Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam yargı ne karışıyor diyor ya.dediğim gibi bu adam zihnen çökmüş.yargının ne olduğunu ne işe yaradığını anlayamıyor
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• şikeci şerefsiz aziz Türk yargısına resmen hakaret ediyor

Yorum

• Madem öyle beni neden hapisteyken başkan seçtiniz? diyor. Bırakında paşa paşa yatsaydım

İyide koca fb'nin başkanı o zaman neden daha etik olur diye başkan adaylığını reddetmemiş. Hapisteyken aday olmayı yanlış buluyorsan neden oldun başkan o zaman...

Bu arada adam ölünceye kadar bunlarla mücadele edeceğim diyor. Bana kalsa öldükten sonrada bu mücadeleye devam edecek
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ssigaramı yaktım arkama yaslandım gülüyorum

Yorum

• Geldi yine tipini s..........
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• lan yavsak aziz hala neyin bomba haberlerini sakliyosun açıkla elinde ne varsa sen anca kus beyinlileri kandirirsin böyle
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• ite bak başbakanımız kulüpler şahıslar ayrılsın demişti diyor.

Yorum

• şahıslar kulüplere getirdi konuyu

Yorum

• Hemen Hacıosmanoğlu'ndan sert cevap bekliyorum.Haydi başkanımız.

Yorum

• salak sanada ceza vericek mal bu adamya
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ve is bitti, uefayada laf atiyor

iyice kanirtcaklar artik

Yorum

• Yazık la bu Aziz'e. UEFA güya demiş ki şahıslara "Sen bir suç işlemedin"
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• oha salağa bak kafayı yedi lan bu it. uefa kulüplerle şahısları ayırdı şahıslara hiç ceza vermedi kulüplere ceza verdi diyor. milleti salak yerine koyup kandırıyor. pezevenke bak. şerefsiz. hacı bunun son canını bu akşam al!!!!!

Yorum

• Yok daha neler

Şahıslara ceza vermemiş.

Ek rapordan haberi yok

Yorum

• Arkadaşlar bu adam bu açıklamalarla ancak fb'nin cezasını 5 yıla çıkarır... UEFA'ya güya akıl veriyorlar...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Çalışıyor...
                                X