Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gelde uyu simdi

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türk Futbol'unun ba$ina gelebilecek en güzel ki$i....

Herkes memleketinin takımını tutmak zorunda mı haa... Diye de bir yanıt alırız genelde.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak nilay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gelde uyu simdi
        Ben günlerdir hep sabahlari yatiyorum...
        UEFA'dan gelen haberle iyicene ritmi bozduk...
        Aslinda önümüzdeki hafta daha cok nöbetler tutacagiz...
        Cünki UEFA'nin aciklayacagi karar hangi gün kestirmek gercekten zor...

İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünya kupası maclarında pankartlar yapmak lazım ben rızdekı maclar ıcın yapmaya calısıcam trabzonda kac mac var
        22 Haziran Cumartesi 18.00 Trabzon Kolombiya-Avustralya
        22 Haziran Cumartesi 21.00 Trabzon Türkiye-El Salvador
        25 Haziran Salı 18.00 Rize Avustralya-El Salvador
        25 Haziran Salı 21.00 Rize Türkiye-Kolombiya
        28 Haziran Cuma 21.00 Trabzon Avustralya-Türkiye
        28 Haziran Cuma 18.00 Trabzon Yunanistan-Paraguay

Son 16 turu maçları 2 ve 3 Temmuz tarihlerinde İstanbul, Gaziantep, Kayseri, Bursa, Trabzon ve Antalya'da oynanacak.

Yarı finaller, 10 Temmuz Çarşamba günü Bursa ve Trabzon'da gerçekleştirilecek.
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes memleketinin takımını tutmak zorunda mı haa... Diye de bir yanıt alırız genelde.
          Tabikide TRABZONSPOR sadece TRABZON'da tutulmaz...
          Ama $enol GÜne$'in orda demek istedigi ba$ka bir$eydir (:

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tabikide TRABZONSPOR sadece TRABZON'da tutulmaz...
            Ama $enol GÜne$'in orda demek istedigi ba$ka bir$eydir (:
            Anlayana...
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anlayana...
              Yani

Yorum

• Günaydın Türk futbolunun temiz paydaşları

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Günaydın Türk futbolunun temiz paydaşları
                  Günaydın...
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Günaydın paydaşlar

Şenol Güneş'ten özlü sözler

Hakikatten ne ayıp İstanbul'a karşı Ankara'nın şampiyon çıkartamaması
                    En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 05:35.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Suanda Oxfordda master yapiyorum ve bu olaylar basladiginda henuz mastera baslamamistim vize felan bekliyordum, o kadar zaman gecmis ki ben ustune butun dersleri verdim tez asamasina geldim ama galiba tezi teslim edemeyecegim sike haberleri yuzunden Tezi felan biraktim surekli forumda yazilanlari okuyorum, ulurarasi basin bise yazmis mi onlara bakiyorum, mailler atiyorum, haber sitelerini yeniliyorum, ve sonunda dayanamadim foruma bende neler hissettigimi yaziyim dedim yoksa kafayi yemeye ramak kaldi artik. Arada gozlerim felan doluyo, o sezon gittigim deplasmanlari hatirliyorum. Kasimpasa macinda Istiklalde ki coskuyu, Olimpiyat stadinda seyirciyi gordugum anda bu maci bu seyirci onunde kaybetmek imkansiz dedigimi, Kadikoyde 2-0 yenildigimizde moral bozuklugumu, ama yine de lideriz sampiyon olacagiz inancimizi, besiktas macinda on kisi kaldigimizda devre arasinda milleti teselli edisimi ve son dkda gelen golle kafayi yemek uzere oldugumu, genclerbirligi macinda son dkda gelen golde 15 basamak asagi kosup tellere atlayip ellerimi kestigimi, eskisehir macina bilet bulamadigim icin gidemedigimden sinirden agladigimi ve niceleri. Hep adalete inanmisimdir, bir sekilde hakkimizi alacagimizi hep dusundum, umarim hafta bu haftadir. Icimde ufakta olsa bir korku var. Korkuyorum, cunku bu zamana kadar o kadar sacma seyler uydurarak olaylarin ustu kapatildi ki, insan acaba demeden edemiyor. Neyse 1 haftadir dogru uyku uyumadim bu gece de o gecelerden biri. Bana iyi geceler size gunaydin renkdaslarim. Ingiltereden sevgilerle..

Yorum

• Haci kupa icin iyi baski yapiyor ama milletide iyi uyutuyor...

Sportif acidan bizi zor günler bekliyor..takimda bir sürü gitmesi gereken topcular var hepsi kaliyor yabancilar 5 para etmez hepsi kaliyor...teknik direktör amatör yapilan transferler 1461den..
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haci kupa icin iyi baski yapiyor ama milletide iyi uyutuyor...

Sportif acidan bizi zor günler bekliyor..takimda bir sürü gitmesi gereken topcular var hepsi kaliyor yabancilar 5 para etmez hepsi kaliyor...teknik direktör amatör yapilan transferler 1461den..
                          tolunay hoca giderken bu takım kalitesiz dedi.

kaliteyi artırmak özellikle böyle bir süreçte zor.

bekleyelim görelim
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• boyle yazilar okuyunca hic bir inancim kalmiyor ((

11 Ağustos 2011 10:47

celebrity
                            Editör
                            Yunanistandaki küme düşme cezaları ve UEFA nın verdiği ceza
                            Yunanistan'daki şike skandalına karışan Olimpiakos Volou ve Kavala'nın ikinci lige düşürülmesi kararı Yunanistan Tahkiminden temyizden döndü. Volou -10, Kavala da -8 puanla Süper Lig'den başlayacaklar.

FEDERASYON AFFETSE DE...

Ancak olayları yakından inceleyen UEFA, dün gece aldığı bir kararla Olimpiakos Volou'yu beş yıl (veya üç katılım) Avrupa Kupaları'ndan men etti.

GEREKÇE: SUÇLUYKEN MASUM ROLÜ YAPMAK

Yunanistan'daki Tahkim kararı sonrası UEFA Disiplin Komitesi toplandı. Yunan basını, kararın sözlü olarak Volou'nun avukatı Michael Mitzis'e tebliğ edildiğini duyurdu. Volou'nun bu yıl Avrupa Ligi'ne alınmayacağı, ayrıca beş yıl boyunca da men cezasının (üç katılım limitle) süreceği öne sürüldü. Kulüp, bu sürede dördüncü kez Avrupa katılımı hakkı elde ederse girebilecek. Gerekçe ise şike yapmışken inkar ederek Avrupa Kupaları'na katılmak!

Yorum

• feybe'nin savunması öyle güçlüymüş ki en azından ceza ertelemeyle UEFA'dan dönme hedefleniyormuş. O halde herkes şike yapsın, herkes ceza erteleme ile yırtsın. Bunun nesi adalet? Saçmalıyorlar
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hp ii dusunuyom ama birazda kotu dusuneyim....bu bence gene bir basbakan oyunu olmasin? Gundem degistrmk onun isi nasil olsa buda bir oyun olmasin....hacinin mitinge cikrtilmasi butun medyqnin bole 2 yilla yjrtariz hesabi falan....bana pis kokular getiriyo sanki....
                                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

Çalışıyor...
                                X