Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz utanın, az biraz sıkılın, deyin ki; bizi yönetenler şerefsizlik yaptı biz geç de olsa gördük..
    Ama nerde hala daha; "ne güzel giderken nereden çıktı bu modundalar"
    Hangi utanma sikilma? Adamlar hala daha "Trabzon da yapti" diyorlar.
    Bazilari da "Trabzon da yapmak istedi ama yapamadi" diyorlar.
    Ben "Trabzon yapmadi" diyen bir tane fe-be li görmedim.
    Bunlarda utanma sikilma aranir mi hic?
    Umumhanedeki kadinda utanma olur ama bunlarda olmaz.
    Hos Aziz'in umumhane kadinindan farki da yokya.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uğur Meleke zamanında süper yorumlar.

Hepsi tek tek çıktı .
      Sana helal olsun be Uğur Meleke, bunu ilk defa izliyorum.. Yorumlarını hep beğenirdim, futbol bilgini de keza.. Ama bu ahlaklı duruşun hepsinin ötesindeymiş... Tebriklerrrrrrrrrr
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Yorumcular içinde Trabzonsporlu olmayan iki adamın yorumlarını severek ve inanarak dinlerim biri Uğur abi, biri Mehmet Demirkol. Uğur abi iyi de forvettir aslında benden iyi olmasın, Henrique yerine düşünülebilir.

Yorum

• sıkesız saf ve temız sampıyon senol hoca hurmetler...
          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
          --------------------------Novalis--------------
          ------------

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Küme düşme olmazsa benim için bu cezalar hiçbir şey ifade etmeyecek.
            Ne zamanki şike yapan takımlar düşer o zaman sevinecegim.
            Bir de kupa!
            Aynen katılıyorum, Küme düşme olmadan hiçbir ceza adaleti sağlamaz, küme düşme bu davanın abdestidir o olmadıktan sonra gerisi meçhule düşer.
            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Paydaşlar ve sayın forum yoneticileri sizden rica ediyorum 3 Temmuz'da cok katılımlı bir eylem yapalım millet Taksim'de 2 3 ağaç icin ülke gündemine oturdular bizimde ülke gündemine oturmamız lazım biber gazı yemeye şahsen raziyim.ama ses getirmemiz lazım az kaldı son darbeyi vurmamız gerekiyor

ADALET İÇİN COK KATİLİMLİ ÜLKE GUNDEMİNE OTURACAGİMİZ BİR ORGANİZASYON TALEP EDİYORUM VE İNANİYORUMKİ BUNU İSTEYEN PAYDASLARİMİZİM SAYİSI OLDUKÇA FAZLA. LUTFEEN !!!!!!
              & ONUR RECEP KIVRAK &
              ^^KELEBEK^^

Yorum

• Kesinlikle aranmayacağını biliyorum. Ancak bu adamlar bir-iki tane değil ki..
                Milyonlarca insan ve hiç birinde-çok büyük bir çoğunluğunda demek daha doğru oalcak- izan, utanma ve biraz düşünme gibi temel insani değerler yok..

İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hangi utanma sikilma? Adamlar hala daha "Trabzon da yapti" diyorlar.
                Bazilari da "Trabzon da yapmak istedi ama yapamadi" diyorlar.
                Ben "Trabzon yapmadi" diyen bir tane fe-be li görmedim.
                Bunlarda utanma sikilma aranir mi hic?
                Umumhanedeki kadinda utanma olur ama bunlarda olmaz.
                Hos Aziz'in umumhane kadinindan farki da yokya.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• uğur meleke 'yi böyle bilmezdim.Helal olsun
                  İKİ DİLEĞİM VAR TRABZON'UM SENDEN !! İKİSİ DE FENERE KOYMAK!!

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Paydaşlar ve sayın forum yoneticileri sizden rica ediyorum 3 Temmuz'da cok katılımlı bir eylem yapalım millet Taksim'de 2 3 ağaç icin ülke gündemine oturdular bizimde ülke gündemine oturmamız lazım biber gazı yemeye şahsen raziyim.ama ses getirmemiz lazım az kaldı son darbeyi vurmamız gerekiyor

ADALET İÇİN COK KATİLİMLİ ÜLKE GUNDEMİNE OTURACAGİMİZ BİR ORGANİZASYON TALEP EDİYORUM VE İNANİYORUMKİ BUNU İSTEYEN PAYDASLARİMİZİM SAYİSI OLDUKÇA FAZLA. LUTFEEN !!!!!!
                    2-3 ağaç için diyorsun da insanlar ağaçlardan ziyade masumca o ağaçları savunan ilk günkü insanlara yapılan insan dışı zulümden dolayı ayaklandı.

Sen inanıyor musun bizim bu insanlarımızı öyle bir yürüyüşe ikna edebileceğimizi? 10 bin kişi olursak öpüp başımıza koyalım. Ay şuramıza bir şey olur ay gözümüze bir şey girer korkusundan millet evinden dışarı adım atmaz ki böyle bir yürüyüş yine RTE ve onun uşaklarının yönettiği TFF karşıtı bir eylem olacağından bu kadar moda olan gazı baya bir yer o 10 bin kişi..

Biz de o diğer gaz yiyen kesime benzemeyiz, o göklere çıkardıkları Çarşı'ya da benzemeyiz. O kadar toplu bir arada bulunan Trabzonsporlu'ya gaz sıkarsan, karşıda asker olsa cinnet geçirebilir bu taraftar.

Yorum

• Road To PTT 1. League
                      Aykut selam yollasın yine UEFA'ya ...
                      .

Yorum

• Aykut ve Ali Yıldırımın istifasından belliydi birşeyler olacağı..

Bu Aziz ne utanmaz bir insandır insanda biraz utanma olur. TFF binasında gitmiş bir de vazelin alacak herhalde.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 3 sa

alırlarsa TFF bu sene HİÇ BİR TÜRK TAKIMINI Avrupa ya göndermeme kararı alacakmış PROTESTODAN. "

Puahahahashahahah Ne içmiş bu tüpçü bi yerinde patlar o tüp

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 3 sa

alırlarsa TFF bu sene HİÇ BİR TÜRK TAKIMINI Avrupa ya göndermeme kararı alacakmış PROTESTODAN. "

Puahahahashahahah Ne içmiş bu tüpçü bi yerinde patlar o tüp
                            O TFF öyle bir karar alırsa, Gurbetçi Gençler ve Ultraslan elinde çekiçlerle, balyozlarla TFF binasını yıkmaya gitmezse ben bir şey bilmiyorum. İnsanların sabırlarını sınıyorlar.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O TFF öyle bir karar alırsa, Gurbetçi Gençler ve Ultraslan elinde çekiçlerle, balyozlarla TFF binasını yıkmaya gitmezse ben bir şey bilmiyorum. İnsanların sabırlarını sınıyorlar.
                              Ultra aslan giderde bizimkiler gitmez.
                              SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İmkansız böyle saçmalık mı olur Bursalılar falanda girer işn içine hiç duymadım böyle birşey bir futbol federasyonu bu kadar mı yanlı olur şikebahçe için ölecek adam nerdeyse

Yorum

Yükleniyor...
                                X