İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerden 1 puan silinmesi bile demek suç yaptıgı anlamına geliyor agada boyle beklentilere cok girdik ve sonu hep husran oldu. ortada mahkeme karari var kamyonla klasor var ve biz hala adalet bekliyoruz. simdiye kadar gelmeyen adaletin bundan sonra gelecegine pek inanmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogrudur agada boyle beklentilere cok girdik ve sonu hep husran oldu. ortada mahkeme karari var kamyonla klasor var ve biz hala adalet bekliyoruz. simdiye kadar gelmeyen adaletin bundan sonra gelecegine pek inanmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://tvarsivi.com/player.php?y=10&...-04%2018:37:36
Fener'e yeni sezonda 10 - 20 puan silme ve kupa bize gelmesi
En olmadı sayın başbakanımız gerekirse 20 yıl Avrupa'ya gitmeyiz falan fistan der hop platini ile bir kaç görüşme ve olay tatlıya bağlanır.
Uefa'ya güvenmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelmesine gelir , zaten zeki muren bile gordu suclu olduklarini da kimsenin birsey yaptigi yok.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa böyle bir karar alınması için federasyona baskı yapsa bile federasyon bu yaptırımı uygulamaz.
En olmadı sayın başbakanımız gerekirse 20 yıl Avrupa'ya gitmeyiz falan fistan der hop platini ile bir kaç görüşme ve olay tatlıya bağlanır.
Uefa'ya güvenmiyorum.
Arkada$ ne cok korkuyorsunuz $u Ba$bakan'dan...sanirsin adam yedi düvele nam salmi$ atinin üstünde dünyaya hükmediyor...
Ba$bakan yurt icinde istedigi halti yiyebilir...ama yurt sinirlari di$inda bu olayi kapatmaya ne onun ne de onun destekcilerinin verdigi yardim yeter...
UEFA ba$kani Platini ile görü$mesinde "Ki$iler ve kurumlar ayrilmali!" dediginde Platini ona "Evet ayni fikirdeyiz ama futbolun icindeki kurallar var, bunlara taviz veremeyiz!" demedi mi ?
Yani Ba$bakan'da olsan bu olay kapanamaz haci demedi mi kisaca?
Bu olayi kapatmak Avrupa Futbolunu gectim Dünya Futbolunda infial yaratir...
Kici kirik $ikebahce icin bunu göze alabileceklerini mi saniyorsunuz?
$ikebahce'ye ceza öyle ya da böyle gelecek...eksi 1 puana bile raziyim ben...yeter ki hakkli oldugumuz dünyaca her mecrada bilinsin arkada$...
Yeter artik Türkiye'de di$landigimiz...
UEFA'ya güveniyorum...
Yorum
-
Allah belanı versin uefahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9692 sayfa oldu 1 tane uefa'ya güvenen adam yok bende dahilher daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
Talip, yarın belge elimde diyor, bakalım kolpacı talip doğrumu söylüyor, eğer varsa öyle bir belge -----şahsi fikrim ben inanmıyorum----
şenlik var forumda yarın....... Tahir Kum inme geçirebilir yazmış belgeyi görünce,))))))))
Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip, yarın belge elimde diyor, bakalım kolpacı talip doğrumu söylüyor, eğer varsa öyle bir belge -----şahsi fikrim ben inanmıyorum----
şenlik var forumda yarın....... Tahir Kum inme geçirebilir yazmış belgeyi görünce,))))))))
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi benim anladigim kadariyla sadece UEFA'nin gönderdigi yazinin örnegini payla$acakmi$...yani orjinal o belge diil...nasil olabilir gibisinden...Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman bi anlamı kalmaz, herkes yazabilir böyle bir belge internette, orjinal UEFA imzalı olmalı, madem yayınlayacaksın orjinali yayınla..
Yorum
-
Son günlerden anladigim eger eksi puan söylemi dogruysa fener süperligde devam oynuyacak peki avrupa ne olcak ?
Sampiyonlar liginde olabilirmi bunlar gelecek sezon ?
Cezaya bak be, 2 yil beklet sonra sadece puan cezasi ver ama onlara sorarsan bir kere sampiyonlar ligine gitmeyerek cezalarini cekdiler."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum