Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskan üzülmüs,güzide kulüplere,biz hicbir sey yapmayacagiz diyor,bekleyecegiz diyor.Yazik ya bunada ayar cekmisler.
    iho istifa.

Yorum

• başkanın konuşması hoşuma gitmedi
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• ehveni şer bir karar
        tff hemen istifa etmeli
        kupa geelmeli

Yorum

• Artık belgeli kanıtlı şikeciler istediğimiz her şeyi alırız merak etmeyin renkdaslar
          Beşikdüzü/Trabzon

Yorum

• yaa arkadas forumu bir duzeltin yaaa.bu nedir yaa..

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan men

Başkan kötü konuştu

TRABZONSPOR ~| '
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ceza az ama bizim Kupayi almaya yeterli.
                Ben sahsen tüpcünün fener aleyhine karar alamiyacagi icin bu hafta istifa edecegini düsünüyorum.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• kanırta kanırta geliyoruz volkaannnnn
                  Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Bjk ye bakarak fbnin cezası cok komik gercekten
                    Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• cezanın azlığı çokluğu tabiki önemli ama asıl önemli olan ceza almasıydı oda oldu artık ipler bizim elimizde....

:bayrak: 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR :bayrak:
                      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Bence ceza yetersiz oldu... okadar şike yaptılar 2 yıl.. en az 3-4 yıl kesin men olması gerekiyordu.
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• arkadaşlar şikeyi uefa tescilledi kaç yıl ceza almasının bence çok önemi yok
                          trabzonspor

Yorum

• Başkan kaçamak konuştu, kafam karıştı.
                            Ya kupanın sözünü aldı, ya da geri vites yapıyor. Kuvvetle muhtemel sert çıkışlar yapma, kupa sizin denildi.
                            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• UEFA sifonu çekmiş....muhahahahahahhaaa ulan ne mutlu oldum neeeeee değmeyin keyfime....
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Trabzonspor'un hakkını yiyenleri UEFA'ya değil Allah2a havale ediyorum!...

Allah islah etsin!..

Ne mutlu yaylalar kadar temiz Trabzonsporlulara!..

Yorum

Çalışıyor...
                                X