Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadar komik bir açıklama olabilirmi arkadaş, şemsiyenin farkında fener
    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Ünal aysal kadar Kıldönmesi bir adam görmedim bu gs lılarda iyi mide var iyi dayanıyorlar bu adama

Yorum

• UEFA aciklamasindan sonra mermi fiyatlari tavan yapti.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

Şikecilerin açıklamasını okudum ve derin bir ohhhhh çektim. Adamlar ceza alacağını resmen biliyorlar. Taraftarlarını şimdiden hazırlıyor. 😎😎😎
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir febelinin yorumu ''' Lan ülkede ne zaman bi şeyler unutturulmak istense olan Fenerbahçe'ye oluyor.,,,

Ne ulkesi dunyada dunyada

Yorum

• Beyler inş sonunda yine kahrolmayız peşin peşin seviniyoruz havalara giriyoruz ama üzülmeyelim. bu şerefsizler yargıtayı bekleyin diyorda yargıtay anca 4 ay sonra karar vermicekmi..

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal aysal kadar Kıldönmesi bir adam görmedim bu gs lılarda iyi mide var iyi dayanıyorlar bu adama
                O adam onunubununçocuğu zaten ilk geldiğinden beri belliydi bu.

Yorum

• Bmn radyonun yayın kimliği alabilir miyim.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Atilla abi doğru söylüyor..elim kasınıyor mail atmamız uefaya lazım herkes en az 10 mail sözü versin
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bmn radyonun yayın kimliği alabilir miyim.

Linkini olacaktı.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Hahahah Twitter da geyik dönüyor,

Hacı Başkan "Şampiyonluk yakın, şarjörleri takın"
                        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal aysal kadar Kıldönmesi bir adam görmedim bu gs lılarda iyi mide var iyi dayanıyorlar bu adama
                          Hayirdir ne oldu ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak Emrullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şikecilerin açıklamasını okudum ve derin bir ohhhhh çektim. Adamlar ceza alacağını resmen biliyorlar. Taraftarlarını şimdiden hazırlıyor. 😎😎😎
                            katılıyorum ..
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Bu akşam spor programı yok mu?
                              Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• ((1-Raporda Kulübümüzün ve ilgili yöneticilerimizin her aşamada (TFF Hukuk Organları, İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi ve Yargıtay Başkanlığı) yapmış olduğu savunmalara tek satır dahi olsa yer verilmemiştir. Rapor sadece 16.Ağır Ceza Mahkemesi'nin (halen kesinleşmemiş) kararına dayanılarak hazırlanmıştır. Raporun hazırlanmasında Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 59.ncu maddesi gereğince futbol disiplin hukuku bakımından kesin ve nihai karar vermeye münhasıran yetkili kılınmış olan TFF hukuk organlarının konuya ilişkin kararlarının göz ardı edildiği hatta yok sayıldığı anlaşılmaktadır.
                                Hatırlatmak isteriz ki Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 59.ncu maddesi uyarınca TFF hukuk organlarının rapora konu olay hakkında vermiş oldukları kesin ve nihai kararlar (mahkemeler dahil olmak üzere) hiçbir makam ve mercii tarafından değiştirilemez nitelikteki kararlardır. Bu itibarla konuya ilişkin olarak TFF Hukuk Organlarının vermiş oldukları kesin ve nihai kararlar iç hukukumuz bakımından tartışılmaz nitelikte yargı kararlarıdır. Oysaki raporun dayanağı olan 16. Ağır Ceza Mahkemesi kararı iç hukukumuz bakımından kesin ve nihai nitelikte bir karar değildir. ))

Adamların savunmasına bak ya lan zaten 59. maddeyi sırf şike için değiştiler şimdi gelmişler bide atıf yapıyolar. Bu 59. madde Anayasa ya aykırı bu maddenin değşmesi için oy verenleri Allah bildiği gibi yapsın
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

Çalışıyor...
                                X