Bu Sinan Engin değilmiydi tapelerde Aziz Yıldırım'ın emriyle bizim başkanı susturmaya çalışan şimdi nasıl savunuyor abi çekiyor. İki yüzlü pislik herif.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Çakar tam olarak neler söyledi , özetleyebilir misiniz ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesinan engine ne oldu anlamadım. 180 derece zıt konuşan madam. fener ceza alırsa kupa ts ye diyorEn son Giallorossi tarafından düzenlendi; 24.06.2013, 01:17..
FrancescoTotti
Yorum
-
Biri Ahmet Cakara "Avrupada adaletin tecelli ettigi an Türkiyede Trabzon merkezli anarsi baslar!" desin. Mesru, gayrimesru farketmez hakkimiz teslim edilecek.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 24.06.2013, 01:18.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasina tüp düsmüs. sinani tanimayan adam 40 yillik Trabzonsporlu sanacak
Nereye üflerlerse oraya gider. 2010 - 2011 Sezonunda Panpa Azize ile
Trabzonspor'un cukurunu nasil kazacaklarini konusup Panpa Azize'ye "Baskanim"
diye yag cekip yalamadik yerini birakmayan bu iki yüzlü adam simdi ters dönmüs,
amuda kalkmis. "Surati g.tüne benziyor" cümlesini ilk söyleyen sanirim bu Sinan
Engin'i gördükten sonra bu cümle icadini gerceklestirmis.
Hic unutmuyorum, bir kac sene önce fe-be Avrupa'ya katilmadan hemen önce
sinan Engin tv de yalamalik yapmak icin "Fe-be final oynar bu kadroyla" demisti.
Sonra önüne gelen fe-be'ye yaslayinca ayni Sinan Engin "Birsey yapamayacagi"
zaten belliydi, kadro zayif" demisti.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Sercan KELEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu onun bunun Şerefsizleri Satılıp Şerefsizler Neden Allah Korusun Fenerbahçe Düşerse diyor ya.
Allah ne zamandan beri haksız olanı koruyor kandil kandil Şerefsiz Embesil Onun bunun çocukları ya.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarar tam olarak ne zaman açıklanacak takip edemedim ?
Yorum
Yorum