Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son günlerden anladigim eger eksi puan söylemi dogruysa fener süperligde devam oynuyacak peki avrupa ne olcak ?

Sampiyonlar liginde olabilirmi bunlar gelecek sezon ?

Cezaya bak be, 2 yil beklet sonra sadece puan cezasi ver ama onlara sorarsan bir kere sampiyonlar ligine gitmeyerek cezalarini cekdiler.

Farzedelim ki eksi puan cezasi aldi $ikebahce...
    Bunun bide Avrupa yaptirimi olacaktir...eksi puan sadece lokal ligteki cezalandirma olur...
    Sonucta $ikebahce "ben temizim" kagidi verdi...e UEFA'da "nayir degilsin nulen!" derse o kagidi Erman Toroglu'nun yedigi gibi yedirir $ikebahce'ye...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• beyler fener Bruno Alves'i resmen aldı, ceza meza gelmez bu yıl,.........geçen yılda aynı şeyleri yazmıştık, Moussa Sow vs...inanmıyorum artık
      Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• Ben de biraktim bu isi bu son transferden sonra. UEFA'dan ceza gelme olayi yalanin dik alasi cikti. Sinirlerinizi bos yere yipratmayin, takima odaklanalim artik.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• yine günlerden şike ile ilgili belge bekleme günü
          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Farzedelim ki eksi puan cezasi aldi $ikebahce...
            Bunun bide Avrupa yaptirimi olacaktir...eksi puan sadece lokal ligteki cezalandirma olur...
            Sonucta $ikebahce "ben temizim" kagidi verdi...e UEFA'da "nayir degilsin nulen!" derse o kagidi Erman Toroglu'nun yedigi gibi yedirir $ikebahce'ye...
            ayrıca maç yapıp elediği takımlar dava açsa ezikler tamamen biter...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Talip, yarın belge elimde diyor, bakalım kolpacı talip doğrumu söylüyor, eğer varsa öyle bir belge -----şahsi fikrim ben inanmıyorum----

şenlik var forumda yarın....... Tahir Kum inme geçirebilir yazmış belgeyi görünce, ))))))))
              bu adama inanmayın kolpacının teki nasıl daha çok takipçi yaparımın derdinde... hacıosmanoğlu başkan seçilecek lafından başka doğru bi lafı yok...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Gezi Parkı olayından sonra olası yargıtay onaması, kupanın ve hakların geri verilme ihtimalinin kuvvetlenmesiyle feybe'nin başkanı ile birlikte çılgın işlere kalkışma kaygısının olduğunu düşünüyorum. Feybe başkanını değişmeli
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bir kaç konuya ilgili fikrimi söylemek istiyorum...

Birincisi eksi puan uygulaması yapılması imkansız, ya küme düşürme yapılacak yada kulak arkası yapılacak arası yok. Hiç ceza almaması eksi puan almasından daha büyük olasılık...Diğer avrupa kuluplerinden daha mı büyük bizim Türk futbol ekonomisi. İtalyadan daha mı büyüğüz, yok böyle bir şey.
                  Olayı kapatırlar o ayrı ama olay ya 1 ya 0.

İkincisi Türk siyasetini ve Türk tarihini okuyan (Türkiyede yılda 6 kişiye 1 kitap, japonyada 1 kişiye 60 kitap) ki insanların okuma alışkanlıklarının olmadığını biliyoruz, bu gezi parkı olayının ardından sansasyonel bir olayın muhakkak patlatılması gerektiğine inanıyorum. Birleşmiş bütün taraftar gruplarını ayırmanın en güzel yolu şu andaki, herkesin (biz hariç) unuttuğu şike konusunu bir an önce patlatmaktır...Bu gün yarın bu silahın toplum üzerinde kullanılacağını düşünüyorum...

Kendi fikirlerim, bugünlerde herkesin fikrine saygı duymaya başladım...
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gezi Parkı olayından sonra olası yargıtay onaması, kupanın ve hakların geri verilme ihtimalinin kuvvetlenmesiyle feybe'nin başkanı ile birlikte çılgın işlere kalkışma kaygısının olduğunu düşünüyorum. Feybe başkanını değişmeli
                    yargıtaydan sonra zaten düşüyor başkanlığı

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yargıtaydan sonra zaten düşüyor başkanlığı
                      Doğru onu unutmuşum
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğru onu unutmuşum
                        ozaman ne diyecekler merak ediyorumben hala yargıtaydan yırtamayacaklarına inananlardanım...

Yorum

• beyler niye panik yapiyorsunuz ki?haciosmanoglu bir ay icinde kupa gelecek ben yontemi biliyorum dememismiydi?
                          hani baskan secilme nedeni buydu ya ondan soruyorum..yoksa yontemi mi unuttu?

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://tvarsivi.com/player.php?y=10&...-04%2018:37:36

Fener'e yeni sezonda 10 - 20 puan silme ve kupa bize gelmesi
                            eğer bu doğru çıkarsa süper olacak

Yorum

• Talip yayınlanacak hesapta bugün
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler niye panik yapiyorsunuz ki?haciosmanoglu bir ay icinde kupa gelecek ben yontemi biliyorum dememismiydi?
                                hani baskan secilme nedeni buydu ya ondan soruyorum..yoksa yontemi mi unuttu?
                                bekleyip göreceğiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X