Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• küme düsme yok mu ? ben kabul etmiyorum bu cezayi. küme düsmesi gerekir sike yapanlarin

Yorum

• Sadri başkan a haberde

Yorum

• Istinyede eylem ???
        Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

Keske sadri baskan olsay di bugun baskan

Yorum

• Arkadaşlar bu cezalardan sonra, isterlerse vermesinler kupayı. Resmen şike suçundan hüküm giydiler. galatasaray 8-0 ankaragücünü açıklayamıyor, utanıyorlar bu leke temizlenmez, bu lekeyi hiçbir dceterjan temizlemez. Alınlarına kara çalınmıştır. Bu karar TFF yi PFDK yı Tahkim kurulunu lekelemiştir, yazıklar olsun yüzünüze tükürmeye bile değmezsiniz. Çıkıp adam gibi cezaları verseydinizde bizi elin gavurunun adaletinden medet umar hale getirmeyeydiniz ne olurdu.
            Kısasa kısasda elini kestirmeye razı bir Padişahın ejdadından gelinen noktaya bak arkadaş. YAZIKLAR OLSUN.... DEFOLUN GİDİN FUTBOLUN BAŞINDAN...
            .

Yorum

• OuT_oF-CoNTrOL - 25.06.2013 20:19

Müfettiş 2 yıl istiyor‚ bizim yönetim harika savunma yapmış ki +1 daha aldık
              "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Uefa dan ali koç'a; 30 milyon euro'ya ancak bu kadar dostum.

Yorum

• Sadri Başgan A Haber!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu cezaya bir tek ben mi sevinmedim, 2+1 nedir anasını satayım, adamlar yalan beyan verdi cezası yok mu, bir yıl ertelemesi vardı hani nerde..
                    bence de çok az ceza..

Yorum

• Allaha Sukurler olsun uefa ceza vermeyecek diyenlere ragmen yine hakli ciktik
                      Simdi keyfini cikarma zamani
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan kaçamak konuştu, kafam karıştı.
                        Ya kupanın sözünü aldı, ya da geri vites yapıyor. Kuvvetle muhtemel sert çıkışlar yapma, kupa sizin denildi.
                        başkan çoook akıllı konuştu. şu an onlar adına cenaze varken , ateşli konuşma yapmaması gerekirdi. çünkü şu an sivri konuşmaması ileriki günlerde kamuyoyunu arkasına alması için çok akıllıca...

Yorum

• Küme düsme icin Uefa tff'ye direktif verme hakki var ama simdi degil. Bugünün konusu degil.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Küme Düşme Bekliyoruz !
                            İKİ DİLEĞİM VAR TRABZON'UM SENDEN !! İKİSİ DE FENERE KOYMAK!!

Yorum

• 2+1 şerefsizliklerinin kanıtıdır....çok üzgünüm....çoooookkk...ehe ehuheueueueu
                              1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İstinye'yi basalım Taksime çıkalım....
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

Çalışıyor...
                                X