birde edebiyati guzel olan arkadaslardan angutlarin sitesine girip psikolojik baski yapmasini rica ediyorum iyice ümidi kessinler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirkaç gündür servise binmiyordum. İki gündür sırf onlar için biniyorum servise
Özellikle dün çok keyifli bir yolculuk yaptım. İşyerine gelene kadar yüzlerini görmek,sorularımı cevapsız bırakmaları inanılmaz güzeldi...
Anlatılmaz yaşanır derler ya...
ALLAH'ın izni ile kupayı alırsak hem onlara hem de evimizin yan tarafındaki şikecilere yapacaklarım var2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazın ortasında şemsiyeyle dolaşırız meydanda...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
az birşey akıl olsan bunlarda
M.A.Aydınlar'a teşekkür etmeleri elini öpmeleri gerekir.
eğer o senesi Ş.ligine katılsa idiler yandı gülüm keten helva olacaktı
şimdi daha az hasarlı bu süreci atlatacaklar
emenike nin gerekçeli kararını okumadan şikede aklandık diyen
aklı evvel lerden ne beklenebilir ki ?
bence hiçbir şikebahçeli ile tartışmamak gerekir
hiç bir Trabzonsporlu boşuna bir uğraş işine girmemeli
anlamaz insancıklar ile uğraşmayalım kendi hallerinde çalsın ve oynasınlarEn son zekeriyya tarafından düzenlendi; 12.06.2013, 12:02.BMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok adisiniz yemin ediyorum
insan hakları diye bişey var2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok adisiniz yemin ediyorum
insan hakları diye bişey var
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞemsiye Güneşten Korunmak İçin İcat Edilmiş Zaten2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gerçekten mükemmel bir fikir.
İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok çılgın olur
mükemmel bir görsel şölen olur
aklıma geldikçe içim içime sığmıyor
kenti düşünsenize, avni aker yetmez alan olarak kutlamalara muhtemelen akyazı alanında organizasyon olur bütün kentin yaz günü bordomavi şemsiyelerle akyazıya yürüdüğünü düşünün))
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadıköyden kupayı almaya giderken her taraftar 1 şemsiye getirsin fenerin müzeye koyarız
şehri düşünemiyorum havaalanından stada gitmek 5-6 saati bulur herhaldeTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence herkes istiyor kupayı ama önceliğimiz adalet yerini bulsun diyorlar bence...
Zaten adalet olursa kupa otomatik geliyor.
Ciddi manada almayalım diyenler için söyledim.
Denize atanlar var, müzeye sokmayanlar var, derdimizin kupa olmadığını göstermek isteyen var. Kimse kusura bakmasın.
O kupanın değeri kimsenin birkaç kuruntusu değil. Olmayacak da.
Bu tip dalga unsurları bile zoruma gidiyor.
O kupa ait olduğu yere gelecek. Denize kupa atmak isteyen gitsin kupa yaptırın atsin.
Bu tip şeyleri okumaya katlanamıyorum. Bazıları şaka bile olsa.
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz birşey akıl olsan bunlarda
M.A.Aydınlar'a teşekkür etmeleri elini öpmeleri gerekir.
eğer o senesi Ş.ligine katılsa idiler yandı gülüm keten helva olacaktı
şimdi daha az hasarlı bu süreci atlatacaklar
emenike nin gerekçeli kararını okumadan şikede aklandık diyen
aklı evvel lerden ne beklenebilir ki ?
bence hiçbir şikebahçeli ile tartışmamak gerekir
hiç bir Trabzonsporlu boşuna bir uğraş işine girmemeli
anlamaz insancıklar ile uğraşmayalım kendi hallerinde çalsın ve oynasınlar2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi servisteki fenerli dostların ne diyor bu işe konuştunuzmu hiç ?BMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum...
Birde üstüne kupayı ellerinden aldıktan sonra itlerin kuduz olmuş gibi kudurmalarını izlemek ayrı zevk olacak...BMN KOCAELİ
Yorum
Yorum