Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Sinan Engin değilmiydi tapelerde Aziz Yıldırım'ın emriyle bizim başkanı susturmaya çalışan şimdi nasıl savunuyor abi çekiyor. İki yüzlü pislik herif.
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

• o değiLde erman toroğLu niye terketti programı, çaktırmadıLar hiç 2 saattir yok adam. program bitti koLtuğu boş, indirdiLer mi yoksa :/
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahmet Çakar tam olarak neler söyledi , özetleyebilir misiniz ?
        http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=beyaz 00:20
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sinan bile kupa Trabzon'a iade edilebilir dediğine göre bunlara yaklaşan cisim öyle böyle değil.

Yorum

• 2 senedir, adı geçen kulüpler terrrrrrrrrrtemizdir diyen çıkmadı.

Vay be...

Yorum

• sinan engine ne oldu anlamadım. 180 derece zıt konuşan madam. fener ceza alırsa kupa ts ye diyor
              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sinan engine ne oldu anlamadım. 180 derece zıt konuşan madam. fener ceza alırsa kupa ts ye diyor
                Basina tüp düsmüs. sinani tanimayan adam 40 yillik Trabzonsporlu sanacak
                En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 24.06.2013, 01:17.
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Biri Ahmet Cakara "Avrupada adaletin tecelli ettigi an Türkiyede Trabzon merkezli anarsi baslar!" desin. Mesru, gayrimesru farketmez hakkimiz teslim edilecek.
                  En son ibrahim tarafından düzenlendi; 24.06.2013, 01:18.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• pazartesi oldu hala aciklanmadi kararlar.
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Basina tüp düsmüs. sinani tanimayan adam 40 yillik Trabzonsporlu sanacak
                      Bu adam rüzgarin gidisatina göre yelken acan birisidir.
                      Nereye üflerlerse oraya gider. 2010 - 2011 Sezonunda Panpa Azize ile
                      Trabzonspor'un cukurunu nasil kazacaklarini konusup Panpa Azize'ye "Baskanim"
                      diye yag cekip yalamadik yerini birakmayan bu iki yüzlü adam simdi ters dönmüs,
                      amuda kalkmis. "Surati g.tüne benziyor" cümlesini ilk söyleyen sanirim bu Sinan
                      Engin'i gördükten sonra bu cümle icadini gerceklestirmis.
                      Hic unutmuyorum, bir kac sene önce fe-be Avrupa'ya katilmadan hemen önce
                      sinan Engin tv de yalamalik yapmak icin "Fe-be final oynar bu kadroyla" demisti.
                      Sonra önüne gelen fe-be'ye yaslayinca ayni Sinan Engin "Birsey yapamayacagi"
                      zaten belliydi, kadro zayif" demisti.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Sercan KELEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu onun bunun Şerefsizleri Satılıp Şerefsizler Neden Allah Korusun Fenerbahçe Düşerse diyor ya.

Allah ne zamandan beri haksız olanı koruyor kandil kandil Şerefsiz Embesil Onun bunun çocukları ya.
                        Coook guzel mesaj ...

Yorum

• Karar tam olarak ne zaman açıklanacak takip edemedim ?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Karar tam olarak ne zaman açıklanacak takip edemedim ?
                            ben saba 10 ila 12 arası bekliyorum açıklamayı sadece tahminim

Yorum

• yalnız azizden iyi CEO olur.. zaten tapelerde de CEO olarak geçiyordu, kaldığı yerden devam eder
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• S.a. kandiliniz mubarek olsun.allahin izniyle seref yoksunlari ceza yicek ondan sonra kupa icin 500.000 kisi yurumezsek bize yaziklar olsun.bende gelecem almanyadan

Yorum

Yükleniyor...
                                X