Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    resmen tjk başkanı şikeciya bunu bilip at yarışı oynayan varmı acaba?
    şikeyi tahmin etmeye çalışıyorlardır oynayanlar
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Peki bu kadar olaydan sonra 2 yil men cezasi gibi sacma ceza olur mu?Eger avrupadan 2 yil mense §ike yapmanin cezasi herkes yapsin,bu cok sacma.
      iho istifa.

Yorum

• Gökhan Gönül kanırta kanırta alacağız kupayı aslanım hazırlan
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Dinleyelim

Atilla üstad konuşuyor...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir febelinin yorumu ''' Lan ülkede ne zaman bi şeyler unutturulmak istense olan Fenerbahçe'ye oluyor.,,,

hahaha

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşte bu adamları dinlememeliyiz. Durumdan faydalanıp gazete reklamı yapıyor.
              Turgay Demir : Çok mutluyum cunku 3 temmuz surecınden bu yana bır cok hukukcu ve medyanın paravlarına karsı ,ahkamlara ukalalıklara mahruz kaldım ama yılmadan uefa'nın kulagının uzerıne yatamayacagını ve bır karar verecegını soyledım.Bunu gerek medyada gerekse şike panellerınde soyledık.Hatta federasyonun bu süreci hallettik tesekkur beklıyoruz acıklamalarına bu ısın bıtmedıgını soylemıstık.Uefa'nın yarın bir gun bızım federasyonu kenera cekıp bunları soyler dedık.Bugune kadar halkı kandıranlar hıcbırsey yok dıyenler kımse ceza vermez dıyenler sımdı utanmıyorlarsa cıksınlar meydana tekrar konussunlar.3 yılın hırsı ile konusuyorum cunku 3 yıldır dogruyu soyledım bu tapelerde sıke oldugu acık dedık.Haklı cıkmanın gururunu yasıyorum.Artık 2010-2011 sampıyonu TRABZONSPOR'dur o kupa yuruye yuruye gıdecek oraya.

Varsın reklamını yapsın helali hoş olsun
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu hırsızlara koskoca demeyin şampiyonluklarının çoğu şaibeli bu şerefsizlerin
                artık bunun ayrımını daha iyi yapmalıyız.. fenerbahçelilerle azizbahçelileri ayrı tutmamız lazım. bence en baştan beri yaptığımız en büyük hata budur..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kanal a daki yorumlar:
                  İnşallah fenev ceza almaz
                  Umarım böyle birşey olmaz
                  Uefa tffye karışamaz
                  Uefanın küme düşürme yetkisi yok

liv liv liv...
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• 1 ay önce umut bulut ne demişti...

bu benim ikinci şamiyonluğum
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki bu kadar olaydan sonra 2 yil men cezasi gibi sacma ceza olur mu?Eger avrupadan 2 yil mense §ike yapmanin cezasi herkes yapsin,bu cok sacma.
                      2 yıl uefanın cezası.şikeden dolayı uefa federasyona gereken cezayı ver diyecek.vermezsen ben verecem diyecek.2 yıl muhabbeti bu yani.tek ceza o değil.federasynun vermesi gerekn ceza da verdirilecek.
                      bmnradyoda bu konu da konuşuldu böyle.
                      ki olacak olan da bu

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 sene avrupadan men ne la! neye seviniyoruz?
                        Fenerbahçe'nin şu anda UEFA disiplin kuruluna sevk edilme nedeni ŞİKE.

UEFA'dan Fenerbahçe ile ilgili 1 saatlik bir ceza bile gelse kesin şampiyonuz.

UEFA'nın ceza vermesi, Fenerbahçe'nin şike yaptığının tescillenmesi anlamına geliyor. Yani sonuç şu, Fenerbahçe herhangi bir ceza aldığı anda şampiyonluğumuzu ilân edebiliriz.
                        En son B61 tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 22:10.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Sercan KELEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İtalyada Puan Silmeleri sonucunda çoğu takım şikeye karıştığından farklı hal aldığı için olay farklı.

şöyle anlatayım

1. Milan bitirdi 80 puan 30 puanı silindi ikinci diyelimki fiorentina 75 puan daha az şike yaptığı için 6 puanı silindi ama puan tablosunda şampiyon onlar oldu bir anda o yüzden orayla burayı karıştırmayalım
                            Bnde mantıklı olanın farkındayım ama.
                            Tff bu olayı kendine yontamaz mı?
                            3 temmuzdan sonra bu olay hatırlatılıp o yıl şampiyonsuz olucak diye çıkan haber sayısı baya vardı.

Yorum

• Zeki Müren de şemsiyeyi görecek mi?

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 yıl uefanın cezası.şikeden dolayı uefa federasyona gereken cezayı ver diyecek.vermezsen ben verecem diyecek.2 yıl muhabbeti bu yani.tek ceza o değil.federasynun vermesi gerekn ceza da verdirilecek.
                                bmnradyoda bu konu da konuşuldu böyle.
                                ki olacak olan da bu
                                Durum aynen bu.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                                X