Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam sonuç kaçınılmaz ve bu mahkeme kararı uefadan ayri
    ancak aptal değiliz
    burda adamlarin hala biseylerin pesinde oldukları ve ülkemin devlet kurumları hala emrinde
    yazik yazik
    tayyip oynama artik, oynamasına musade etme bu konu hakkında
    yeter ...

Yorum

• Halil Ünal istifa etmiş kulüpler birliğinden.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alpay Köse, UEFA şikebahçe'den şampiyonluğu ve geliri alabilir fakat başka bir kulübe veremez diyor.
        Alpay Kose rahat olsun. Onlar Fenerden alsin kupayi biz onlardan almayi biliriz
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• kupa disiplin kurulu veya tahkim kurulu kararı verilmez.

yönetim kurulu kararı ile olur.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kupa uzun vadede Trabzon a gelir. Dün Alpay Köse uzun uzun anlatmış idi, hatta Olcay ın sıkıştırması ile söylemiş idi.

Kupayı verecek olan tff ama verdirtecek olan UEFA ve de verdirtecek, 25 Mayıs 2013 tarihindeki kararında iç işlere de karışırım diye yeni bir politika belirlemiş bulunuyor.
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu mahkemenin verdiği tedbir kararı neyin nesi dosya yargıtayda değilmiydi..
              Bu farklı bir dava. fenevli bir kongre üyesinin açtığı dava sonucu...

Yorum

• avukatlar, fenerden yana

para kaynağı onlar çünkü
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uefa Şikecilerden alacak, Yeni oluşturulan TFF bize verecek. O KADAR...
                  tam da böyle olacak,federasyon ve kurulları değişecek biz kupamaızı alacağız.

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler, bugunku mahkeme saklabanligini soyluyorum:

UEFA dan Fenere ceza geldi. Aziz Yildirimin baskanligi zaten dusecekti, akli sira gecici tedbir koyduruyo ki UEFA dan ceza alamasinlar. Soranlara da gececi tedbir var, yargitay kararina kadar cekiliyoruz, zaten yonetici degiliz artik, UEFA cezalarini da yargitaya kadar erteleyelim diyicekler.

Sonuc: Bu TFF yi acil dusurmeliyiz!!! UEFA ya kume dusur baskisi yapmaliyiz!!
                    Şu an TV8'de konuyu biraz açıkladılar. Oradaki avukat mahkemenin kararı sadece yöneticilerin dernekteki görevlerini etkiler kulüp yöneticiliklerini bağlamaz dedi.

Yorum

• bize niye verilmiyor anlamiyorum..kupa alindiktan sonra o avukatlar analarinami goturecekmis..kotu kotu konusturuyorlar arkadas..
                      italyada juventus kume dusunce sampiyonluk intere verilmisti..
                      En son tristram tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 17:53.

Yorum

• şu an orda iyi paralar dönüyordur

Yorum

• Game Over Aziz Yıldrım sonun başlangıcı öyle cezalar gelecek ki UEFA dan Yargıtaydan Hacının dediği gibi dilenciler yüzüne bakmaya tiksinecek senden
                          Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu an TV8'de konuyu biraz açıkladılar. Oradaki avukat mahkemenin kararı sadece yöneticilerin dernekteki görevlerini etkiler kulüp yöneticiliklerini bağlamaz dedi.
                            Iyi bari, son tokat UEFA dan gelsin de, benim derdim o. O omuz boyu meni gormek istiyorum UEFA dan gelecek. Adamlar hala biseylerin pesinde, hala yargitay kararina kadar nasil bekletiriz derdindeler. Bence yargitaya saglam ayar cekmisler Tayyiple beraber
                            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Haydi be Uefa haydi! Maskara ettin bizi monitor basinda.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• neler dönüyo anlamış değilim... Allah belanızı versin hak yiyen mahluklar...
                                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Yükleniyor...
                                X