60 yasüstü telegolü izliyormu merak ettim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın uefa da hangi kura çekimi var ?.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarar uefanın sitesinden açıklanacak değil mi tv ye filan olmaz herhalde
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ziya sengül hangi yas grubuna hitab ediyor.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Önümüzdeki Hafta Açıklıyo
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegürjan bilpic sikebahce ceza alsa bile kupayi trabzona vermesinden yana degilim, maclarda sike yoktur, haksiz penalti almadik, sahada alin teri vardir, angutla ayni fikirdeyim diyor ve evet tapeleri okudum birileri bisey yapti diyor
simdik bu adami ne yapmali
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabaha kadar f5 http://www.uefa.com/news/index.htmlDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaaaan niye yaptın bunu paydaş, üç dört dakikada 30-40 f5 yaptım bir şey çıkacakmış gibi.
FrancescoTotti
Yorum
-
Ben de biliyorrum, hatta ben yarın açıklanmaz diye düşünenlerdenimDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de biliyorrum, hatta ben yarın açıklanmaz diye düşünenlerdenimZaten Uefa ilk aciklamasinda 24 haziran haftasinda karar verilecek demisti. Cumaya kadar yolu var
.
FrancescoTotti
Yorum
Yorum