğruya doğru diyemeyenleri görüyorum katliam yapasım geliyor.

Sizleri Allaha havale ediyorum,
                        başınızdan pislik bela hiç eksik olmasın,
                        evlatlarınızdan da bulun,hanımlarınızdan da bulun,şeytanınızdan da bulun,sürünün inşallah,hepiniz o.ç.sunuz.

ÇOK ÜZÜCÜ SİZİN İÇİN AMA 2011 İN ŞAMPİYONU TRABZONSPOR.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet Ali Aydınlar olmasaydı Fenerbahçe 5 seneden aşağı ceza almazdı.
                          evet o adama dua etsinler.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak babaschar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi sen de beklemekten hoşlanıyorsun galiba,

dur daha uefa kararlarını yeni açıkladı tadını çıkartalım
                            şurda birşey kalmadı, esas TAHKİM'in nihai kararı önemli ve dünkü karar onandığında artık rahatlıkla sokaklara dökülebiliriz.

şu şerefsiz tff başkanı olmasa da yeni başkan kupayı seve seve bize verecek.

UEFA'ya kupa için tff'ye bastırması yönünde Ender arkadaşımızın hazırladığı maili atalım, başlayun uşaklar, durmak yok.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Efsane post
                              Ertan Reisimizin uğuru

Yorum

• Bu arada şunu da söyleyeylim asla gevşemek yok. Bugünden itibaren işi sulandırmaya Türkiye içinde bu süreci uzattıkça uzatmaya çalışacaklar.
                                İZİN VERMEYECEĞİZ!
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Yükleniyor...
                                X