Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birde edebiyati guzel olan arkadaslardan angutlarin sitesine girip psikolojik baski yapmasini rica ediyorum iyice ümidi kessinler..
    2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• evet beyler tahminler??????

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birkaç gündür servise binmiyordum. İki gündür sırf onlar için biniyorum servise

Özellikle dün çok keyifli bir yolculuk yaptım. İşyerine gelene kadar yüzlerini görmek,sorularımı cevapsız bırakmaları inanılmaz güzeldi...

Anlatılmaz yaşanır derler ya...

ALLAH'ın izni ile kupayı alırsak hem onlara hem de evimizin yan tarafındaki şikecilere yapacaklarım var
        yollar bozuk olmasa bende gelicem ama yürünmüyor oraya kadar bugünlerde asvaltlanacak ondan sonra gelicem inşallah bol bol sohbet ederiz
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazın ortasında şemsiyeyle dolaşırız meydanda
          Şemsiye Güneşten Korunmak İçin İcat Edilmiş Zaten
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• az birşey akıl olsan bunlarda
            M.A.Aydınlar'a teşekkür etmeleri elini öpmeleri gerekir.
            eğer o senesi Ş.ligine katılsa idiler yandı gülüm keten helva olacaktı
            şimdi daha az hasarlı bu süreci atlatacaklar
            emenike nin gerekçeli kararını okumadan şikede aklandık diyen
            aklı evvel lerden ne beklenebilir ki ?
            bence hiçbir şikebahçeli ile tartışmamak gerekir
            hiç bir Trabzonsporlu boşuna bir uğraş işine girmemeli
            anlamaz insancıklar ile uğraşmayalım kendi hallerinde çalsın ve oynasınlar
            En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 12.06.2013, 12:02.
            BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok adisiniz yemin ediyorum

insan hakları diye bişey var
              masumiyet karinesi diye bişey geldi aklıma nedense birden

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok adisiniz yemin ediyorum

insan hakları diye bişey var
                biliyorum olduğunu...İnsan haklarına saygılı olmasam o şemsiyeleri müzeye değil başka yere koyardım

Yorum

• antudan alıntı= Yok arkadaş sanırım şikeyle ilgili bu disipline sevk kararı. 2 gündür yaşananlardan çıkardığım sonuç bu.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şemsiye Güneşten Korunmak İçin İcat Edilmiş Zaten
                    ama bizim amacımız ne yağmurdan korunmak nede güneşten tamamen fantazi bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu gerçekten mükemmel bir fikir.
                      İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok çılgın olur

mükemmel bir görsel şölen olur

aklıma geldikçe içim içime sığmıyor

kenti düşünsenize, avni aker yetmez alan olarak kutlamalara muhtemelen akyazı alanında organizasyon olur bütün kentin yaz günü bordomavi şemsiyelerle akyazıya yürüdüğünü düşünün))
                      İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kadıköyden kupayı almaya giderken her taraftar 1 şemsiye getirsin fenerin müzeye koyarız
                      şemsiyeleri ışıklı yaparız bordo mavi bu arada jonny abimizi getirelim kanırta kanırta kupayı fenerden alır
                      şehri düşünemiyorum havaalanından stada gitmek 5-6 saati bulur herhalde
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence herkes istiyor kupayı ama önceliğimiz adalet yerini bulsun diyorlar bence...
                        Yok ben onu demiyorum. Hepimizin önceliği adalet.
                        Zaten adalet olursa kupa otomatik geliyor.
                        Ciddi manada almayalım diyenler için söyledim.
                        Denize atanlar var, müzeye sokmayanlar var, derdimizin kupa olmadığını göstermek isteyen var. Kimse kusura bakmasın.
                        O kupanın değeri kimsenin birkaç kuruntusu değil. Olmayacak da.
                        Bu tip dalga unsurları bile zoruma gidiyor.
                        O kupa ait olduğu yere gelecek. Denize kupa atmak isteyen gitsin kupa yaptırın atsin.
                        Bu tip şeyleri okumaya katlanamıyorum. Bazıları şaka bile olsa.

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          az birşey akıl olsan bunlarda
                          M.A.Aydınlar'a teşekkür etmeleri elini öpmeleri gerekir.
                          eğer o senesi Ş.ligine katılsa idiler yandı gülüm keten helva olacaktı
                          şimdi daha az hasarlı bu süreci atlatacaklar
                          emenike nin gerekçeli kararını okumadan şikede aklandık diyen
                          aklı evvel lerden ne beklenebilir ki ?
                          bence hiçbir şikebahçeli ile tartışmamak gerekir
                          hiç bir Trabzonsporlu boşuna bir uğraş işine girmemeli
                          anlamaz insancıklar ile uğraşmayalım kendi hallerinde çalsın ve oynasınlar
                          ne farkeder geçen yıl katıldılar ve katılmadan önce 2007 yılından beri temiz olduklarına dair kağıt verdiler sadece bundan dolayı bile küme düşer bunlar

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi servisteki fenerli dostların ne diyor bu işe konuştunuzmu hiç ?
                            Celal ne ara çalışıyorsun kardeşim
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen katılıyorum...

Birde üstüne kupayı ellerinden aldıktan sonra itlerin kuduz olmuş gibi kudurmalarını izlemek ayrı zevk olacak...
                              abi Kocaeli BMN olarak birşeyler planlayalım olası kutlamalara hazırlanalım derim
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• http://spor.haberturk.com/futbol/hab...-nasil-verecek fenerbahçenin adalet yolu :DD
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Çalışıyor...
                                X