Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TFF den herhangi bir açıklama var mı?
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      küme düşürülecek diye burda zıvalayan arkadaşların, uefanın böyle bi yetkisinin olmadığının bilinmesine rağmen, böyle bir beklenti oluşturma sebepleri nedir acaba?
      UEFA tff ye kararlarını gözen geçir diyecek zaten... UEFA nın böyle bir yetkisi olup olmadığını nerden biliyorsun.. geçen ay UEFA nın aldığı kararda ülke federasyonları gerekli kararıu vermezse UEFA devreye girer ve gereğini yapar dendi... burda senden yaşça büyük insanlara zırvalıyor diyorsun.. üslübun çok yanlış...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

küme düşürülecek diye burda zıvalayan arkadaşların, uefanın böyle bi yetkisinin olmadığının bilinmesine rağmen, böyle bir beklenti oluşturma sebepleri nedir acaba?
        fb nin şike yaptığı tescillendi. Şikenin cezası da küme düşürülmektir. Buna da sıra gelecek. Hatta konuyla ilgili BMN yine bir mail organizasyonu yapmalı.

Yorum

• Bu sabahtan itibaren "cezalar şikeden değil" muhabbeti yaymaya başladı medya.Hem de Trt aracılığıyla!

Hiç şike olur mu canım,aziz zaten baklava çaldığı için cezaevinde yattı ya.
          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak leyla2011 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okuyup duruyorum benim anladığım fenerbahçenin aldığı ceza 2+1 değil, 3+1 kimsenin dikkatini çekmiyormu?
            daha önce gitmediği yılıdamı sayıyorsun sen

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha bunun tazminat davaları var aşağı yukarı 50 Milyon Euro girecek Kulübün kasasına artık Yönetim akıllı ise parayı güzel bir şekilde değerlendirebiliriz..

Bu arada Günaydın herkese
              - 170 milyon TL borç var , bu büyük ölçüde azalır.

- bu yıl gelecek yıllar için iyi bir kadro kurarsak 7. şampiyonlukla kendimizi sınırlamalıyız. hatta bu yıl bile şampiyon alabiliriz. doğru hamleler ile
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar bu basın yine saçmalamaya başladı cezalar şike de verilmemiş

Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o kupanın yeri hazırlanmıştı.
                  Şike yaparak elimizden çalanlar artık kendi elleriyle getirecekler o kupayı gerçek yerine.
                  Emek hırsızları Şikeci lekesiyle yaşayacak tarih boyu..
                  kupa için anıt yapılacak...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - 170 milyon TL borç var , bu büyük ölçüde azalır.

- bu yıl gelecek yıllar için iyi bir kadro kurarsak 7. şampiyonlukla kendimizi sınırlamalıyız. hatta bu yıl bile şampiyon alabiliriz. doğru hamleler ile
                    donlarına kadar almak lazım....

Yorum

• Beyler disiplin kurulunda karar 3 e karsi 2 oyla cikmis. 2 uye yargitay kararlarini bekleyelim demis. Adamlar yine ne yapmis etmis 2 uyeyi satin almis. Yine ucuz atlattik
                      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha önce gitmediği yılıdamı sayıyorsun sen
                        Hayır

Öncelikle küçük bir ayrıntı, önümüzdeki 3 sene değil, avrupa kupalarına katılmaya hak kazandığı 3 sene. Örneğin - puan cezası alırda avrupa hakkı kazanamazsa, cezasını dolduramaz , ceza ötelenir.

İkincisi : • Fenerbahçe are excluded from participating in the next three UEFA club competitions for which they would qualify, including the 2013/14 UEFA Champions League. The ban for the third season is deferred for a probationary period of five years.

Nerde 2+1 ?

Yorum

• Nostalji yapayım

Haydi UEFA haydi UEFA
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler disiplin kurulunda karar 3 e karsi 2 oyla cikmis. 2 uye yargitay kararlarini bekleyelim demis. Adamlar yine ne yapmis etmis 2 uyeyi satin almis. Yine ucuz atlattik
                            bişey dğişmezdi.. sanki yargıtayda yırtacaklar... birde o süreç bekliyor bunları aziz yine metrise girecek.

Yorum

Kim bu şekilde "zırvalamış?"!
                              ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler disiplin kurulunda karar 3 e karsi 2 oyla cikmis. 2 uye yargitay kararlarini bekleyelim demis. Adamlar yine ne yapmis etmis 2 uyeyi satin almis. Yine ucuz atlattik
                                Disiplin kurulu başkanla beraber 10 üyeden oluşmuyor mu ?
                                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X